Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben kuru saça yapıyorumbaya uzun olduğu için okuyamadım birazdan bakımımı yapıcam ama ıslak saça mı kuru saça mı sürülcek bilmiyorum?? yardımcı olursa biri pek bi memnun olurumm=)
ben kuru saça yapıyorum
şimdi bi resmini çek saçlarının 3 ay sonra ne kadar uzamış daha net görebilirsin o zamanilk bakımı yaptım yarım çay bardağında kaynatınca az olacak sanıyodum ama fazla fazla yetti kokusu da pek rahatsız etmedi beni inş yaza kadar belime gelir:81:
şimdi bi resmini çek saçlarının 3 ay sonra ne kadar uzamış daha net görebilirsin o zaman
baya uzun olduğu için okuyamadım birazdan bakımımı yapıcam ama ıslak saça mı kuru saça mı sürülcek bilmiyorum?? yardımcı olursa biri pek bi memnun olurumm=)
Ben nemli saça yapıyorum genellikle.
kuru saça sürdüm bekliyorum ama şuan.Hangisi daha iyi acaba ya da farketmiyor mu ki
Yanlız bu simenaki midir nedir, saçı açtığını duydum :O Ben mi yanlış duydum acaba. Yada diplere sürmediğin için açılmıyordur. Saçların harika görünüyor canım. Bayaa beslenmişler, değerini bil. Verdiğin kürler için teşekkür ederiim :)
Menekşe Yağı dehşet güzel kokuyor canım. Ondan al, şampuanın içine bir kapak koy. Zaten saçlarada çok iyi geliyor. Bir taşta iki kuş yani.
Menekşe Yağı dehşet güzel kokuyor canım. Ondan al, şampuanın içine bir kapak koy. Zaten saçlarada çok iyi geliyor. Bir taşta iki kuş yani.