Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

kızlar ben de dün başlaıdm küre...bemiks acayip koktu defalarca şaçımı yıkamama rağmen hala geliyo kokusu burnuma..ne yapalım şaçlarım uzasın yeter ki dayanırım kokuya..8 hafta sonra 2 hafta kadar ara vermeyi düşünüyorum.bi de sarımsaklı şampuan aldım habiboğlu die aktardan onu da kullanıyorum rutin yıkamalarımda..yalnız çok sert yapıo şaçımı ben de krem yapıyorum..bakalım artık sonuç e olcek ..merakla bekliyorum :))

bende az önce toparladım malzemelerii, aktara sinameki dedim tatlı badem yagı dedım saçına mı surceksın dedı :))) bemiksi zor buldum ama kaç eczane gezdım bı tanesınde vardı 2 kutu dedım 1 tane kalmş umarım bu bitene kadar yine bulurumm cok heyecanlıyımm :))))) eğer uzarsa dunyada benden mutlusu oolmazzz :))))))

1 kapak gliserin yagı 2-3 damla bebek yagı 1 çay bardagı suyu sac uclarına sıkıosun kuruluk ıcın gun sınırlaması yok :)) bende su an yaptımm bakalım :))

aminnnnnnnnnnnnnnn bu renk olasım var aslında ama hemen akıyor

sorma ben de "karamela karamelaaaa" diye içimde sarki söyleyen sesi susturmaya çalışıyorum..
hem saçım kopkoyu ışıkta belli olan bir kızıl, o renk için girilen çabalardan sonra saçımın selametinden korkuorum hem de sinamekiye devam ediyorum akar diye endişe ediyorum hem de cesaret edemiyorum ama içim gitti bu kızıla daa :78::78:

valla ben 1-2 güne elimde şununla soluğu kuaförde alacağım

aynen balımmm farkındaa , şimcik sarımsaklı şampuuyada başlııcakkk :90: önümüzdeki bakım günlerinde başlıcaam ben tekrardan önceki yaptığım kürü yoksayıyorum

çok çok güzel Kontesiim bende bu tonlarda istiyorum komplee

bek gözelimiş datlum ben de şu resimle gitsem koyu kızıla çalan saçlarımı bu renge çevirebilir mi dersin

aynen balımmm farkındaa , şimcik sarımsaklı şampuuyada başlııcakkk :90: önümüzdeki bakım günlerinde başlıcaam ben tekrardan önceki yaptığım kürü yoksayıyorum

başlasınlar tabisi, sağlıklı saçlarımız olsun hepimizin,uzun uzun gür mü gür
bu arada bu işin öncüsü olmandan dolayı da kontesin affına sığınarak sana bir kupa veriyorum

:90:

Son düzenleme:

bilmem ki kuzum
ben hiç bilmem boya işini
kuaföre resim götürüyorum,yap diyorum,yapıyor
1kere yapamadı sadece:97:

İlk kürüm bitmişti yaklaşık 1 ay önce. Ne zamandır foruma giremiyorum. 2 haftalık aram ha başladım demeye oldu size 1 ay :) O dönemde saçlarımı da kestirdim ama küre başlamadan önce ve 7. haftamda çekilmiş resmim var onu yükleyeyim dedim. Saçlarım dalgalı olduğu için çok belli olmamış ama dip boyama göre 1 kür boyunca 4 5 cm uzamış. Bakalım siz neler düşünüyorsunuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…