- 24 Eylül 2009
- 21.108
- 4
kızlar ben ilk sayfaları okudum ama 1388 sayfayı takdir edrsiniz ki okuyamadım.ben bemikS aldım ama dogru seyİmı aldım emin olamadım .bu aldıgım dogru seymi.BEMİKS KOMPOZE 2 ML 5 AMPUL
evet odur kendisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben ilk sayfaları okudum ama 1388 sayfayı takdir edrsiniz ki okuyamadım.ben bemikS aldım ama dogru seyİmı aldım emin olamadım .bu aldıgım dogru seymi.BEMİKS KOMPOZE 2 ML 5 AMPUL
evet nickimi bi gören bi de görmeyen pişman, akıldan çıkmıyorum :119:
görüyorum canım faydasını kesinlikle buna inanıyorum...
ama bişey sorayım sana bulmuşken
ben geçen perş. 2.tura başladım da, ama mesela dün-bugün önemli bakım günleriydi.
tereddütte kaldığım için yapmadım ama haftalık ara kısa olsa,3-4 gün filan, sorun olur mu :82:
ayyyy minnağım sultaaaaaaanımmm bu saçlar da ne böyle,maşalllah su gibi
bence askerini karşılamaya saçın böyle açık git, aynen şöyle olur ha
canımcımmm, bu zeytinyağını nasıl yapıyorsun ki, bakımdan sonra mı,yıkadıktan sonra filan mı,bi daha yıkıyo olmalısın değil mi
ben perş başladım biliyo musun 2.turuma sürekli senin 6-7 ayda uzayan saçlarını düşünüp bakalım aralıkta nolcak diyorum (ben de 30 mayısta başlamıştım çünkü)
ooy kıyamam hayyla asker bekliyorum diyo az kalmadı mı minnağımm yaa... :82:
bacım hoşgeldin
allah bi daha ayrı düşürmesin
özledik seni
Hosgeldin Kontesscimm!
Kizlar banyodan cikip saclarinizi kuruttuktan sonra parfümünüzden bir iki fis taraginiza sIkin ve onunla tarayin saclarinizi, bir de ensenizdeki saclara sIkin bi dahaki banyonuza kadar kalici olur koku. Parfüm yerine esans da kullanabilirsiniz ama parfüm daha kalici. Sarimsakli sampuanin ve bemiksin kokusunu engellersiniz böylece...
evet odur kendisi
Az nedemek saatler kaldıı kavuşmamaa Koalaaa'mmmmm Genelde zeytinyağını diplere sinameki sürdüğüm zamanlarda yapıyorum bebeim uçlarada ılık zeytinyagını suruyorum streçliyorum 1 streçle 2 bakım Aralıktaa upuzuuunn oluucaak saçlarııınnn
canım bence kendi periyodunu terket ve sadece özel tarihlerde yap
cok sağol canım tavsiyen için, ben de periyotlarımı özel tarihlere denk getirmeye çalışıyordum zaten ama böyle yakın zamanlardakileri değerlendirmiyordum açıkçası,8-9 gün ara verdiğim oldu özel tarihte olsun diye ama böyle daha ii olur sanırım sağol kontesimiz
Kesin uzuyor dımı ? Bide bu sarımsaklı sampuan cok koku yapmaz mı yaa :/ Ben hıc kokmasını ıstemıyorum
Kesin uzuyor dımı ? Bide bu sarımsaklı sampuan cok koku yapmaz mı yaa :/ Ben hıc kokmasını ıstemıyorum
normalde ne kadar uzuyorsa ondan fazla uzuyor ama mucizeler beklememek lazım sanırım 1ayda 1.5 ayda diye düşünüyorum ben. burdakiler sarımsak için süt içinde kaynatılıp şampuana konulduğunda koku yapmadığını söylüyorlar.
Ama bemiks kokuyor ona çözüm yok...
Kokuya çözüm yok değil ki.
Saç kremi, saç spreyi, saç serumu, sirke gibi şeylerle koku gideriliyor.
Benimki niye gitmiyor valla çıldırıcam buram buram kokuyor, arkadaşlarımda diyor. Sığır eti denicekdim ama o koku ya hiç gitmezse diye korkudan yapamıyorum