ama uçlarda boyalı yerler var onlar gitsin istiyorum en azından :44:
öyle kes dedi bana da bi arkadaşım ama cesaret edemedim henüz
ya da saçını at kuyruğu toplayıp kes dedi de ikisinde de katlı olacak katlı istemiyorum ki ben
evet öyle katlı oluyoo, düz kesmek daha zor ya katlıda yamuk bile kessen arada kaynıyoo ama düzde hemen ortaya çıkıyoo
sanırım en son gittiğim kuaför de aynını düşündüğü için saçlarımın öne doğru uzayan modeline arkaya kat atarak rezil etti saçlarmı
yamuk olsun benim olsun napalım taktik vermiyorsun madem dener anlarım bende nasıl yapabileceğimi
Benim bi arkadaşım saçlarını ortadan ikiye ayırıp öne alıyo ıslakken kesiyo düz şekilde öle bi yamukluğuda yok hiç göze çarpan öle dene istersen madem gözünü kararttın
örecek gibi ortadan ikiye ayırıp öne alarak kesiyor yani?
e tamam denerim ne kadar yamuk olursa olsun öğrenirim elbet
evet tatlım ama saçları ıslak oluyo kafasını oynatmadan tarıyo ıyıce, göğüs üstünden hesap ediyoo orantıyıda
Saçın tamamını tepemde toplayıp, içinden parça parça alarak kesmiştim ben. Kestiğim tutamların ucundan parmağımla ölçerek kestim, yamuk olmadı benimkisi
'o kadar bakım yapıyoruz neden sonuç alamıyoruz <<< Kızlar bu topik nerde yaa çok acil lazım
hakettim ama diiimiii bebiim yaa daha nice kupalaraa beraberceee
tabi hakettin balım yaaa..walla 2 kürde bu kadar miikemmel sonuç... heyecanlıyım acaba bende de bu kadar etki edecek miiii
Edicek tatlım inanarak yapınca daha etkili oluyoyazı ortaladıkk kurbana kadar totoşa doğru yaklaşsın saçlarımız
ahah..saçlarım çok ilginç yaa..daha sağlıklı olsunlar,uzasınlar diye uçlarından aldırıyorum, aldırdığım yerde kalıyor bu defa..uzamıyor..korkarım küt kestirsem öle kalıcak uzunca bi süre.. :))
bende başlıcam kıssslar bi görseniz hiç uzamıyorr hatta bugün başlıyayım hee nolurki akşam yaparım he he bu iyi oldu :)))sonuçlarımı tabiki yazcamm
arkadaşlar saçlarım felaket dökülüyo bu gidişle hiç saçım kalmyacak diye korkuyorumşampuanın içine sarımsak yağı kattım ama işe yaramıyo artık off napcam ben ya roaccutane başladım bide sivilce ilacı bu ilaç dahada çok dökermiş inş dökülmez ya bi önerisi olan varmı napmalıyım
Çokmu inatçı canım saçlarınn ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?