Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Merhaba kızlar ben sacımı martta kendim kulak hizasına yakın küt kesmiştim(saçlarım maşalı gibi iri dalgalıdır:nazar: ),

bu formülü japongülünün baslığında görmüştüm, kırıklardan uzamıyor diye düzlestire düzlestire yaktığım canım saclarımın uzamasına yardımcı olurum niyetiyle kestiğime bin pisman biri olarak hemen atladım tabii.. :KK66:

ancak 2 hafta mı-3 hafta mı ne yapmıs, ilk badem yağı sisesini bitirmiş olduktan sonra yani bir daha yapmaya üsendim acıkcası uzamıyor heralde yine diye düsündüm, asırı inatcıdır saclarım "uzamama" konusunda lider.. :KK31:

neyse efenim, biraz da üsengecliktir, bıraktım gitti kürü.. ana.. :KK53:basladı uzamaya.. :KK53:

işkillendim tabiykinem şimdi, ulen o kadar kür yaptık da niye bırakınca uzadı ki bu böyle şimdi diye.. dedim ya inattır uzamama konusunda..:KK31:

sonra geldim tüm yorumları okudum ısrarla.. herkes ara verdikten sonra uzar dedi.. 2 haftalık yaptığım o bakım 2 hafta aradan sonra emeğimin karsılığını vermişti.. saclar kütten ucları omzu gıdıklıcak kadar uzamıstı(iri dalgalı sacın uzamasıyla düz sacın uzamasının fark edilmesini karıstırmayın sakın, düz 3 cm bile uzasa fark ettirirken dalgalı sac bi 5 cm den önce göze carpmaz)
:KK69:

ha, ne oldu.. okuldur, finallerdir, taşınmadır, yaz tatilidir derken o malum üşengeclikle tekrar geri dönmedim su ana dek.. ancak bahanelerim tükendi ve artık gercekten nişanlımın doğum gününe dek göğsüme kadar insin istiyorum.. (Ekim 16) :KK19:

söyle bir 6 hafta kadar vaktim var ve kürden sonra en fazla 1-2cm falan uzamıstır bunca ay..

Ama inanıyorum ki bu kürle 6 haftada sacım bi 6-7 cm daha uzar(inşallah)..:KK69:

Yarın alıyorum malzemeleri, su anki fönlü düzlestiricili halinin resmini cekicem(düzken daha cabuk anlasılıo fark) bir de doğum günü icin kuaföre fön cektirmeye gittiğimde 16 ekimde o zaman da resim cektiricem.. aradaki farkı beraber görücez kızlar, ben de cok merakla ve heyecanla baslıyorum..

Yapıp da sonuc alan arkadaslarımız da resim paylasırlarsa cok güzel olur.. En güzel motive gözün gördüğü..
:KK71:

Resimleri paylaşmayı mı unuttun canım? Ben de inşallaaahh 3.kürü yapacağım, aycangülün tarihlere bakayım da...
bundan sonra da bakım günleri beni beklesin, kontes periodu boşver bakım günlerinde yap dediğinden beri öyle yapacagım.
bayram dolayısıyla ara verdik,gerçi arefe günü pazartesi yapmıştım bakımımı... hadi bakalım minnaklar artsınnn :KK52::KK9::KK9:

tatlım yaz boyu yaptım fakat inan bende hiç koku kalmıyo:44:

pess etmekk yok caaanııımmmm sabreet arayı ver bi bakalım. aradan sonra 2 bucuk parmak uzamış saçım :nazar:

ay datlum yaa o koku benden gitmiyo, ara verdiğim zamanlarda da koktu terledikce :KK59:
yanımdaki insanlara bilem gidiyo kokusu... :44:
ya bi de sen ne dediiiiiiiiinnn :KK52: saçların ara verdiğinde 2.5 parmak mı uzamışşşş :KK52::KK52:
benim niye o kaddaranak olmuyo yaaauuww! Gerci malum ben 1.kürün yarısını kokmuyo kokmuyo diyerek bemiks muadili zannettiğim evigenle yapmıştım :78: ona rağmen uzadığı bir gerçek.... bi ara bi albüm yapsam da baksanız :26:

Resimleri paylaşmayı mı unuttun canım? Ben de inşallaaahh 3.kürü yapacağım, aycangülün tarihlere bakayım da...
bundan sonra da bakım günleri beni beklesin, kontes periodu boşver bakım günlerinde yap dediğinden beri öyle yapacagım.
bayram dolayısıyla ara verdik,gerçi arefe günü pazartesi yapmıştım bakımımı... hadi bakalım minnaklar artsınnn :KK52::KK9::KK9:

ay datlum yaa o koku benden gitmiyo, ara verdiğim zamanlarda da koktu terledikce :KK59:
yanımdaki insanlara bilem gidiyo kokusu... :44:
ya bi de sen ne dediiiiiiiiinnn :KK52: saçların ara verdiğinde 2.5 parmak mı uzamışşşş :KK52::KK52:
benim niye o kaddaranak olmuyo yaaauuww! Gerci malum ben 1.kürün yarısını kokmuyo kokmuyo diyerek bemiks muadili zannettiğim evigenle yapmıştım :78: ona rağmen uzadığı bir gerçek.... bi ara bi albüm yapsam da baksanız :26:

kız acaba benim bemiks ampullerime sumu koyuyolar koku fln yok bendee :KK9::KK9: ama benim 2. tur boyunca uzamam pek olmadı kuşum bu sefer birden attı:44:

merhaba bnde saçlarınızı görnce heves ettim
sinemaki suyla birlkte kaynıyor doğru anladım mı acaba
bir de sizinde saçlarınız boyalı bnde boyalı saç kullanıyorm ve saçlar hızlı uzadkça dip boyası gereği duydunuz mu 2 haftada bir dip boyası yapmak grekeblr uzarsa=(

su mu :KK1: yok canım, öyle olsa bu kadar sonuç olar mı sankisinde heç sanmam :KK9: :nazar:
maşallah maşallah canımcım uzasın uzasıınnn :nazar:

uzasınn saçlarımız koalaaammmm aralıkta hııııhladıgımız zamn savrulsunlar böle uçuşsunlarr ooouuuww :86:

bir de sizinde saçlarınız boyalı bnde boyalı saç kullanıyorm ve saçlar hızlı uzadkça dip boyası gereği duydunuz mu 2 haftada bir dip boyası yapmak grekeblr uzarsa=(

sinameki kullandıgımda beri boya yapmıyorum tatlım. doğru anlamışsın tüm kullanımı ilk sayfada Kıdemli Rapunzelimiz Kontes şimdiki adıyla Ruh Pastası açıkladı canım:KK67:

uzasınn saçlarımız koalaaammmm aralıkta hııııhladıgımız zamn savrulsunlar böle uçuşsunlarr ooouuuww :86:

sinameki kullandıgımda beri boya yapmıyorum tatlım. doğru anlamışsın tüm kullanımı ilk sayfada Kıdemli Rapunzelimiz Kontes şimdiki adıyla Ruh Pastası açıkladı canım:KK67:

durularken sadece su mu yoksa şampuan mı bir de saç kremi kullanıyorum şampuan +saç kremi ile mi durulayacağım

merhaba canım hg:KK31:
evet doğru anlamışsın:KK8:
bakım dönemimde boya yapmadım canım hiç.
boyattığımda da bi kaç ay bakım yapmadım renk bozulmasın diye...

kızlar tam heveslendim hazır vitamin günündeyken bugün yapayım diyodum yatılı misafir geldi şimdi ayıp olur yapamam :78: yeni de boya aldım palette deluxe bitter mocha, çok merak ediyorum nası bi renk çıkıcak o yüzden saçlarımı boyicam tabi boyadıktan sonra da rengi solana kadar sinameki yapamicam, diğer yağ bakımlarına devam mecburen, 3. tura başlayamadım gitti koca yazı boş geçirdim:/

bu arada bepanthenle bemiks aynı deil, ilk turumda bepanthen kullanmıştım ve olağandışı bi uzama görememiştim, 2.turda bemiks cidden fark ettirdi :KK34:

başlığı henüz okudum zaten çok yeni üyeyimm.. bende bugun malzemeleri satın alıcam bu hafta başlarım yapmaya çok fazla yorum var önemli yerleri kaçırmamışımdır umarım :) hoşçakalınn

fön için sonuçları karşılaştırmak için resim çektiğimde farkettim ki 1 cm'den fazla uzamış sanırım:KK66:
acaip mutlu oldum hiç uzamıyor gibi gelmişdi:KK64:

Sarı tişörtlü olan 7. kür sonu, mavili olan 3. kür sonu çekildi. Sizcede 1-2 cmden çok fark var gibi mi?

Eklentiler

• $a.jpg
    $a.jpg
    33,6 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleme:
bugün 3. kürümü yaptım bayramda evde olmadığım için geçen hafta boş geçti malesef
yalnız bi hata ettim badem yağı yerine hint yağı koymuşum sonradan farkettim
peşine ekledim badem yağını ama oldu bi kere artık
çok dalgın hatunum aşık mıyım neyim:KK1:

fön için sonuçları karşılaştırmak için resim çektiğimde farkettim ki 1 cm'den fazla uzamış sanırım:KK66:
acaip mutlu oldum hiç uzamıyor gibi gelmişdi:KK64:

Sarı tişörtlü olan 7. kür sonu, mavili olan 3. kür sonu çekildi. Sizcede 1-2 cmden çok fark var gibi mi?

farkedilir bi uzama var
rahat 3 cm diyebilirim fazlası var ama eksiği yoktur yani
darısı başıma

durularken göze kaçmamasına dikkat etmeli miyiz
bir de düzleştirsem sorun olur mu yarın işe gidicem ya mecbur kalmasam düzleştirmem

pixim ya saçların uzamışta 8. kür derken iki ayda mı uzadı yani?? birde saçında boyamı wardeıda aktı resmen sarı olmus yoksa senmi :KK37:boyadın

X