Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

baya uzun olduğu için okuyamadım birazdan bakımımı yapıcam ama ıslak saça mı kuru saça mı sürülcek bilmiyorum?? yardımcı olursa biri pek bi memnun olurumm=)

Son düzenleme:
ilk bakımı yaptım:KK66: yarım çay bardağında kaynatınca az olacak sanıyodum ama fazla fazla yetti:KK66: kokusu da pek rahatsız etmedi beni inş yaza kadar belime gelir:81:

bende başladım kızlar cuma günü 2.sini yapacağımm..

ama sarımsaklı şampuanı kullanmıyorum ben entele losyonu kullanıyorum..

haftanın bi günü sinameki kürü, 2 günde 1 entele kullanıyorum.

entelenin 2. şişesini kullanmaya başladım hafta da 1 entele losyonu almak baya masraflı oluyor, entele losyonum bitsin sadece sinameki kürüyle devam edeceğim..

saçlarım şuan gögüs altı hizasında, belime inene kadar saçlar sinamekiye devam :KK55:

Yanlız bu simenaki midir nedir, saçı açtığını duydum :O Ben mi yanlış duydum acaba. Yada diplere sürmediğin için açılmıyordur. Saçların harika görünüyor canım. Bayaa beslenmişler, değerini bil. :nazar: Verdiğin kürler için teşekkür ederiim :) :KK19:

Yanlız bu simenaki midir nedir, saçı açtığını duydum :O Ben mi yanlış duydum acaba. Yada diplere sürmediğin için açılmıyordur. Saçların harika görünüyor canım. Bayaa beslenmişler, değerini bil. :nazar: Verdiğin kürler için teşekkür ederiim :) :KK19:

boya akıtıyor canım evet
ama herkeste olmadı,kimi saçın rengini değiştirmedi :KK31:
ben de teşekkür ederimm:KK8:

ben sarımsaklı şampuan olayını denemek istiyorum saçlarım zaten uzun
ama bişi merak ettim koku olmuyor mu yada koku varsa nasıl geçer bu sarımsak kokusu ?

Menekşe Yağı dehşet güzel kokuyor canım. Ondan al, şampuanın içine bir kapak koy. Zaten saçlarada çok iyi geliyor. Bir taşta iki kuş yani. :KK69: Aktarlarda bulabilirsin.

Son düzenleme:
Menekşe Yağı dehşet güzel kokuyor canım. Ondan al, şampuanın içine bir kapak koy. Zaten saçlarada çok iyi geliyor. Bir taşta iki kuş yani. :KK69:

nasıl yani hem menekşe yağı hem sarımsağı aynı anda mı atayım şampuana :26:

Menekşe Yağı dehşet güzel kokuyor canım. Ondan al, şampuanın içine bir kapak koy. Zaten saçlarada çok iyi geliyor. Bir taşta iki kuş yani. :KK69:

nasıl yani hem menekşe yağı hem sarımsağı aynı anda mı atayım şampuana :26:

X