Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Kızlar konuyla pek alakalı değil ama bilginiz vardır belki diye sorayım dedim.
"dalan d'Olive şampuanla saç kremini" kullanan var mı aranızda?
%100 zeytinyağı falan diyor saçlarıma iyi gelir diye aldım bende.
Sinamekiye rağmen saçlarım hala düzelmedi tam olarak inşallah bunlar düzeltir biraz. (:

Haftalar sonra sinameki kürünü tekrar uyguladım, umarım istiktrar sağlarım. Şampuanı kullanmadım hiç, kullanna yorumu da okumadım. Ben böyle durumlarda alışveriş sitelerindeki yorumlara da bakıyorum, bir incele istersen.

Hoş geldin tatlım aramızaaa hem çok güzel bi günde başlamış olursunn bugun Aycangül'ün verdiği tarihlere göre yağ bakım günü:1:

Kızceler takip edemeyenler için yazım bu haftaki tarihler;

07 Temmuz 2011 saat 06:54’ ten 09 Temmuz 2011 saat 09:31’e kadar, saç bakımı için uygun (özellikle yağ içeren bakımlar)

şansa bak ya arkadaşımın 7 sinde kınası bugün gelin hamamı 9 un da düğünü var:26::43:

valla öle minnaksultan...hiçbir şekilde temposunu bozmuyo saçlarım..ne vitaminler ne maskeler kullandım..kuaföre adım atmadım ömrüm boyu..fırça nedir bilmem..inatlaşıyolar benle resmen gıcık saçlarım..
:)) hayır saçlar 1 cm uzucak diye beklerken istenmeyen tüylerin hiç bekletmemesi de ayrı bi gıcık durum..ya hepsi çabuk uzasın..ya hepsi yerinde kalsın alla alla...:27:

Diimi amaaaa ya hep ya hiiiiçç :1::1:

Haftalar sonra sinameki kürünü tekrar uyguladım, umarım istiktrar sağlarım. Şampuanı kullanmadım hiç, kullanna yorumu da okumadım. Ben böyle durumlarda alışveriş sitelerindeki yorumlara da bakıyorum, bir incele istersen.

Durmak yok küre devaaammm :1:

şansa bak ya arkadaşımın 7 sinde kınası bugün gelin hamamı 9 un da düğünü var:26::43:

olsun haftaya denk getirirsin tatlımmm bu seferlik böle olsun

özel tarihlere göre yapıyorum ama arada bemiks lerimden şampuana kattığım falan oldu sayılar karıştı acaba kaçıncıyı yaptım ben şimdi bilemiyorum eksik fazla olsa da çokd eğişmez sonuç değil mi :18:

Canım bepantene ve evigen ampulleri şampuana döküp kullanıyorlarmış..dökülmeye de ii geliyormuş ,uzatıyormuş da..bu sitede topiği vardı ordan okumuştum..ben de yeni aldım şampuanıma koyup kullanıcam..istersen sen de öyle dene..ya da yine bu ampulleri saç bakım yağıyla falan karıştırıp maske gibi saçına sür ama çok bekletmeden yıka..1-2 saat yeter..sinamekili kürü tavsiye etmem o saçı döküyor biraz..

tamam canm saol :16:

peki ben bu karışımı haftada bir yerine 2 kere uygulasam olumlu-olumsuz n'olur ?

deneyenler oldu ama ayrıca bir katkısını görmedi haftada iki kere uğraştıkları ile kaldı
tabi benim hatırladığım bu kaldı ki haftada iki kez yapıldığında daha etkili olsaydı başta kontes olmak üzere haftada iki kez yapanlar çoğalırdı diye düşünüyorum.

özel tarihlere göre yapıyorum ama arada bemiks lerimden şampuana kattığım falan oldu sayılar karıştı acaba kaçıncıyı yaptım ben şimdi bilemiyorum eksik fazla olsa da çokd eğişmez sonuç değil mi :18:

sanmıyorum değişceni tatlım içini ferah tut:61:

ay umarım ama uzadığı kesin yaklaşık 8 hafta olsun fotoğraf çekip karşılaştırınca cm olarak da bilmiş olurum :46:

Uzar uzar benim inatçı keçiler ble uzamıştı hatırlarsan, tabii yine kestim yine başa döndüm :1::1::1: Tavuk dötü cidden tövbe tutmuyormuş kızlar test edildi onaylandı :1::1::1: Ama yanlar kısa arkalar uzun durumuna bir çözüm bulmalıydım, olacak o kadar:1::1::1:

Kardeşim yılan yağı ve tatlı badem yağıyla haftada 4gün bakım yapıyor acayip uzuyor saçları bir de yumuşacık

Uzar uzar benim inatçı keçiler ble uzamıştı hatırlarsan, tabii yine kestim yine başa döndüm :1::1::1: Tavuk dötü cidden tövbe tutmuyormuş kızlar test edildi onaylandı :1::1::1: Ama yanlar kısa arkalar uzun durumuna bir çözüm bulmalıydım, olacak o kadar:1::1::1:

e saçlar düzeldiğine göre bundan sonraki kesim günleri için ne gibi bahaneler sunacaksın merakla beklemekteyim :1:
kesmek bağımlılık mı yapıyor nedir elimi saçıma atınca uçları kessem diyorum bazen :44:

Kardeşim yılan yağı ve tatlı badem yağıyla haftada 4gün bakım yapıyor acayip uzuyor saçları bir de yumuşacık

Sinameki topiğindeyiz tatlım,burada sadece sinameki kürü ile alakalı paylaşım yapıyoruz...
Kardeşinin uyguladığı bakımla alakalı ayrıntılı bir başlık açarsan sinameki küründen sonuç alamayanlar bunuda uygulayabilirler bence, denenebilir ama yeri bu başlık değil...

Konu sahibemiz bir süre forumdan uzak kalacak, başlığa sahip çıkalım ve sinameki kürü harici mesajlar yazmayalım lütfen kızlar...

e saçlar düzeldiğine göre bundan sonraki kesim günleri için ne gibi bahaneler sunacaksın merakla beklemekteyim :1:
kesmek bağımlılık mı yapıyor nedir elimi saçıma atınca uçları kessem diyorum bazen :44:

Bahanem hazır, uçlar çok inceldi :1::1::1:

Birde şöyle bir durum var o geçen yılkü boya hadisesinden sonra çok incelen saç telleri var, keratin çok iyi geldi ama hala arada kopmalar oluyor doğal olarak, bende uçları incelmiş saç sevmiyorum bu yüzden böyle bir durum olursa yine keserim:1::1::1:

Olsun sinameki kürü var nasılsa uzuyor:1::1::1:

Kesinlikleee tutmuyor ya tutmuyor tutturamıyorum bendee :1: 1 ay oldu daha tövbe edeli başladım kaşınmaya acaba ağustosunki ne zaman diye beklemeye girdim:1:

Son düzenleme:

Kesinlikleee tutmuyor ya tutmuyor tutturamıyorum bendee :1: 1 ay oldu daha tövbe edeli başladım kaşınmaya acaba ağustosunki ne zaman diye beklemeye girdim:1:

Delilik çeşit çeşit, tek çeşit olsa tedavisi olurdu işte :1::1::1: Kafayı saçlarla bozduk anladım ben bizi:1::1::1: Halbu ki evren ne diyor? Sadece iste ve unut...

Back