Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün ilk defa sinamekili bemiksli bakımı yaptım, bemiksi kırarken de elimi kestim. Sizler nasıl kırıyorsunuz acaba elinizi kesmeden? Noktalı yerinden tutup kırmaya çalıştım ama belli ki yanlış yaptım
hee canım ben de hep bundan korktum yaparken. Ben bemix i elimle,kıracak olduğum bölümü kurulama bezi ile tutuyorum. Tık hemen kırılıyor...
Geçmiş olsun güselim
Nasıl aklıma gelmedi ki bezle tutmak benim...Sağol tatlım az bir kesik zaten fazla değil
heeee o zaman saçlar foraaaaaaaaa...
Ben sanırım 6. yı yapıcam bu hafta ama arada 1 hafta yapamadım. Uzuryor gerçekten ama of bu kadarı bile çok yavaş geliyor bana...
Birde inat gibi herkesin mi saçları uzun olur. Sokağa ne zaman çıksam herkesin saçlar belde. Ne ara bu kadar uzadı bu saçlar kıskancımdan çatlıcam:):) Benim de olsun inşallahhh..
Dün ilk defa sinamekili bemiksli bakımı yaptım, bemiksi kırarken de elimi kestim. Sizler nasıl kırıyorsunuz acaba elinizi kesmeden? Noktalı yerinden tutup kırmaya çalıştım ama belli ki yanlış yaptım
ben sütte kaynatıyorum sarımsağı kokmuyor hiçbi şekilde...
e.saraç da etkisi kaybolmaz demiş diye okumuştum umarım öyledir...
sinamekiden midir sarımsaktan mıdır bilemiorum ama saçlarımın ön kısmında cıkan minicik saçlar su an kaşıma yaklaştı...
normalde saçlarım fotograflarda fln pek uzamış gibi durmuor ama o minik saçlardan anlıorum,var bi etkisi
Bugün ilk turumun son kürünü yapıcam, inşallah saçlarımın uzaması arada depar atar:97:
yıldızlı yaldızlı suratımm mailde sorun var ordan cvp atamadım bi türlüüü ben uzamadan çok gürlüğü farkettim kuşum futuraflardaaa bu 2. turunda bemiksten şaşma kesinlikle daha fazla olucak uzamaa, aralık dedimii vuhuuuuwwwww
ben de diyorum ki bu minnak futuraflarımı aldı y.dışına kaçtı herhalde :90:
ya zaten seninle öyle demiştik yaaa sen de 3.turu bitireceksin sanırım o benim 2.bittiği sıralar, zaten 2. biter 3.ye başlarım aralığa kadar, hesaplarıma göre kasımın başında başlamam lazım artık sana bi de aralık sonu yılbaşı zamanı gönderirim
ellerimi atınca kafamın içinde daha cok saç var gibi bi yoğunluk bende hisseddiyorum ama bi türlü futuraflarda farkedemedim...
ama şu alnımın oradaki saçlarda minnakcıklardan bahseetmiştim ya, onlar kaşlarıma kadar geldi neredeyse
inşallah aralıkta dediğin gibi wuhuuuuuuuuu olurum kupa istereeeeemmm :92: :90:
foto koymayana kupa yohhkk bacım:100::111::112::118:
datlum ben kapalıyım yauu foruma koyamıyorum o yüzden minnaka mail atmıştım :78:
ne yapalım ağğbiii benim de kaderim kupasızlııkkkhh :kaşlarıemrahsuraticonu :90:
ben de diyorum ki bu minnak futuraflarımı aldı y.dışına kaçtı herhalde :90:
ya zaten seninle öyle demiştik yaaa sen de 3.turu bitireceksin sanırım o benim 2.bittiği sıralar, zaten 2. biter 3.ye başlarım aralığa kadar, hesaplarıma göre kasımın başında başlamam lazım artık sana bi de aralık sonu yılbaşı zamanı gönderirim
ellerimi atınca kafamın içinde daha cok saç var gibi bi yoğunluk bende hisseddiyorum ama bi türlü futuraflarda farkedemedim...
ama şu alnımın oradaki saçlarda minnakcıklardan bahseetmiştim ya, onlar kaşlarıma kadar geldi neredeyse
inşallah aralıkta dediğin gibi wuhuuuuuuuuu olurum kupa istereeeeemmm :92: :90:
ahahaha kıyamam sanakızlar bakım yağını saçıma kolay uygulamanın yolunu buldum
bazı yağlar yoğun olduğu için fısfıslı şişeden geçmiyo malum
fırçayla boyar gibi sürmek zaten ölüm
şıp şıp damlıyo
ben de bulaşık süngerinin sert yerini kestim attım
süngerin ucunu yağa batırıp saçıma uyguladım hem diplere
kadar müthiş nufuz ediyo böyle aklınızda bulunsun bu da pratik bi püf olsun
kızlar aycanın sayfaya da yazdım
zira amerika kıtasını keşvetmiş kadar sevinçliyim