Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

pixim ya saçların uzamışta 8. kür derken iki ayda mı uzadı yani?? birde saçında boyamı wardeıda aktı resmen sarı olmus yoksa senmi :KK37:boyadın

haftaya 8. kürü yapıcam ama o 2 resim arası 5 hafta ya var ya yok çünkü özel günlere denk getirerek yaptım. Saçlarımın rengi aktı evt ama 3gün önce brezilya fönü uygulaması yaptım o çok akıttı normalde bu kadar akmamıştı sinamekiden.

fön için sonuçları karşılaştırmak için resim çektiğimde farkettim ki 1 cm'den fazla uzamış sanırım:KK66:
acaip mutlu oldum hiç uzamıyor gibi gelmişdi:KK64:

Sarı tişörtlü olan 7. kür sonu, mavili olan 3. kür sonu çekildi. Sizcede 1-2 cmden çok fark var gibi mi?

uzamışşş vallla pixiiimmm sen hergun baktıgından anlamıyosun ama cidden uzamış büssürü maşallah sanaa :nazar:

durularken göze kaçmamasına dikkat etmeli miyiz
bir de düzleştirsem sorun olur mu yarın işe gidicem ya mecbur kalmasam düzleştirmem

göze kaçarsa birşey olmaz diye düşünüyorum ama dikkat etmekde fayda var tabi.

düzleştirmek herhangi bir sorun yaratmaz bence.

Kızlar ya bemiks cok kokuyor diyorlar onun yerine bepanten olmaz mı hem sarımsaklı sampuan hem bemıks kokusmayalım :26: bide saclarım cok kuru bakımsız dokulmektende incecik kaldı bu kür onlarada iyi gelir mi yani gürleşme falan olur mu

kızlar az önce başka bi topicte de koymuştum resimleri buraya da koymak istedim, istikrarlı bi şekilde yapamadım sinamekiyi ama 2 tur yaptım son 3 aydır da hiç bişe yapmıyorum durum budur
Eki Görüntüle 251996 Eki Görüntüle 251997
ilk kestirdiğim günle bugün arasındaki fark, tabi birinde saçlarımı düzleştirmiştim son hali doğal hali

uzasınn saçlarımız koalaaammmm aralıkta hııııhladıgımız zamn savrulsunlar böle uçuşsunlarr ooouuuww :86:

ooii bi de hıııh yaptığımızda diyor yaauuuww:KK19::KK48: :KK16::KK16: inşaaalllhh inşaaalllaahh :KK51:

kızlar bende bugn başladım birazdan durulamaya gidicem 4 saat oldu:KK1:

hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun, inş istediğin sonuçları alırsın...

fön için sonuçları karşılaştırmak için resim çektiğimde farkettim ki 1 cm'den fazla uzamış sanırım:KK66:
acaip mutlu oldum hiç uzamıyor gibi gelmişdi:KK64:

Sarı tişörtlü olan 7. kür sonu, mavili olan 3. kür sonu çekildi. Sizcede 1-2 cmden çok fark var gibi mi?

wouuw uzamış uzamış, hem de diorsun ki 5 hafta filan... cok iyi bence, inşallah ara verdiğinde de depar atar :KK1::KK1:
zaten minnak pek tatlı bi yorum yapmış, :KK16: tek kelimeyle katılıyorum :KK9:

kızlar az önce başka bi topicte de koymuştum resimleri buraya da koymak istedim, istikrarlı bi şekilde yapamadım sinamekiyi ama 2 tur yaptım son 3 aydır da hiç bişe yapmıyorum durum budur
ilk kestirdiğim günle bugün arasındaki fark, tabi birinde saçlarımı düzleştirmiştim son hali doğal hali

maşallah 3 ay hiç bakım yapmadan, sinamekiyi de tam istikrarlı yapmadan 9 ay içinde iyi uzamış bence saçların... :nazar:

Maaşallah düzenli yapmamana rağmen çok güzel uzamış :nazar::nazar:

X