Evet canım hakLısın ama öyLe böyLe değiL yani şuan saçımın kesimi. Kat vereLim demişti tamam dedim ama hiçbir şeye benzemiyor. Benim en çok sinirLendiğim nokta bu. Keşke yine bu kısaLıkta oLsaydı ama uzayana kadar bir şeyLer yapabiLseydim. ŞekiL veriLebiLecek durumda değiL yani. Açık bıraksam da iğrenç, topLasam da beynim durdu resmen. Hiç bir şekiLe girmiyor.
Neyse artık çok üzüLdüm ama inşaLLah bunda da bir hayır vardır.
Bu arada kürü denedim tatLım. 1 saat faLan oLdu daha yaLnız bemix, bepanthene vs. edinemedim henüz. EczaneLer kapaLı bugün maLum. Yarın aLacağım inşaLLah. Sinamekiyi dediğiniz şekiLde kaynattım. 1 çorba kaşığı badem yağı 1 çorba kaşığı da hint yağı kuLLandım. YaLnız pek tatmin oLmadım. Bir şeyLeri yanLış yaptım gibi geLiyor. Kür çok az geLdi gözüme sinamekiyi de kaynatınca suyu az kaLdı zaten acaba ondan mıdır? Yani yarım çay bardağı yerine 1 çay bardağı faLan yapsam daha iyi oLur sanırım.
Bir de çok merak ettim bu işLemi saçLarımız kuru iken yapacağız değiL mi? Ben kuru haLde yaptım ama ısLak ya da nemLi şekiLde faLan mı oLuyor acaba ondan mı yetmedi gibi geLiyor bana?
Çok yordum canım seni bu arada kusura bakma. Çok teşekkür ediyorum. aLLah razı oLsun hiç bir sorumu geri çevirmedin
çok sağoL
:81: