Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

mükemmel uzamış saçların kontescim darısı başımıza valla.birşey sorucaktım kontes saçların ne kadar süredir bu kürle birlikte uzadı,birde saçının boyu kürden önce neredeydi teşekkürler şimdiden canım.bu arada tam istediğim uzunluk :)))

Canım çok teşekkür ederim. Evet sağLıkLı oLmasına sevindim, gerçekten kendine geldi saçLarım. Dediğin gibi yanık görüntüsü berbattı ve çok bakımsız görünüyordu. Zaten sırf bu dertten kurtuLmak için kestirdim. Yoksa ben çok takıntıLı bir şahsiyetim. İyi bir şey değiL ama kendime engeL oLamıyorum. SaçLarım hiç bu kadar kısa oLmamıştı. Hayattan soğudum resmen. Kısa oLduğu gibi şekiLsiz de bi kesim oLdu. KaLıp gibi duruyor saçLarım ve ben bu oLaydan nefret ederim. ÖzeLLikLe söyLedim ya güzeL bir modeL oLsun ben karar veremiyorum diye. Kaç aydır bu korkumdan doLayı kestiremedim saçLarımı. Adama vur dedik öLdürdü resmen. TakıntıLı oLduğum için normaLden çok daha fazLa etkiLeniyorum ben. Şimdi evden çıkasım yok, ki çıkmam da zaten. Öldürseydi bundan iyiydi yani. PayLaştığın kürü bugün deneyeceğim canım. Şuan tek eksiğim bemiks ampül. Onu da hemen edineceğim. İnşaLLah faydası oLur. :18:

Tekrar teşekkür ederim canım

canım benim bu sürecim çok karışık çünkü 3-4 kere boy kısalttırmıştım hep.
en son martta kestirmiştim,şu kadar olmuştum:

son halim de yukardaki işte6 aylık bir süreç oluyor
uzama yavaş oldu çünkü kürü taş çatlasa 5 kere yaptım bu süre içinde

slm kızlar ben yeni üyeyim. bende bu kürü uygulamaya basladım 2. kürüm bitti.persembe 3. küre baslıcam inş. kontes arkadasımızın sacları süper olmus masallah. inş hepimizinki öle olur

ya kontes sana bişi sormak istiyorum bende mecit efendi yagı vardı geceden uyguladım sabaha kadar beklettim ve saclarımı yıkadgda saclarımın bi kısmı sünüyodu lastik gibi acaba o yag mı yapmıstır bi fikri olan var mı ??

anlıyorum,zor olur evet.
ben de kestirmek istediğimde birden kestiremem
lisedeyken 1 hafta arayla 10cm 10cm kestirdiğimi bilirim

ama güzel yanlarını düşünmeye çalış
mesela ben yaz boyunca hiç salamadım saçlarımı
sıcaklarda elime koluma dolanıyor sinirlerim bozuluyor
kısacık kestiresim geliyordu...:86:

hem kısa modelin şekillendirmesi daha kolay olur
köpük, jöle vs ile çok tarz sonuçlar ortaya çıkarabilirsin

evden çıkmamak filan olmaz
sonuçta bu saç,tamam bayan görünümü için önemli ama sürekli uzayan bir şey kendisi.
bu kadar da takıntılanmamak lazım

olabilir canım,o ürünü kullanmadım bilmiyorum ama genelde o tarz ürünler 1 saat filan bekletilir,sabaha kadar bekletmek iyi bi fikir değil gibi

evet üstünde 2 saat bekletin yazıodu bide baska formlarda okumustum bekletenler her sacta bir olmuyor ama sana cooookk tesekkür edrm sayfaları hep okudum herkese yardmcı olmaya calışmıssın allah razı olsun canm benm. benim 2. kürüm biitti ve hissediyorum uzadıgını. ucları düzleştiriciden kırıldı bugun kestrcem ve hc dzlestrmcm bende artk :)) ama saclarım bonus gbi D

rica ederim canım sen de sağol :78:
evet düzleştirmemen çok iyi olur
başka alternatiflere yönelceksin artık

Evet canım hakLısın ama öyLe böyLe değiL yani şuan saçımın kesimi. Kat vereLim demişti tamam dedim ama hiçbir şeye benzemiyor. Benim en çok sinirLendiğim nokta bu. Keşke yine bu kısaLıkta oLsaydı ama uzayana kadar bir şeyLer yapabiLseydim. ŞekiL veriLebiLecek durumda değiL yani. Açık bıraksam da iğrenç, topLasam da beynim durdu resmen. Hiç bir şekiLe girmiyor. Neyse artık çok üzüLdüm ama inşaLLah bunda da bir hayır vardır.

Bu arada kürü denedim tatLım. 1 saat faLan oLdu daha yaLnız bemix, bepanthene vs. edinemedim henüz. EczaneLer kapaLı bugün maLum. Yarın aLacağım inşaLLah. Sinamekiyi dediğiniz şekiLde kaynattım. 1 çorba kaşığı badem yağı 1 çorba kaşığı da hint yağı kuLLandım. YaLnız pek tatmin oLmadım. Bir şeyLeri yanLış yaptım gibi geLiyor. Kür çok az geLdi gözüme sinamekiyi de kaynatınca suyu az kaLdı zaten acaba ondan mıdır? Yani yarım çay bardağı yerine 1 çay bardağı faLan yapsam daha iyi oLur sanırım.

Bir de çok merak ettim bu işLemi saçLarımız kuru iken yapacağız değiL mi? Ben kuru haLde yaptım ama ısLak ya da nemLi şekiLde faLan mı oLuyor acaba ondan mı yetmedi gibi geLiyor bana?

Çok yordum canım seni bu arada kusura bakma. Çok teşekkür ediyorum. aLLah razı oLsun hiç bir sorumu geri çevirmedin çok sağoL :81:

sadece diplere yetiyor aslında ama saçın çok gürse bilemiyorum canım
fısfıslı şişe kullanmanı öneririm
kuruyken yapıyorum ben evet

başka güvenebileceğin bir kuaföre gidip kesimini düzelttirsene canım
rica ederimm

Kesimi düzeLttireceğim inşaLLah biraz uzansın da şimdi daha da kısaLır faLan kaLdıramam o kadarını artık

FısfısLı şişe hiç akLıma geLmemişti canım yaa harikasın yemin ediyorum çok teşekkür ederim sağoL çok mutLu oLdum sayende aLLah da seni hep mutLu eder inşaLLah.

amin canım cümlemizi inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…