Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

kızlar az önce başka bi topicte de koymuştum resimleri buraya da koymak istedim, istikrarlı bi şekilde yapamadım sinamekiyi ama 2 tur yaptım son 3 aydır da hiç bişe yapmıyorum durum budur
Eki Görüntüle 251996 Eki Görüntüle 251997
ilk kestirdiğim günle bugün arasındaki fark, tabi birinde saçlarımı düzleştirmiştim son hali doğal hali

maşallahh maşallahh tütütütütü bi taraflarını kaşııı :nazar: :KK1: çok güzel uzamış tatlımmm

ooii bi de hıııh yaptığımızda diyor yaauuuww:KK19::KK48: :KK16::KK16: inşaaalllhh inşaaalllaahh :KK51:

hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun, inş istediğin sonuçları alırsın...

wouuw uzamış uzamış, hem de diorsun ki 5 hafta filan... cok iyi bence, inşallah ara verdiğinde de depar atar :KK1::KK1:
zaten minnak pek tatlı bi yorum yapmış, :KK16: tek kelimeyle katılıyorum :KK9:

maşallah 3 ay hiç bakım yapmadan, sinamekiyi de tam istikrarlı yapmadan 9 ay içinde iyi uzamış bence saçların... :nazar:

Koalaam dün azcıkın kestim saçlarımıı, dalgalı yaa hooop diye yukarı çekiverdi kendinii psikolojiim bozulmuş vazietteyim:KK50: nolurdu benimde dümdüz olsaydıı saçlarımmm:63: bu arada seni ham yaparım şekerlopum sen benden daha tatlısıınn :KK56:

ayy iyi güldüm yaa :KK9: burdan çok şey öğreniyorum hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim, bütün sinirimi stresimi alıyo bu topic, şuan kendi çapımda duygusala bağlamış durumdayım :KK16::KK71:

bende 5 10 dk evvel ablama ohh be topic canlandı bayramda herkes kaybolmuştu kendime geldim diodummm:KK70: İyiki varsınız valla bende kendime geliyorum sizinlee:KK19:

Koalaam dün azcıkın kestim saçlarımıı, dalgalı yaa hooop diye yukarı çekiverdi kendinii psikolojiim bozulmuş vazietteyim:KK50: nolurdu benimde dümdüz olsaydıı saçlarımmm:63: bu arada seni ham yaparım şekerlopum sen benden daha tatlısıınn :KK56:

ah canııım ama senin saçlarının maşallahı var, hem bence sana öyle geliyordur... aslında bi fön filan ceksen de baksan belki için rahatlar ama saçın hassassa kırma bi de :44: üzülde datlum senin saçlar zaten maşallah ii uzadı, hem uçlarından alınca daha sağlıklı durur, sanırsam bi kısmısı uzundu, hepsi aynı hizaya gelince daha dolgun duruyo, gerçi senin dolgunlukla problemin yok :nazar:
aman bize nazar değmesin, muhabbetimizi yiring :KK9::KK9:
bu arada barro hatuna futuraf yolladım mailden, bi ara senin de fikirlerini alayım uygun görürsen :82::KK68:

ah canııım ama senin saçlarının maşallahı var, hem bence sana öyle geliyordur... aslında bi fön filan ceksen de baksan belki için rahatlar ama saçın hassassa kırma bi de :44: üzülde datlum senin saçlar zaten maşallah ii uzadı, hem uçlarından alınca daha sağlıklı durur, sanırsam bi kısmısı uzundu, hepsi aynı hizaya gelince daha dolgun duruyo, gerçi senin dolgunlukla problemin yok :nazar:
aman bize nazar değmesin, muhabbetimizi yiring :KK9::KK9:
bu arada barro hatuna futuraf yolladım mailden, bi ara senin de fikirlerini alayım uygun görürsen :82::KK68:

biraz fazla dolgun gözüktüü bu sefer kuşum bonisimoo gibiyiiim düz tutunca aşa yukarı aynı boylarda ama bırakınca dütyen hizasına çıkıveriyooo:KK1: bu arada tabikii uygunn görürümm şekerliğiiiimmmm duymamışş oliimm:KK20: :KK19:

biraz fazla dolgun gözüktüü bu sefer kuşum bonisimoo gibiyiiim düz tutunca aşa yukarı aynı boylarda ama bırakınca dütyen hizasına çıkıveriyooo:KK1: bu arada tabikii uygunn görürümm şekerliğiiiimmmm duymamışş oliimm:KK20: :KK19:

bırakınca dütyen hizasına geliyosa ne ala kıız, daha ne :KK1: o düzken bayacana uzundur :nazar:
maağğdem uygun diyorssunnn luutfen mailinizi alem özelden, az sonra çıkcam işten olmadı yaağğrın atarım :KK51:

kızlar az önce başka bi topicte de koymuştum resimleri buraya da koymak istedim, istikrarlı bi şekilde yapamadım sinamekiyi ama 2 tur yaptım son 3 aydır da hiç bişe yapmıyorum durum budur
Eki Görüntüle 251996 Eki Görüntüle 251997
ilk kestirdiğim günle bugün arasındaki fark, tabi birinde saçlarımı düzleştirmiştim son hali doğal hali

beni geçmeyin huuu, kıskanırım :KK60:

maşallah kuşummm ahanda kupacığınnn:KK19::nazar:

ben dün ilk kürü yaptım bugün işe gittiğim halde koksamda 1 hafta sonra o insanları görmeyeceğim:KK1:
dün yaptığımda kokmuyordu ev filan ama bugün yoğun bir koku vardı bende
okul döneminde nasıl yaparım hiç bilemiorum:KK1:
bi arkadaşımız kullandığında düzleştirici kullanmadığını söylemiş ama bunun bir etkisi var mı sizce kızlar verimini engeller mi yani?????
bir de zeytinyağı olayını öğrenmek istiyorm nasıl yapılıo onuda başka bi gün uygulicam bildiğimiz evdeki zeytinyağı mı?

ay yok kız o manada demedimm:KK53: est neden çekiliyorsunn:26: dütyen diyince aklıma o geldi ondan dedimmm
ay alınma sakın,üzülürümmm:18:

oiiiyy kurbanın olaaaammm :KK19::KK19: nee alınması kıııııııııızzzz o kaddaranak güldüm orda :nazar:
anladım zaten ondan dediğini, ben de seni düüüt düüt derken düşününce birden elinde simit misali direksiyon önünde biz, sen düt düüt geliyon biz de korkarak gülüşerek kaçışıyoruz :KK37::KK37: hepimiz hunili :KK1::KK1::KK1:

oiiiyy kurbanın olaaaammm :KK19::KK19: nee alınması kıııııııııızzzz o kaddaranak güldüm orda :nazar:
anladım zaten ondan dediğini, ben de seni düüüt düüt derken düşününce birden elinde simit misali direksiyon önünde biz, sen düt düüt geliyon biz de korkarak gülüşerek kaçışıyoruz :KK37::KK37: hepimiz hunili :KK1::KK1::KK1:
heheyt hayal gücüne bak :KK9: gözümde canlanan sahne şudur kontes geliyo arkadan, önden paytak paytak kaçıyosun :KK33:

Son düzenleyen: Moderatör:
ben dün ilk kürü yaptım bugün işe gittiğim halde koksamda 1 hafta sonra o insanları görmeyeceğim:KK1:
dün yaptığımda kokmuyordu ev filan ama bugün yoğun bir koku vardı bende
okul döneminde nasıl yaparım hiç bilemiorum:KK1:
bi arkadaşımız kullandığında düzleştirici kullanmadığını söylemiş ama bunun bir etkisi var mı sizce kızlar verimini engeller mi yani?????
bir de zeytinyağı olayını öğrenmek istiyorm nasıl yapılıo onuda başka bi gün uygulicam bildiğimiz evdeki zeytinyağı mı?

bence kesinlikle etkiliyor düzleştirici gibi zarar veren şeyler, sonuçta saçlarını iyileştirmek için uğraşırken diğer yandan düzleştiriciyle yıpratıyorsun.
bi süre düzleştirici kullanmıştım sonra buradan yönlendirmeler doğrultusunda düzleştiriciyi kaldırdım çok uzun zamandır kullanmıyorum ve uzamada da saçlarımın kalitesinde de fark oldu. Saçlarım çok kabarıyor o yüzden lissima saç kurutma makinası kullanıyorum ben umarım onu da kullanma demezsiniz zararını görmedim hiç.
Zeytinyağını devamlı kullanan minnak sanırım yanlış hatırlamıyorsam sinameki yaptığı günler diplere sinameki uçlara da ısıtılmış zeytinyağı sürüyor, evdeki zeytinyağı tabi de kaliteli olsa iyi olur.

X