Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

ay pardon kuş,bilmiyordumm:KK17:

no problemoo beybimm... sana da yollarım istersen :21: ziraaa topiğimizin kontesisiniz efeemm :KK42::KK42:

yaa kuşitooo resmen hayal kırıklıgına ugradım bugüün eve geldimm hazır yag bakımı günü diyee kaynattaım sinamekimii süzdüm bi güzel etrafa baktım baktıımm ne badem yagıı ne bemıkss yoooooooooooooooookkk:KK53: hanii saçıma almnyum folyoyla sardığımda bana pirzola gibi olmuşun diyip dalga geçen ablikom varr yaaa :63: hanii böle bakımlaraa inanmayaaannn:63: sömürmüşş resmen herşeyiiimiiii:KK60:

oiiii sömürücü abulaaa :KK4:
canım yaaa nasıl hevesle kaynatmışsındır sinamekiyi, tüh boşa gitti bakım günü..
onlar öyle dalga geçseler de farkının farkındalar demek ki :KK71:

Herkese bi şiy sormak istiyorum 1. Tur u yaPtım 2 ye geçtim filan deniliyo ya 1. Tur ne kadarlık bi yapım 7_8 kere yapınca bir tur mu bitmiş oluyo yani :44::44:

Son düzenleme:
e gönder gelsin,ne duruyorsun:KK23:

ruhpastam kontesim lazım bana senin mail adresin ki yollayabileyim :90::90:
şair oldum be yauw :KK1:

Herkese bi şiy sormak istiyorum 1. Tur u yaPtım 2 ye geçtim filan deniliyo ya 1. Tur ne kadarlık bi yapım 7_8 kere yapınca bir tur mu bitmiş oluyo yani :44::44:

aynen öyle 8 haftadan sonra, yada 8 kez yaptıktan sonra diyelim ben aycangülün tarihleri takip ettiğimden tam tamına 8i bulmayabiliyor. sonra 2 hafta ara veriyoruz, sonra tekrar başlıyoruz :KK55:

aynen öyle 8 haftadan sonra, yada 8 kez yaptıktan sonra diyelim ben aycangülün tarihleri takip ettiğimden tam tamına 8i bulmayabiliyor. sonra 2 hafta ara veriyoruz, sonra tekrar başlıyoruz :KK55:
[/QUOTE]
tmm tatlım çok saoll yani sn bi haftada daha çok mu yapmış oluyosun kısa sürede mi 8 oluyo :KK66::KK34:

paytakcım mailini aldım:KK54:

dediğin gibi evigenden kaynaklı bi 'az' artım söz konusu gibi, ama kesinlikle daha dolgun olmuşlar

saç miktarı çoğalmış ki bence bu da güzel bir fayda :KK16::KK19:ahan da kupann

Badem yağını sek kullanmışsın ya. Diperine zarar vermez mi?

yok canım neyle kullanılcak ki başka
badem yağı sabit yağ
genelde ucucu yağları sabitlemek için kullanırız
tek başına kullanılmaya geyet müsait bi yağ badem yağı
ama ben tek kulllanmam hiç bi yağı genelde
ampüller yumurta sarısı falan hep fazladan bişeyler olur:KK34:

paytakcım mailini aldım:KK54:

dediğin gibi evigenden kaynaklı bi 'az' artım söz konusu gibi, ama kesinlikle daha dolgun olmuşlar

saç miktarı çoğalmış ki bence bu da güzel bir fayda :KK16::KK19:ahan da kupann

yaaa bana da öyle geldi canımcım, bakalım 2.tur 3 kür bitti, bakım günleri geliyor
4.kürü de salı-çarş yaparım inş.
bu sefer bemiksle gidiyorum, bi dolgunlar var gibi ama bilemiyorum inş daha daha etkili bi tur olur bu sefer...
benim saçlarım kat kat olduğundan mıdır nedir sanki bana da kısaları uzadı da ondan da dolgunluk oldu gibi geliyor,
zaten minik cıkan saclarım bir-bir buçuk ay önce beni dışarı cıkmak için sinir etseler de simdi kaşımdalar nerdeyse :21:
kupayı da kapmışım cebren ve hileylenn :KK1:
inş daha güzel sonucları aldığım(ız) kupalara diyeyim :KK42:

yaaa bana da öyle geldi canımcım, bakalım 2.tur 3 kür bitti, bakım günleri geliyor
4.kürü de salı-çarş yaparım inş.
bu sefer bemiksle gidiyorum, bi dolgunlar var gibi ama bilemiyorum inş daha daha etkili bi tur olur bu sefer...
benim saçlarım kat kat olduğundan mıdır nedir sanki bana da kısaları uzadı da ondan da dolgunluk oldu gibi geliyor,
zaten minik cıkan saclarım bir-bir buçuk ay önce beni dışarı cıkmak için sinir etseler de simdi kaşımdalar nerdeyse :21:
kupayı da kapmışım cebren ve hileylenn :KK1:
inş daha güzel sonucları aldığım(ız) kupalara diyeyim :KK42:

şerefe:nazar::nazar::KK60:

kizlar motive edici resim ekleyen yokmu yavv ben ramazan öncesi bi kerecik yaptim kürü ama caip basim agrimisti ve bemiksin kokusu cok uzun kaldi tenimde bu yüzden simdilik yapmicam kisin yaparim. durumlar nasil ?

kizlar motive edici resim ekleyen yokmu yavv ben ramazan öncesi bi kerecik yaptim kürü ama caip basim agrimisti ve bemiksin kokusu cok uzun kaldi tenimde bu yüzden simdilik yapmicam kisin yaparim. durumlar nasil ?

sürdükten sonra dipleri az kurut canım,üşümesin başın

saçlarımın dökülmesi hala geçmedi gürleşti diye seviniyordum gittikçe azalıyor saçlarım :KK14::KK14::KK14::KK14:

X