Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

merhaba kontes seni çook uzun zamandır takip ediyorum saçlarının ilk halini de koymuştun o fotoğrafı da hatırlıyorum o halden bu hale nasıl geldi valla inanılmaz birşey sana sormak istediğim şu sen saçlarını o halden bu hale getirirken fön, maşa düzleştirici vs. gibi ısı verme işlemlerini ne kadar zamanda bir yaptın yani benim saçlarım o kadar şekilsiz ki ne düz ne dalgalı mutlaka şekil vermem gerekiyor ve ısı uygulamadan da şekil veremiyorum senin nasıl bi yol izlediğini merak ediyorum bu arada ben de geceden saçlarımın diplerine karanfil suyu sıktım, uçları da nemlendirip mecitefendi yağı sürüp uyudum hala yıkamadım birazdan yıkayacağım forumda 2 saat bekletin falan diyorlar ya bakalım ne çıkacak ortaya inşallah birşey olmaz...

ya canım k.bakma cok soru soruyorum heyecandan olsa gerek. bazi yerlerdede yarım saat dio acaba yarım saattede 4 5 saat gbi etki gösterr mi ? cevap için simdiden teskkür ederm saolasın canm yaa

ben hiç yarım saat bekletmedim canım.
en az 2 saat beklettim

ben hiç yarım saat bekletmedim canım.
en az 2 saat beklettim

taam canım cok saolasın yaa iyi ki varsın valla bende gelişmeleri yazıcam ama 2. kürüm bitti ve gözle görülür uzamam oldu herkese tavsiye ederim. saclarım tüy gibiydi saclarımı düzeltiyo ve yumusacık yapıo herkesten allah razı olsun. sac derdim kalmıo gibi bişi.(ıslakken sünmesi hariç)

merhaba canım hg

perçem kısmımı hemen hemen her gün ya maşaladım ya fönledim ama saçın tamamını fönletmem 5'i geçmemiştir.
onu da boya veya kesim işlemlerinden sonra, öyle 2-3 kat fön değil de '1 kat yapın hafif şekillensin' diyorum...
kuaförüm hassaslığımın bilincinde,yakmadan tek bir katla işi hallediyor

daha önce sana mutlaka sormuşlardır ama ben yine de sorayım peki saçlarına günlük olarak gliss, mavi su vb. ürünler kullandın mı bu süre içinde? ya da herhangi bir serum? saçlarını yıkayıp kurutup önlerine sadece fön çekip çıkman yeterli oldu mu düzgün görünmesi için? teşekkürler şimdiden

gliss saç bakım spreyi her zaman kullanırım
bakım yapmıyor tabi ama saçım çok dolaştığından kolay taramamı sağlıyor...

mavi su hiç kullanmadım.

saçlarımı yıkayıp,kurutup,örerim geceden
sabah örgüyü açarım,taft sprey sıkarım
perçemi de maşalayıp spreylerim...
sonuç şu olur :

(eğer toplamayacaksam bu şekilde kullanırım hep saçımı)

canım kestirdim bütün kırıklarım gitti ama kısaldı biraz lastik gibiydi ya düzlestiriciden olmuş o

canım işine karışmak gibi olmasın ama kurutma sıcak kırıo saçı

haydin geçmiş olsun

biliyorum canım ama ne yazık ki sinüzitim var
kurutmadan yapamam

geçmiş olsun tatlım. evet biraz moralim bozuldu kestrdim die cünkü 4 5 cm gitti ama olsun uzayacak eminim suan saclarım senin ilk saclarının kısalıgında inş senin ki gibi olur

onu hiç kullanmadığım için bir şey diyemem canım

saol tatlım benim saçlarım seninki kadar uzun olmadıkları için örünce tepeme çıkıyor daha da kısa görünüyor ama sabredip biraz uzatırsam ben de o uzunluğu muhafaza etmek için ya bigudi ya da örgü ile şekil vermeyi düşünüyorum inşallah...senin ki maaşallah gür de heryerden saç fışkırıyor gibi duruyor çok sağlıkı görünüyor boyalı olmasına rağmen benim için hayalden öte birşey senin gibi saçlara sahip olmak ancak işte çıtçıtla falan öyle yapabiliyorum...

evet o yüzden kullanmıştım
teşekkür ederim canım

çok sık boyatmam ben...
senede 1 kez
belki de o yüzden etkilenmiyorlar,bilemiyorum
darısı başına canım

yarın sonunda başlıcam 3. tura :101: özlediim sinamekimin kokusunu özlediiimm, özlediiim poşeti kafama sarmayııı özleediiiimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…