Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

İlk kürüm bitmişti yaklaşık 1 ay önce. Ne zamandır foruma giremiyorum. 2 haftalık aram ha başladım demeye oldu size 1 ay :) O dönemde saçlarımı da kestirdim ama küre başlamadan önce ve 7. haftamda çekilmiş resmim var onu yükleyeyim dedim. Saçlarım dalgalı olduğu için çok belli olmamış ama dip boyama göre 1 kür boyunca 4 5 cm uzamış. Bakalım siz neler düşünüyorsunuz :) Eki Görüntüle 256562 Eki Görüntüle 256563

vay canına:KK53:..

İlk kürüm bitmişti yaklaşık 1 ay önce. Ne zamandır foruma giremiyorum. 2 haftalık aram ha başladım demeye oldu size 1 ay :) O dönemde saçlarımı da kestirdim ama küre başlamadan önce ve 7. haftamda çekilmiş resmim var onu yükleyeyim dedim. Saçlarım dalgalı olduğu için çok belli olmamış ama dip boyama göre 1 kür boyunca 4 5 cm uzamış. Bakalım siz neler düşünüyorsunuz :) Eki Görüntüle 256562 Eki Görüntüle 256563

masallah nede guzel uzamıs pekte güzelll uzamışşş :101:

ben anlamadım şimdi öncesi ve sonrası arasında kaç hafta fark war ve kaç hafta snra ara verdin...birde saçların gürleşmiş özel bişe yaptın mı ?? :) birdee saç rengin aktı mı boya mı yaptın cnm ?

ben anlamadım şimdi öncesi ve sonrası arasında kaç hafta fark war ve kaç hafta snra ara verdin...birde saçların gürleşmiş özel bişe yaptın mı ?? :) birdee saç rengin aktı mı boya mı yaptın cnm ?

27 Haziran da Kure başlamışım ilk resimde o hafta çekildi. 6 Ağustos'ta da son kürümü yapmışım. Bu resmi ya 6 ağustostan 1 hafta önce yada o hafta içinde çektim, tam hatırlayamıyorum. Ama bu fark yaklaşık 6 7 haftalık sürede oldu.

Saçım benim zaten gür, sarımsaklı şampuanı oyüzden uygulamıyorum ben. O fark da saçım uzadıkça katlar daha hacimli durduğundan bide dalgalarımda daha ortaya çıktığından öyle gözükmüş olabilir. Ekstra olarak ama ben gnc biotin hapı kullandım, saçıma içten de destek verdim sağlıklı uzasın diye.

Saçım boya iki resimdede aynı renk fakat ilk resimde akmış hali boyanın. İkinci resimden önce yakın zamanlarda yeni boya yapmıştım diye hatırlıyorum. Birde ilk resim gündüz ikincisi gece çekildi, güneş ışığı da etkiliyor olabilir.

ikisi de değil kuş :KK1:

tüüeeahhh kaçırdık :KK1::KK1:
araştırmalara gireyim, okul bitip de ülkeye döndüm döneli adam gibi korkmadan boya yaptırcak birini arar oldum haa..
ankaradaki yoldaşlarım, varsa bildiğiniz bayan el atıverin :KK1::KK37:
şimdi kontesi burası sinameki topiği luuutfen konu dışında konuşmayalım derse nanayı yedim :90::90:

ben ilk burda okuyarak başladım burdakilere yapmayaa
ama kokusundan dolayı duzenlı yapamadım bazen ayda bir bazen 20 gunde bir buna ragmen uzama konusunda gercekten ıse yarıyor
cunkı uzamayan ve su anda sarı olan saclarım normal sartlarda uzamazken sımdı gercekten uzadı cok mesudummmmmm :KK16:

2 hafta geçmek bilmiyor sanki geçse gitsede sinamekili kürüme tekrar başlasam sırım sırım uzasa saçlarım:KK16:

2 hafta geçmek bilmiyor sanki geçse gitsede sinamekili kürüme tekrar başlasam sırım sırım uzasa saçlarım:KK16:

bende özledim sinamekiimiiiiii:KK14: 18inde başlıomuş yağ günleriiii bitiyomu aran o zamana tatlım? bide uzaman ne alemde bakimm

tüüeeahhh kaçırdık :KK1::KK1:
araştırmalara gireyim, okul bitip de ülkeye döndüm döneli adam gibi korkmadan boya yaptırcak birini arar oldum haa..
ankaradaki yoldaşlarım, varsa bildiğiniz bayan el atıverin :KK1::KK37:
şimdi kontesi burası sinameki topiği luuutfen konu dışında konuşmayalım derse nanayı yedim :90::90:

Ankaradayken saçlarımı yakmadan yıpratmadan güvenle bakıra boyattığım yer vardı. Hala duruyor mu bilmiyorum ama gerçekten iyi kuafördü. Kızılay'da YKM'nin içinde Dafne Kuaför. Zaten Ykmye girip kuaförü sorunca gösteriyorlar. Umarım yardımcı olmuşumdur.

Not: Konu dışı olduğu için özel mesaj atamaya çalıştım ama yeterli sayıda yazmadığım için oyüzden burdan göndermek zorunda kaldım.

arkadaşlar malzemeleri aldım bende başlayacağım da bişey sormak istiyorum. uygulama için özel günlerden bahsetmişsiniz. haftada 2-3 defa devamlı uygulansa olmaz mı? mutlaka belli tarihlerde mi yapmak gerekiyor? ben bunu hazırlayıp sprey kutusuna koyacağım, gelip gidip sıksam bi zararı olur mu? :)) saçlarımı kısa kestirmek zorunda kalmıştım kulağımın altında ve acilen uzamasını istiyorum :KK43:((

Ben de bugün kestirdim saçLarımı :KK14:çok kırıktı uçLarı ayrıca ütüyLe de yakmıştım. Biraz kendine geLsin dedim 2. kez kestirdim ama bu sefer çok pişman oldum :KK43:Omuz hizasında oLan saçLarım enseme çıktı neredeyse :KK19: :KK43: Hint yağının çok faydaLı oLduğunu duydum aLdım ama henüz eLime geçmedi. Yarın geLecek inşaLLah hemen kuLLanmaya başLayacağım. Şu sinameki kürünü de deneyeceğim, inşaLLah sonuçLar İyi oLur. SevgiLi RuhPastasi çok güzeL açıkLamışsın konuyu, çook teşekkür ederim. Umarım işe yarar. GözLe görüLür bir sonuç aLırım inşaLLah. MoraLim çok bozuLdu, sinirden ağLıyorum eve geLdiğimden beri. :KK43: İnşaLLah işe yarar sizi haberdar ederim:KK58:

Ben de bugün kestirdim saçLarımı :KK14:çok kırıktı uçLarı ayrıca ütüyLe de yakmıştım. Biraz kendine geLsin dedim 2. kez kestirdim ama bu sefer çok pişman oldum :KK43:Omuz hizasında oLan saçLarım enseme çıktı neredeyse :KK19: :KK43: Hint yağının çok faydaLı oLduğunu duydum aLdım ama henüz eLime geçmedi. Yarın geLecek inşaLLah hemen kuLLanmaya başLayacağım. Şu sinameki kürünü de deneyeceğim, inşaLLah sonuçLar İyi oLur. SevgiLi RuhPastasi çok güzeL açıkLamışsın konuyu, çook teşekkür ederim. Umarım işe yarar. GözLe görüLür bir sonuç aLırım inşaLLah. MoraLim çok bozuLdu, sinirden ağLıyorum eve geLdiğimden beri. :KK43: İnşaLLah işe yarar sizi haberdar ederim:KK58:

hiç boşuna üzülme kuzum
yanık saç görüntüsü çok kötüdür,bakımsızdır
oysa şimdi kısa da olsa sağlıklılar:KK31:
bu kür ile kısa sürede toparlarsın,dert etme hiç...
boydan daha önemli olan saçın sağlıklı ve güzel duruşudur:KK71:

X