Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Kızlar hazır satılan sarımsaklı şampuanları kullanan var mı?? ben geçen markette otacının sarımsaklı şampuanını gördüm,alsam mı emin olamadım..o da işe yarar mı ,ben şampuanıma rendeleyerek yapmak istemiyorum..

kızlar birşey soracağım size.ben sinamekiyi suda kaynattım içine badem yağını falan ekleyeceğim ama bu sinamekili suyu süzücekmiyiz? içinde sinameki yaprakları var yoksa onlarla birliktemi sürüyoruz saça ?:26:

ya bn markettn bı paket sınemakı aldm bahart çeşitlerı yazıyo ustnde yanı kurutulmuş şeklınden onu kaynatsamdan aynı etkıyı gorormuyum acaba ? yarn uygulycm oylyse:28:

kızlar bemiks evigen bepanthene ampüllerin fiyatı ne kadar???
roaccutane kullanıyorum saçlarım felaket dökülüyo sarımsak yağlı şampuan kullanıyorum ama artık fayda etmiyo bi formül buldum hemen onu denicem bu yazılan formüle benziyo biraz

Kızlaaar bugün babam nöbetten dönerken bana bemiks, bepanthen ve evigen almak için eczaneye girmiş. Eczacı babama özel karışımından vermiş bemiks kokar diye. Ben sinamekiye ara verip bu karışımı kullanmayı düşünüyoruumm :)
İnşallah güzel güzel uzar saçlarımız :52:

canm bu 3ampülün fiyatları ne kadar bi yazarmısın

ya bn markettn bı paket sınemakı aldm bahart çeşitlerı yazıyo ustnde yanı kurutulmuş şeklınden onu kaynatsamdan aynı etkıyı gorormuyum acaba ? yarn uygulycm oylyse:28:

bizim aldıklarımız da kurutulmuşu zaten (:

kızlar bemiks evigen bepanthene ampüllerin fiyatı ne kadar???
roaccutane kullanıyorum saçlarım felaket dökülüyo sarımsak yağlı şampuan kullanıyorum ama artık fayda etmiyo bi formül buldum hemen onu denicem bu yazılan formüle benziyo biraz

sarımsak yağı uçucudur etki etmez zaten ama sarımsak dökülmeye fayda için değil uzama ve saç gürleşmesi için kullanılıyor.
dökülme için mayalı kürler uygun forumda karanfilli ve lavantalı kürler de var dökülmelerle alakalı araştırıp uygulayabilirsin kafana yatanı
ampullerin fiyatları da en fazla 5'er liradır bunu geçeceğini sanmam, kolay gelsin

sarımsak yağı uçucudur etki etmez zaten ama sarımsak dökülmeye fayda için değil uzama ve saç gürleşmesi için kullanılıyor.
dökülme için mayalı kürler uygun forumda karanfilli ve lavantalı kürler de var dökülmelerle alakalı araştırıp uygulayabilirsin kafana yatanı
ampullerin fiyatları da en fazla 5'er liradır bunu geçeceğini sanmam, kolay gelsin
sevindim teşekkür ederim şimdi uygulycm umarm işe yarar :)

saç gürleşmesi demek saç çıkması demek olmuyomu ben öle anlamıştım.dökülmeyi önlemiyomu şimdi:14: bende kaç aydır kullanıyorum niye dökülüyosa diyorum
tmm canm tşk ederim bakıyım bi o kürleri umarım işe yarar bişe bulurum

sevindim teşekkür ederim şimdi uygulycm umarm işe yarar :)

bir şey değil kolay gelsin
:71:

saç gürleşmesi demek saç çıkması demek olmuyomu ben öle anlamıştım.dökülmeyi önlemiyomu şimdi:14: bende kaç aydır kullanıyorum niye dökülüyosa diyorum
tmm canm tşk ederim bakıyım bi o kürleri umarım işe yarar bişe bulurum

saç gürleşmesi saç çıkması evet ama saçın dökülmesini engellemez dökülenlerin yerine bebek saçlar çıkar
bulamazsan ben özelden linkleri atarım sana bulabilirsem tabi ben de (:

arkadaşlar bende evde genelde saç bakımı mı kendım yapıorum ole o kadaR para bayılmıorum bıle kuafrlere.. yumrta sarısını ve ıcıne yarım lımon sıkp sacımda 15 dkkıka bekletp yıkıorum ınanlmz yumusak ve parlk oluolr .. özllkle sarı saclı arkdaslr denesın tavsye ederım

kızlar hazır satılan sarımsaklı şampuanları kullanan var mı?? Ben geçen markette otacının sarımsaklı şampuanını gördüm,alsam mı emin olamadım..o da işe yarar mı ,ben şampuanıma rendeleyerek yapmak istemiyorum..

ben aldım ama bir faydasını görmedim.belki senin işine yarar ama

geçen hafta bakım gününü kaçırdığım için uzun bi ara vermim diye bugün yaptım sinamekimiiii, haftaya (25 Temmuz 2011 saat 20:34 / 28 Temmuz 2011 saat 04:11 arasında yapıcam bu sefer kaçırmıcam sinameki günümüü :61:

Saç bakımı için uygun denen günlerde de yapabiliriz değil mi sinamekili kürü ?? yoksa illa yağ bakımı mı demesi lazım?

canım ben her zaman yag bakımı dedıgınde yapıorum ama bu haftalık bi istisna oldu sac bakımı için uygun diye yaptım gecen hafta kaçırdım çünkü

Back