Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

ama uçlarda boyalı yerler var onlar gitsin istiyorum en azından :44:
öyle kes dedi bana da bi arkadaşım ama cesaret edemedim henüz
ya da saçını at kuyruğu toplayıp kes dedi de ikisinde de katlı olacak katlı istemiyorum ki ben :63:

evet öyle katlı oluyoo, düz kesmek daha zor ya katlıda yamuk bile kessen arada kaynıyoo ama düzde hemen ortaya çıkıyoo

evet öyle katlı oluyoo, düz kesmek daha zor ya katlıda yamuk bile kessen arada kaynıyoo ama düzde hemen ortaya çıkıyoo

sanırım en son gittiğim kuaför de aynını düşündüğü için saçlarımın öne doğru uzayan modeline arkaya kat atarak rezil etti saçlarmı :47:

yamuk olsun benim olsun napalım taktik vermiyorsun madem dener anlarım bende nasıl yapabileceğimi :1:

sanırım en son gittiğim kuaför de aynını düşündüğü için saçlarımın öne doğru uzayan modeline arkaya kat atarak rezil etti saçlarmı :47:

yamuk olsun benim olsun napalım taktik vermiyorsun madem dener anlarım bende nasıl yapabileceğimi :1:

Benim bi arkadaşım saçlarını ortadan ikiye ayırıp öne alıyo ıslakken kesiyo düz şekilde öle bi yamukluğuda yok hiç göze çarpan öle dene istersen madem gözünü kararttın :1:

Son düzenleme:

Benim bi arkadaşım saçlarını ortadan ikiye ayırıp öne alıyo ıslakken kesiyo düz şekilde öle bi yamukluğuda yok hiç göze çarpan öle dene istersen madem gözünü kararttın :1:

örecek gibi ortadan ikiye ayırıp öne alarak kesiyor yani?
e tamam denerim ne kadar yamuk olursa olsun öğrenirim elbet

Saçın tamamını tepemde toplayıp, içinden parça parça alarak kesmiştim ben. Kestiğim tutamların ucundan parmağımla ölçerek kestim, yamuk olmadı benimkisi

evet tatlım ama saçları ıslak oluyo kafasını oynatmadan tarıyo ıyıce, göğüs üstünden hesap ediyoo orantıyıda

tamam anladım sanırım
:40:
Saçın tamamını tepemde toplayıp, içinden parça parça alarak kesmiştim ben. Kestiğim tutamların ucundan parmağımla ölçerek kestim, yamuk olmadı benimkisi

katlı olmadı mı o zaman??
:44:

Yo benim saçımın kesimi dümdüz hiç kat yoktu. Ben de aynı miktarda kestim hepsini birer parmak, amacım sadece en ucundan gitmesiydi. Saçımın dalgalı olmasının avantajıyla da şu an hepsi aynı boyda gözüküyorlar

ahah..saçlarım çok ilginç yaa..daha sağlıklı olsunlar,uzasınlar diye uçlarından aldırıyorum, aldırdığım yerde kalıyor bu defa..uzamıyor..korkarım küt kestirsem öle kalıcak uzunca bi süre.. :))

bende başlıcam kıssslar bi görseniz hiç uzamıyorr hatta bugün başlıyayım hee nolurki akşam yaparım he he bu iyi oldu :)))sonuçlarımı tabiki yazcamm

bende başlıcam kıssslar bi görseniz hiç uzamıyorr hatta bugün başlıyayım hee nolurki akşam yaparım he he bu iyi oldu :)))sonuçlarımı tabiki yazcamm

Hoş geldin tatlım aramızaaa hem çok güzel bi günde başlamış olursunn bugun Aycangül'ün verdiği tarihlere göre yağ bakım günü:1:

Kızceler takip edemeyenler için yazım bu haftaki tarihler;

07 Temmuz 2011 saat 06:54’ ten 09 Temmuz 2011 saat 09:31’e kadar, saç bakımı için uygun (özellikle yağ içeren bakımlar)

arkadaşlar saçlarım felaket dökülüyo bu gidişle hiç saçım kalmyacak diye korkuyorum:43: şampuanın içine sarımsak yağı kattım ama işe yaramıyo artık off napcam ben ya :43: roaccutane başladım bide sivilce ilacı bu ilaç dahada çok dökermiş inş dökülmez ya bi önerisi olan varmı napmalıyım

arkadaşlar saçlarım felaket dökülüyo bu gidişle hiç saçım kalmyacak diye korkuyorum:43: şampuanın içine sarımsak yağı kattım ama işe yaramıyo artık off napcam ben ya :43: roaccutane başladım bide sivilce ilacı bu ilaç dahada çok dökermiş inş dökülmez ya bi önerisi olan varmı napmalıyım

Canım bepantene ve evigen ampulleri şampuana döküp kullanıyorlarmış..dökülmeye de ii geliyormuş ,uzatıyormuş da..bu sitede topiği vardı ordan okumuştum..ben de yeni aldım şampuanıma koyup kullanıcam..istersen sen de öyle dene..ya da yine bu ampulleri saç bakım yağıyla falan karıştırıp maske gibi saçına sür ama çok bekletmeden yıka..1-2 saat yeter..sinamekili kürü tavsiye etmem o saçı döküyor biraz..

:1::1: Çokmu inatçı canım saçlarınn ya

valla öle minnaksultan...hiçbir şekilde temposunu bozmuyo saçlarım..ne vitaminler ne maskeler kullandım..kuaföre adım atmadım ömrüm boyu..fırça nedir bilmem..inatlaşıyolar benle resmen gıcık saçlarım..
:)) hayır saçlar 1 cm uzucak diye beklerken istenmeyen tüylerin hiç bekletmemesi de ayrı bi gıcık durum..ya hepsi çabuk uzasın..ya hepsi yerinde kalsın alla alla...:27:

Back