Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

merhaba hanımlar her ne kadar tarihleri kaçırıp kürü tepe takla getirsemde:1: gönül rahatlıgıyla saçlarımı uzattığını söyleyebilirim:12:
bakım arasındaki boşluğu kalan entelem ile de değerlendirmekten geride kalmadım:17:
boncukların tekrar çıkartılıp takılma zamanı fazla hızlı geldi:1:
sınav stresiydi arada arkadaşların düğündü nişandı telaşelerine iştirak kaçtı ipin ucu şu boncuklarımı düzelttirip sıfırdan düzenli şekilde başlamayı hedefliyorum:9:

arkadaşlar halinize şükredin. saç yine çözümü var ama bu sivilcelerden kurtulamadım bitürlü ya. saçlarmın yarısı döküldü ilaçlardan sarımsak yağına devam ama halada dökülüyo. ama yüzüm geçsin saçım yine çıkar. kafayı yemek üzereyim suratımn halini görseniz inanın saçmış falan hiç kafaya takmazsınız.sağlıklı olunda dert edeceğiniz şeyler olmasında saçlar yine düzelir

arkadaşlar halinize şükredin. saç yine çözümü var ama bu sivilcelerden kurtulamadım bitürlü ya. saçlarmın yarısı döküldü ilaçlardan sarımsak yağına devam ama halada dökülüyo. ama yüzüm geçsin saçım yine çıkar. kafayı yemek üzereyim suratımn halini görseniz inanın saçmış falan hiç kafaya takmazsınız.sağlıklı olunda dert edeceğiniz şeyler olmasında saçlar yine düzelir

güzelim konu dışına çıkıyoruz ama çok geçmiş olsun :43:
doktora gitmişsindir mutlaka benden sana tavsiye içsel bir sorun yoksa tretin kullandım geçti
artı her gece her sabah yüzümü sebamed in yeşil sabunuyla yıkıyorum gül suyuda sürmeni öneririm :34:

güzelim konu dışına çıkıyoruz ama çok geçmiş olsun :43:
doktora gitmişsindir mutlaka benden sana tavsiye içsel bir sorun yoksa tretin kullandım geçti
artı her gece her sabah yüzümü sebamed in yeşil sabunuyla yıkıyorum gül suyuda sürmeni öneririm :34:

saol canm şimdi ilaç kullanıyorum 18 gün oldu. sebamedde kullanıyorum gül suyuda yeni aldım sürdüm bugün.ama bende yağlar var işte adı komedon anca ilaçla geçermiş bakalım inş zamnala geçer

geçecek inan sabah akşam sebamed ile yıka yüzünü
birazda yediğine içtiğine dikkat ettinmi hooop bitti gitti :34:

saol canm şimdi ilaç kullanıyorum 18 gün oldu. sebamedde kullanıyorum gül suyuda yeni aldım sürdüm bugün.ama bende yağlar var işte adı komedon anca ilaçla geçermiş bakalım inş zamnala geçer

Kızlaaar bugün babam nöbetten dönerken bana bemiks, bepanthen ve evigen almak için eczaneye girmiş. Eczacı babama özel karışımından vermiş bemiks kokar diye. Ben sinamekiye ara verip bu karışımı kullanmayı düşünüyoruumm :)
İnşallah güzel güzel uzar saçlarımız :52:

Kızlaaar bugün babam nöbetten dönerken bana bemiks, bepanthen ve evigen almak için eczaneye girmiş. Eczacı babama özel karışımından vermiş bemiks kokar diye. Ben sinamekiye ara verip bu karışımı kullanmayı düşünüyoruumm :)
İnşallah güzel güzel uzar saçlarımız :52:

o da nedir :44:

deneyenler oldu ama ayrıca bir katkısını görmedi haftada iki kere uğraştıkları ile kaldı
tabi benim hatırladığım bu kaldı ki haftada iki kez yapıldığında daha etkili olsaydı başta kontes olmak üzere haftada iki kez yapanlar çoğalırdı diye düşünüyorum.
haklısın canım teşekkür ederm :)

Ya eczacının kendi formülüymüş içinde neler olduğunu bilmiyorum. Ama yurt dışına falan satıyormuş yüksek fiyata. Saç dökülmesi, saç uzaması ve kepeklerde çok etkiliymiş. Birde bağlar budanırken akan su toplanıp her gün saça sürülürse 3 kat hızlı uzama oluyormuş öyle demiş eczacı.

Ya eczacının kendi formülüymüş içinde neler olduğunu bilmiyorum. Ama yurt dışına falan satıyormuş yüksek fiyata. Saç dökülmesi, saç uzaması ve kepeklerde çok etkiliymiş. Birde bağlar budanırken akan su toplanıp her gün saça sürülürse 3 kat hızlı uzama oluyormuş öyle demiş eczacı.

:53:
kendi formülü de içinde ne olduğunu bilmediğin şeyi neden süresin saçına içeriğini öğrensen keşke :44:
o suyu sürmek istemem şahsen saçıma vıcık vıcık :44:

:53:
kendi formülü de içinde ne olduğunu bilmediğin şeyi neden süresin saçına içeriğini öğrensen keşke :44:
o suyu sürmek istemem şahsen saçıma vıcık vıcık :44:

Ben eczacı diye güvendim. Zararı olmaz heralde ya zaten bitkisel şampuanın içinde malzemeler. Ben babama söyleyeyim de bir ara öğrensin içeriğini.
Ben o suyu bilmediğim için yorum yapmıyorum ama sürmeyi düşünüyorum da zamanı geçmiş, bir dahakine artık. Gerçi zamanı gelene kadar saçlarım baya uzar gerek kalmaz belki de. :61:

ayaklarım yandığı için sinamekimi yapamıyordum bi süredir.bugün yaptım :62: ama bepanthen kullandım bu sefer bakalım belki daha iyi olur gerçi saçlarım uzadı artık şu bepanthenler bitsin fotoğrafını çekerim yine :21: glissin spreyini aldım sarı olanı :) ondanda sıktım saçlarıma oh miss :)

Tebrikler bn bu kadar kürle uğraşamam ama
saçlarin gerçekten süper olmşş
ikincii resimde ayni renk mi birinci ile bilmiyorm
ama harikada bir rengi warr :52:

ayaklarım yandığı için sinamekimi yapamıyordum bi süredir.bugün yaptım :62: ama bepanthen kullandım bu sefer bakalım belki daha iyi olur gerçi saçlarım uzadı artık şu bepanthenler bitsin fotoğrafını çekerim yine :21: glissin spreyini aldım sarı olanı :) ondanda sıktım saçlarıma oh miss :)

Bepanthene yaramıyor canım bilgine sen bemikse dön boşa zaman harcama, tecrübe ile sabit... Bu arada ayaklarına ne oldu?

Back