Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

ben sütte kaynatıyorum sarımsağı kokmuyor hiçbi şekilde...
e.saraç da etkisi kaybolmaz demiş diye okumuştum umarım öyledir...
sinamekiden midir sarımsaktan mıdır bilemiorum ama saçlarımın ön kısmında cıkan minicik saçlar su an kaşıma yaklaştı...
normalde saçlarım fotograflarda fln pek uzamış gibi durmuor ama o minik saçlardan anlıorum,var bi etkisi :KK68:

Son düzenleme:
Dün ilk defa sinamekili bemiksli bakımı yaptım, bemiksi kırarken de elimi kestim. Sizler nasıl kırıyorsunuz acaba elinizi kesmeden? Noktalı yerinden tutup kırmaya çalıştım ama belli ki yanlış yaptım

Dün ilk defa sinamekili bemiksli bakımı yaptım, bemiksi kırarken de elimi kestim. Sizler nasıl kırıyorsunuz acaba elinizi kesmeden? Noktalı yerinden tutup kırmaya çalıştım ama belli ki yanlış yaptım

hee canım ben de hep bundan korktum yaparken. Ben bemix i elimle,kıracak olduğum bölümü kurulama bezi ile tutuyorum. Tık hemen kırılıyor...
Geçmiş olsun güselim

hee canım ben de hep bundan korktum yaparken. Ben bemix i elimle,kıracak olduğum bölümü kurulama bezi ile tutuyorum. Tık hemen kırılıyor...
Geçmiş olsun güselim

Nasıl aklıma gelmedi ki bezle tutmak benim...Sağol tatlım az bir kesik zaten fazla değil:KK71:

Nasıl aklıma gelmedi ki bezle tutmak benim...Sağol tatlım az bir kesik zaten fazla değil:KK71:

heeee o zaman saçlar foraaaaaaaaa...
Ben sanırım 6. yı yapıcam bu hafta ama arada 1 hafta yapamadım. Uzuryor gerçekten ama of bu kadarı bile çok yavaş geliyor bana...
Birde inat gibi herkesin mi saçları uzun olur. Sokağa ne zaman çıksam herkesin saçlar belde. Ne ara bu kadar uzadı bu saçlar kıskancımdan çatlıcam:):) Benim de olsun inşallahhh..:KK14:

heeee o zaman saçlar foraaaaaaaaa...
Ben sanırım 6. yı yapıcam bu hafta ama arada 1 hafta yapamadım. Uzuryor gerçekten ama of bu kadarı bile çok yavaş geliyor bana...
Birde inat gibi herkesin mi saçları uzun olur. Sokağa ne zaman çıksam herkesin saçlar belde. Ne ara bu kadar uzadı bu saçlar kıskancımdan çatlıcam:):) Benim de olsun inşallahhh..:KK14:

Uzun saç için çok sabır gerekiyor sanırım. Ben de herkesinki nasıl uzuyor benimkisi niye böyle derken aradan iki yıl geçti. Daha uzun saç standardına yeni girebildim :) Senin de çabucak uzar inş. Ben de sinamekili bakımda yeniyim bakalım uzatacak mı merak içindeyim:KK1:

ay bende çok zor zorlanıyorum bıçakla bile denedim... :KK9:

Ben de sinamekili kürü yapmaya karar verdim fakat bi formül daha buldum. Susam yağı ,buğday yağı ,menekşe yağı ,hint yağı ,sarımsak yağı ,jojoba yağı gibi yağları karıştırarak yapılıyormuş. Kararsız kaldım hangisini yapsam diye. Yardımcı olursanız sevinirim :):KK61:

ben sütte kaynatıyorum sarımsağı kokmuyor hiçbi şekilde...
e.saraç da etkisi kaybolmaz demiş diye okumuştum umarım öyledir...
sinamekiden midir sarımsaktan mıdır bilemiorum ama saçlarımın ön kısmında cıkan minicik saçlar su an kaşıma yaklaştı...
normalde saçlarım fotograflarda fln pek uzamış gibi durmuor ama o minik saçlardan anlıorum,var bi etkisi :KK68:

yıldızlı yaldızlı suratımm mailde sorun var ordan cvp atamadım bi türlüüü:KK50: ben uzamadan çok gürlüğü farkettim kuşum futuraflardaaa bu 2. turunda bemiksten şaşma kesinlikle daha fazla olucak uzamaa, aralık dedimii vuhuuuuwwwww:KK53:

Bugün ilk turumun son kürünü yapıcam, inşallah saçlarımın uzaması arada depar atar:97:

inşallah tatlım bekliyorum sabırsızlıkla 3 hafta sonraki fotonuu:KK61:

yıldızlı yaldızlı suratımm mailde sorun var ordan cvp atamadım bi türlüüü:KK50: ben uzamadan çok gürlüğü farkettim kuşum futuraflardaaa bu 2. turunda bemiksten şaşma kesinlikle daha fazla olucak uzamaa, aralık dedimii vuhuuuuwwwww:KK53:

ben de diyorum ki bu minnak futuraflarımı aldı y.dışına kaçtı herhalde :KK55::90:
ya zaten seninle öyle demiştik yaaa sen de 3.turu bitireceksin sanırım o benim 2.bittiği sıralar, zaten 2. biter 3.ye başlarım aralığa kadar, hesaplarıma göre kasımın başında başlamam lazım :KK76: artık sana bi de aralık sonu yılbaşı zamanı gönderirim :KK37:
ellerimi atınca kafamın içinde daha cok saç var gibi bi yoğunluk bende hisseddiyorum ama bi türlü futuraflarda farkedemedim... :KK55:
ama şu alnımın oradaki saçlarda minnakcıklardan bahseetmiştim ya, onlar kaşlarıma kadar geldi neredeyse :KK52:
inşallah aralıkta dediğin gibi wuhuuuuuuuuu olurumEn Büyük KK kupa istereeeeemmm :92: :90:

ben de diyorum ki bu minnak futuraflarımı aldı y.dışına kaçtı herhalde :KK55::90:
ya zaten seninle öyle demiştik yaaa sen de 3.turu bitireceksin sanırım o benim 2.bittiği sıralar, zaten 2. biter 3.ye başlarım aralığa kadar, hesaplarıma göre kasımın başında başlamam lazım :KK76: artık sana bi de aralık sonu yılbaşı zamanı gönderirim :KK37:
ellerimi atınca kafamın içinde daha cok saç var gibi bi yoğunluk bende hisseddiyorum ama bi türlü futuraflarda farkedemedim... :KK55:
ama şu alnımın oradaki saçlarda minnakcıklardan bahseetmiştim ya, onlar kaşlarıma kadar geldi neredeyse :KK52:
inşallah aralıkta dediğin gibi wuhuuuuuuuuu olurumEn Büyük KK kupa istereeeeemmm :92: :90:

foto koymayana kupa yohhkk bacım:100::111::112::118:

yaa kuşitooo resmen hayal kırıklıgına ugradım bugüün eve geldimm hazır yag bakımı günü diyee kaynattaım sinamekimii süzdüm bi güzel etrafa baktım baktıımm ne badem yagıı ne bemıkss yoooooooooooooooookkk:KK53: hanii saçıma almnyum folyoyla sardığımda bana pirzola gibi olmuşun diyip dalga geçen ablikom varr yaaa :63: hanii böle bakımlaraa inanmayaaannn:63: sömürmüşş resmen herşeyiiimiiii:KK60:

kızlar bakım yağını saçıma kolay uygulamanın yolunu buldum
bazı yağlar yoğun olduğu için fısfıslı şişeden geçmiyo malum
fırçayla boyar gibi sürmek zaten ölüm
şıp şıp damlıyo
ben de bulaşık süngerinin sert yerini kestim attım
süngerin ucunu yağa batırıp saçıma uyguladım hem diplere
kadar müthiş nufuz ediyo böyle aklınızda bulunsun bu da pratik bi püf olsun

kızlar aycanın sayfaya da yazdım
zira amerika kıtasını keşvetmiş kadar sevinçliyim:KK1:

Son düzenleme:
kızlar bakım yağını saçıma kolay uygulamanın yolunu buldum
bazı yağlar yoğun olduğu için fısfıslı şişeden geçmiyo malum