Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

evet nickimi bi gören bi de görmeyen pişman, akıldan çıkmıyorum :119:
görüyorum canım faydasını kesinlikle buna inanıyorum...
ama bişey sorayım sana bulmuşken :KK1:
ben geçen perş. 2.tura başladım da, ama mesela dün-bugün önemli bakım günleriydi.
tereddütte kaldığım için yapmadım ama haftalık ara kısa olsa,3-4 gün filan, sorun olur mu :82:

canım bence kendi periyodunu terket ve sadece özel tarihlerde yap :KK55:

ayyyy minnağım sultaaaaaaanımmm bu saçlar da ne böyle,maşalllah su gibi :nazar::nazar:
bence askerini karşılamaya saçın böyle açık git, aynen şöyle olur ha :KK53::KK53::KK53: :KK1:
canımcımmm, bu zeytinyağını nasıl yapıyorsun ki, bakımdan sonra mı,yıkadıktan sonra filan mı,bi daha yıkıyo olmalısın değil mi :KK52:

ben perş başladım biliyo musun 2.turuma :KK6: sürekli senin 6-7 ayda uzayan saçlarını düşünüp bakalım aralıkta nolcak diyorum :KK54: (ben de 30 mayısta başlamıştım çünkü)

ooy kıyamam hayyla asker bekliyorum diyo :KK19: az kalmadı mı minnağımm yaa... :82:

Az nedemek saatler kaldıı kavuşmamaa Koalaaa'mmmmm:KK69: Genelde zeytinyağını diplere sinameki sürdüğüm zamanlarda yapıyorum bebeim uçlarada ılık zeytinyagını suruyorum streçliyorum:KK61: 1 streçle 2 bakım :KK9: Aralıktaa upuzuuunn oluucaak saçlarııınnn :KK61:

Kizlar banyodan cikip saclarinizi kuruttuktan sonra parfümünüzden bir iki fis taraginiza sIkin ve onunla tarayin saclarinizi, bir de ensenizdeki saclara sIkin bi dahaki banyonuza kadar kalici olur koku. Parfüm yerine esans da kullanabilirsiniz ama parfüm daha kalici. Sarimsakli sampuanin ve bemiksin kokusunu engellersiniz böylece... :KK34:

bakım günlerinde olduğumuzu farketmemişim hiç, normalde yarın yapıcakdım 5. kürü ama az önce kaçırmıyım die apar topar kaynattım sinamekiyi hemen sürdüm saçımai bu sefer gece boyu tutmayı düşünüyorum.. Daha hızlı uzasalar keşke, 4 haftada 1-2 cm falan uzadı sanırım :KK43:

Kizlar banyodan cikip saclarinizi kuruttuktan sonra parfümünüzden bir iki fis taraginiza sIkin ve onunla tarayin saclarinizi, bir de ensenizdeki saclara sIkin bi dahaki banyonuza kadar kalici olur koku. Parfüm yerine esans da kullanabilirsiniz ama parfüm daha kalici. Sarimsakli sampuanin ve bemiksin kokusunu engellersiniz böylece... :KK34:

Ben bu koku olayına çözüm bulamadım şampuanıma aç kremine falan esans koydum ama yok gitmiyor koku, parfümde pek işe yaramıyor gibi geldi bana yani çok sıkmak gerekiyor o zamanda bence hoş olmuyor. artık uzaması için bu kokuya katlanmakdan başka yol yok gibi bence. benim kastettiğim bu arada bemiksin kokusu

Az nedemek saatler kaldıı kavuşmamaa Koalaaa'mmmmm:KK69: Genelde zeytinyağını diplere sinameki sürdüğüm zamanlarda yapıyorum bebeim uçlarada ılık zeytinyagını suruyorum streçliyorum:KK61: 1 streçle 2 bakım :KK9: Aralıktaa upuzuuunn oluucaak saçlarııınnn :KK61:

ay canıım belki de ben senin yazdığın bu satırları okuduğumda sen askerine coktaan kavuşmuş olursun, yada sen benim yazdıklarımı okuduğunda da olabilir :KK1:
ama süper bi haber bu, bence konuyu takip edenlerce kutlanabilecek bişey, ne zamandır senle beraber biz de sen kavuş diye bekledik yani :KK62::KK62::KK52::KK66::nazar::KK55::119::118:
böyle ardarda sıralayasm geldi suratları :76:
zeytinyağı işinde de akıllı bacısın vesselam :KK68::KK51: ben de deneyeyim bakalım, gerçi gün boyu saçım toplu olduğundan uçları zaten hep dalgalı oluyor ama zeytinyağı bakım için,kırıklar için anladığım kadaryla datlum sultanum :82:
aralık hakkındaki dileklerin için de kocamaan,yürekten bir AMİİİİİİİİİİİNNNN diyorummm, hepimizin inşaallaaahhh!! :13::13:

canım bence kendi periyodunu terket ve sadece özel tarihlerde yap :KK55:

cok sağol canım tavsiyen için, ben de periyotlarımı özel tarihlere denk getirmeye çalışıyordum zaten ama böyle yakın zamanlardakileri değerlendirmiyordum açıkçası,8-9 gün ara verdiğim oldu özel tarihte olsun diye ama böyle daha ii olur sanırım :KK51: sağol kontesimiz :KK16:

Kesin uzuyor dımı ? Bide bu sarımsaklı sampuan cok koku yapmaz mı yaa :/ Ben hıc kokmasını ıstemıyorum :KK5:

Kesin uzuyor dımı ? Bide bu sarımsaklı sampuan cok koku yapmaz mı yaa :/ Ben hıc kokmasını ıstemıyorum :KK5:

normalde ne kadar uzuyorsa ondan fazla uzuyor ama mucizeler beklememek lazım sanırım 1ayda 1.5 ayda diye düşünüyorum ben. burdakiler sarımsak için süt içinde kaynatılıp şampuana konulduğunda koku yapmadığını söylüyorlar.
Ama bemiks kokuyor ona çözüm yok...

normalde ne kadar uzuyorsa ondan fazla uzuyor ama mucizeler beklememek lazım sanırım 1ayda 1.5 ayda diye düşünüyorum ben. burdakiler sarımsak için süt içinde kaynatılıp şampuana konulduğunda koku yapmadığını söylüyorlar.
Ama bemiks kokuyor ona çözüm yok...

Kokuya çözüm yok değil ki.
Saç kremi, saç spreyi, saç serumu, sirke gibi şeylerle koku gideriliyor.

Kokuya çözüm yok değil ki.
Saç kremi, saç spreyi, saç serumu, sirke gibi şeylerle koku gideriliyor.

Benimki niye gitmiyor valla çıldırıcam buram buram kokuyor, arkadaşlarımda diyor. Sığır eti denicekdim ama o koku ya hiç gitmezse diye korkudan yapamıyorum:KK14:

Benimki niye gitmiyor valla çıldırıcam buram buram kokuyor, arkadaşlarımda diyor. Sığır eti denicekdim ama o koku ya hiç gitmezse diye korkudan yapamıyorum:KK14:

Sığır eti mi :KK53:
Sığır iliği olmasın canım o :KK1:
Gider gider saçların başta nazlanır bakar devam ediyorsun bırakır kokunun yakasını :KK1:

X