- 1 Aralık 2009
- 4.335
- 1.274
- 173
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3. küre mi başladın?Düzenli yaptın mı canım ya ve nasıl uzadılar saçların?Ben daha bu gün 10.yu yaptım yani çok düzensiz olduğu için bunu 1.kür saydım.Bundan sonra düzenli olacak inşallah.Saçların ne kadar uzadılar acaba bu sürede?Çoğu sayfayı okudum bu topikte belki resmini koymuşsundur da ben kaçırmışımdır,varsa resmin son ve ilk hallerini görsem olur mu![]()
evet o arkadas bi ilginclik yapmıs ama sanırım alıntı yapamadı diye ii düsüneyim dedim
ayy maşş kız, askerinin dönmesine 3. kürü de bitirirsin nerdeyse
saçlar artık gelsin bellere :87::87:
vardı minnakımın resimleri ama kaçıncı sayfada bilemedim. ekler bir daha belki senin için hem 3.kür sonunda 1.kür-2.kür-3.kür olarak öncesi sonrası resimlerine bakarız doya doya![]()
Kızlar Sevgili Kkontesimizin bu gün doğum günü, her ne kadar foruma girme hakları şimdilik elinden alınsada belki kuşlar ekran görüntüsü alarak ona doğum günü mesajlarınızı ulaştırabilir ne dersiniz...
Ben başlıyorum, Doğum günün kutlu olsun Kontesim, başlığnı sahipsiz bırakmıyoruz, seni çok seviyoruz ve çok özledik...
eklerimm tabikiii keske şimdide çekseymişim küre başlamadan neyse artık pek bi uzama yoktu son fotodan zaten.Efsunlu ben düzenli ve özel tarihlerde yaptım hatta uçlardan bol bolda kestiim. Koalam nerdeyse tam denk gelicek gelmesiyle kürün bitmesi 2 haftalık arada hem hasret gideririm hem kürü yapamadım diye vicdan azabı yaşamam
Eki Görüntüle 217358
Bu alttakide mayıstaymış sonra haziranda son kesimimi yapmıştımm şimdi baktımda kesime ragmeen uzamış genee
ah canıııııııııııım teşekkür ederim
protekten ala krem mi varmış canım :82:
eyvah eyvah kılıç kovalayacak beni aklını karıştırma insanların diye
kokmayacağını karışımı bozmayacağını bilsem denerim zaten
bu kadar ünlemi görünce kesin kızdı dedim
sen de faydalanırsın inşallah canım aycangülün verdiği tarihlere göre yaparsan daha da çok fayda görürsün
kolay gelsin![]()
ayy inanmıyorum, o mayısta dediğin fotoda fön fln mı var, diğerde dalgalı oldugundan sanırım aman Allaaahııımnasıl da uzamış maşşş kız 6 aydaa
![]()
eklerimm tabikiii keske şimdide çekseymişim küre başlamadan neyse artık pek bi uzama yoktu son fotodan zaten.Efsunlu ben düzenli ve özel tarihlerde yaptım hatta uçlardan bol bolda kestiim. Koalam nerdeyse tam denk gelicek gelmesiyle kürün bitmesi 2 haftalık arada hem hasret gideririm hem kürü yapamadım diye vicdan azabı yaşamam
Eki Görüntüle 217358
Bu alttakide mayıstaymış sonra haziranda son kesimimi yapmıştımm şimdi baktımda kesime ragmeen uzamış genee
Tatlım 41 kere maşallah saçlarınailk resim var hani sırtında saçlar henüz o resimle diğer resimler arasında kaç aylık bir süre var acaba?Ayrıca içten veya dıştan başka bir bakım uyguladın mı canım? Buldum ya böyle güzel saç sahibini bırakmam sorarımda sorarım artık
![]()
merhaba kızlar. bir şey sorcam.
Bayadır okuyorum yazdıklarınızı.bugun bende başlasam diyorum artık.bi kaç sorum olucak.
sarımsaklı şampuanı kullanmıycam.saçlarım zaten çok kalın teli ve gür.
saçımın uzaması için sinameki yi kullanıcam.
Şimdi ben roaccutane kullandım bir hafta oldu biteli. dolayısıyla vücudum çok kuru.aslında benim saçım çabuk uzar ama kafa derimdeki yağlar bile ilaç yüzünden kuruduğu için 6 aydır 1 cm anca uzamıştır. saçlarımsinamekinin kafa derime bir zararı olurmu.bazılarınız çok kaşınıyor demiş doğrumu.birde kötü kokuyormuş kafayı mis gibi yıkayınca o kokusu geçiyormu.
cevaplarsanız çok sevinirim.![]()
canım kokan sinameki değil öncelikle muzdarip oldugum konudan başlayayım. kokan şeey kırdığımız ampül: BEMIKSben geçiremedim kokusunu, arkadaslarımdan rahatsız olmayanlar, krem kullandıkları için kokmayanlar var...
yağlar saçına iyi gelecektir belki de yağ dengesini düzenler biraz daha. o ilacı kullanan biri olarak, 2 günde yağlanan saçlarımın 1 haftada yağlanmadıgını görmek beni cok mutlu etmiştiama şu da var ki acaba yüzündeki hassaslık gibi (yani ki biliyorsundur ama o ilacı kullanınca deri biraz inceliyor, hatta o dönemde yüzde ağda kesinlikle yasak vs vs...) acaba saç derinde de böyle bir incelme olmus mudur :44: onu bilemedim...
bana kalırsa bakımdan önce dr.'na sor, saçlarıma bakım yapmak için bemiks ve badem yağı kullanıcam sorun olur mu diye... (sinameki deme bence,bazı dr.ların alternatif tıp'a karşı alerjileri oluyor çünkü) aldıgın cevaba göre hareket et bence. roaccutane ilginç bir ilaç çünkü...
merhaba arkadaşlar bu saç bakımları için özel günleri nasıl belirliyosunuz kim yardımcı oluyor?ben de bakım kürleri yapıyorum bu günlerden faydalanmak istiyorum ama nasıl ?yol gösterirseniz sevinirim....
Ya ama kızlar kimse cevap vermeyecek mi? Bimeksin içinde iki tür paraben var,bunlar zararlı değil mi? Bilgi verin =((
Ya ama kızlar kimse cevap vermeyecek mi? Bimeksin içinde iki tür paraben var,bunlar zararlı değil mi? Bilgi verin =((