Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Sığır eti mi
Sığır iliği olmasın canım o
Gider gider saçların başta nazlanır bakar devam ediyorsun bırakır kokunun yakasını

Evet canım ilik yanlış yazmışım
Geçen gün aldım duruyor şuan kokar diye korkudan yapamıyorum birde annemden azar yersem diye korkuyorum:18:
Hafif hafif uzuyorlar diplerimi farkediyorum artık direniyorum bende kokuya napıyım uzucaklar diye, 2 kür sonra 2 hafta ara vericem inşallah o arada çok uzarlarrr:97:

Aynen dediğin gibi oldu paytak'ım kavustum sevdıcegımee vee saçların ne guzel uzamıs dedi Zeytinyagıda kırıklara, yenıden kırılmaya hazırlananlaraa iyi geliyoo kuşumm

kızlar yılmadann devam ediin özel tarihleride dikate alarakkk sinamekii love youuuu

bende aygüle sorup arayacaktim seni face de tatlimm ..
pek girmiyorum KK ya artik ama yinede yoklugunu hissettim..

gelelim bana ..
gecen yil annemden siparis verdim malzemeleri getirdi.
fakat araya hamilelik girince yapmadim tabi , ne olur ne olmaz ..

ikinci kürümü yaptim bugün .. fakat ilk kürümde kullandigim bemiksin tarihi 1 ay kadar gecmis.
o sayilmayabilir yani :)
8 kutudan 2 sinin tarihi gecik ,onlari attim .

gece gec yattigim icin ve cocuklardan firsat kalmadigindan gece 3-4 gibi yapip basima cember baglayip yatiyorum ..
kocikle bemiksi koklaya koklaya uyuyoruz hahhaha

ve anca 1 gibi falan yikamaya firsat buluyorum , fazla kalmasinin bir zarari yoktur umarim
9 saat kaliyor kafamda..

ay bugün deli gibi kasiniyorum ama insallah iyiye isarettir

Benim saçlarım aslında baya uzun ama artık uçları o kadar zayıfladı ki kestirmem gerekiyorr. Bu tarifi kestirir kestirmez hemen uyguluyorum. Bakalım benimde uzayacak mı hemen

wuuuuuu sonunda beklenen mutlu son (belki de yeni bir başlangıç) geldi demek
senin için uzattım, rapunzelin olcam senin deseydin
devam devam devaammm

hoş gördüm canım
teşekkür ediyorum güzel sözlerin içinn

senin için daha zor olur diye düşündüm ama bu kürü,özel günlerdeki özel saatlerde uygulamaya ne dersin?
daha kesin sonuç alınıyor o zaman...

kaşınması normal,o konuda endişelenme ama saç dökülmen artarsa süreyi azaltman gerekir:78:

kızlar malumunuz 3 aydır yoktum
bu süre içinde saçlarımla ilgili neler oldu yazmak istedim sizlere

bi gün çarşıdayım,bi eczane önünden geçiyorum
camında 'ücretsiz saç analizi' diyor
hoppp diye daldım içeriye
saçıma güveniyorum malum:86:
bayan baktı filan bi garip aletle
yağlı kepek var sizde dedi
o ne be dedim
saç diplerinde olan kepekmiş ama yağlı olduğundan omuza düşmezlermiş...
bu yüzden kepek olduğunu anlayamazsınız dedi.
ayrıca saç dipleriniz çok hassas,kıpkırmızı dedi
şoka girdim ne diyor bu kadın diye...
dedim madem bu kadar sorun var saçlarımda, hiç mi bi belirti olmaz? dedim
kaşıntı yok mu dedi
yooo dedim
dökülme?
o da yok:44:
başlar,hepsi gider bu saçların dedi:18:

bu kürü söyledim,acep ondan mı ki dedim
aslaaa yapma onu dedi

ay dövüverecektim kadını

ee dedim ne yapıcaz:86:
2 şampuan önerdi,totalı 80 tl olan...
bi de kakaolu bi şampu söyledi,bu da çabuk uzasın diye dedi,30 tl

heh dedim senin rengin çıktı meydana

eczaneden uzaklaştım ama içime kurt da düşmüştü

en yakın zamanda işin tam bilenine,bir doktora gittim
durumu bir bir anlattım
onun yaklaşımı daha insancıl oldu, dökülcek kalmıcak vs demedi sağolsun
ketoral ve ducray şampu verdi sadece. rutinini ducray ile yap,market şampuları iyi gelmiyor dedi...
ketoral da bildiğiniz üzere medikal ve haftada 1 kez kullanmak yeterliymiş...
hazır gitmişken kürümüzü de sordum
durumun onla kesinlikle alakası olmadığını söyledi
(kılıçbalığımızın dediğine göre de yağlı kepek sıcak havadan ,stresten vs bile olabilen normal bir şeymiş)
kürün zararı yok ama %100 faydası da olmaz dedi
sonuçta ne kadar dibe sürseniz de saç kökleri çok derindedir,dıştan sürülen şeyler ne derece fayda edebilir dedi
valla elde ettiğim sonuç bana yetiyor diyemedim

bana bir hap yazdı
bi tür saç vitamini olduğunu söyledi
hapı henüz almadım,alır mıyım emin de değilim...

son halimiz şudur; (1ay öncesinden bir kare...)

kürü de en son burda ne zaman 'yaptım' dediysem son yapışım o oldu
malzemelerin yerini bile bilmiyorum

sinameki iyidir boşver iliği falan temiz yapamazsın onu annen de kızar...

çok şükür kavuştunuz demek Allah hiç ayrılık göstermesin bir daha inşallah size

Kadir geceniz mübarek olsun kızlar...

Amiiin kimsecikler ayrı kalmasın sevgiliciğindeenn Barro'm

Hayırlı kandiller

minnakcım haydin gözün aydın canımmAllah ayırmasın:87:

Canııımmm daha yenii gördüm inann, bu aralar siteyle ilgili sorunlar yasıyorum zaten pcim kafayı yemiş durumdaaa Çok çook tesekkur ederım canımm

Dediğin gibii eczacının niyeti beliiymiş canım, ketoral2ı benım hocamda kullanıyo fakan ınanılmaz alerjık bı sac dıbı oldugundan vermısler ona. bende bikere yaptırmıştım elidor tanıtımındaki kız yapmıştı kremı cok diplere getırdıgımden birikim yapmıştı bian tiksinmiştim o görüntüden bu arada saçlarınaa maşaalllaaah canım yaaa ben diyodum bel boşluguma gelsın yeter dıye ama daha uzuna hevesim geldı sevgilicikte uzat uzat diyoo cok hosuna gıttı

erkekler genelde uzun seviyor evet

bana çok fenalık gelir oldu,şekillendirmesi zor geliyor

erkekler genelde uzun seviyor evet

bana çok fenalık gelir oldu,şekillendirmesi zor geliyor

taşa tutarlar kız senii Dalgalı haliide ayrı bı guzel oluyo seninn bu aralar köpüğe sardım cok yıpratırmı saçı köpüük acaba:101:

Son düzenleme:
Kızlar benim saçlarım bu son yaptığım uygulamadan sonra kepek yaptı baya acaba nie böle olduki bide 2 gündür acayip bir kaşıntı var nedn böle oldu ki :26:

Bu arada kontes saçların süper olmuş bence, şekillendirmeden salsan bile güzel bence... Bende azıcık uzasın göğsümün altına insin yeter diyordum ama yetmicek ilerde bana da sanırım

Eczanede analiz yapanlar genelde ellerindekini satmak için insanı çok panik yaparak konuşuyorlar. En ufak birşeyi çok abartıyorlar, geçen benim de başıma geldi. Kızın gösterdiği görüntü çok büyütülmüş ya, bana diyor saçlarınızın arası ne kadar açılmış gördünüz mü? Sonra da dökülme karşıtı şampuan gösterdi kendisi :) Doktoruna gitmişsin zaten canım sorunun çözülecektir inş.

Saçların çok güzel uzamış, benimki kıvırcıkları düzleşince ondan biraz kısa. Uçları inceldiği için ne zaman belime gelse kesmek zorunda kalıyorum
Bu topiği de çok zamandır okuyorum ve nihayet başlıyorum inş sonuçları yazarım

alla alla şampuan falan değişimi yaptınmı hiç bu aralar kuşuum :44: cidden yetmıyooo ya bende o sekılde basladım şimdi totoşa insin hazır uuzuyoken diyoorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…