Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

çok saol cnmopuyorumnanaktan

kontesscim dimek senin glissdemi pembişmiş,belkide bana sarımsakla birlikte sürdüğüm icin kokusu pek hoş gelmedi:kedi: walla en başından beri takipçinim sadece benim haylaz oğlum beni rahat bırakmadığı icin yazışamıyorum

iyi geceler canlar,uyuyalım güzelleşelim

heheh canın saolsun kuşum.baktm bgn oğluşuna ,maşallahh çok şekerzemuszemus ben de istiyom 3 tane :kedi: ama önce kociş bulmam lazım kaydirigubbakcemile3 sana da ii gceler bebemmhihoyyyt

konun hayırlı olsun kkontess.

ben artık karışımı gece yapıp sabaha kadar bekletmiyorum. saçımda kepeklenme ve dökülme yaptı çünkü. (15 saat falan kalıyordu saçımda) bu iyi gelmedi bana haberiniz olsun.

yaptıktan 4-5 saat sonra yıkamanızı tavsiye ederim.

Ben bir şey soracağım,pekii ne kaç günde bir bu sarımsaklı şampuanla saçları yıkıyoruz yani 400 ml şampuan ne kadar gidiyor?

aynen tatlım bende dökülme olmadı ama bu gidişle dökülebileceğini düşünerek geceden yapıp sabah yıkama olayını geçtim 5 saat filan tutuyorum zaten yeterli olacaktırkaydirigubbakcemile5

Ben bir şey soracağım,pekii ne kaç günde bir bu sarımsaklı şampuanla saçları yıkıyoruz yani 400 ml şampuan ne kadar gidiyor?

[Bben uzun süredir kullanıyorum bence şöyle yap 400ml şampuanın yarısını başka yere aktar önce bir yarısına 3 diş filan sarımsakları rendele öyle kullan sonra dier yarısını yaparsın çünkü 400 ml şampuna yapınca şampuan yarısından sonra cok ağır kokmaya başlıyor sarımsak içinde dura dura çok kötü oluyor[/B]

ayrıca ben sarımsaklı şampuana ilk başladığımda cok sık yıkıyordum saçlarımı ve ozaman bir anda saçım uzadı kaç cm bilmiyorum ama hızlı bir şekilde uzadı işte sinameki kürüde eklenince saçlarım artık düzenli bir şekilde uzamaya başladılar.
ben bu uygulamalara başlamadan önce benim saçlarım yıllardır hep aynı boydaydılar...

kontesscim bu kürü uyguladıgımız süre içinde düzleştirici kullanmamalımıyız , sonuçta ucundan kırabılır ve uzadıgını anlayamayabılırz deglmi ? yani sen düzleştirici kullanmışmıydın 3 ay içinde

yarın ilk işim eczaneden bemiks almak olacak...
Dayanamayıp başlıyorum bu işe bende :lepi:

teşekkür ederim canım.bende öyle sorun olmamıştı ama dediğin gbi 15 saat çok olduğundan ben de 4-5 saate indirdim

rutin yıkamamı sarımsaklı şampuan ile yapıyorum canım.yani bu da 2günde 1 demek oluyor.çünkü saçlarım çabuk yağlanır benim

ben kullanmadım düzleştirici hiç.saçlarımı ördüm geceden,sabah açtım,spreyledim.dalga dalga oldular.öndeki kısaları da maşa ile şekillendirdim.o kadar...

Harika haberler bunlar..
Pekii şampuanın markası farkediyor mu acaba?

tabiki de farketmiyor ama hindistan cevizli,nar özlü vs şeklinde şampuanları değil de sade klasik kokulu bir şampuana sarımsak eklemeni öneririm.lakin diğer mis kokululara sarımsak eklenince yemek gibi acayip kokabiliyor :sinifsinif:

haftada 2 cm olsun kuşum,seni mi kırıcamsempatiksalakcinni öylesi daha iyi hem kaydirigubbakcemile3 teşekkür ederim bu arada:kedi: darısı başına inş

darısı başımda zaten hayatım saçlarım benimde çok uzundurdelikafadulden ve hatta seninkinden daha uzun hayatım.ama doymak bilmiyorum hep daha uzun daha uzun olsun istityorum istediğim gibi saç kesebilen bi kuaför bulabilseydim ilk işim güzelce katlar vermek olacaktı.bakalım inş.bulabilirim.

inşallah canım opuyorumnanaktan

ayyy üşenmesemde bugün aradan sonraki
2.uygulamamı yapsam
bide şu şampuanın içine sarımsak işini
bendemi yapsam kkontessimbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…