Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Doğum günün kutlu olsun kontesssciim...
bikaç kez görebildim seni forumda sonra ban haberini duydum maalesef...
ama sen gelene benim saçlar da uzar inş da sana bi müjdeli haber olur :10:

3. küre mi başladın?Düzenli yaptın mı canım ya ve nasıl uzadılar saçların?Ben daha bu gün 10.yu yaptım yani çok düzensiz olduğu için bunu 1.kür saydım.Bundan sonra düzenli olacak inşallah.Saçların ne kadar uzadılar acaba bu sürede?Çoğu sayfayı okudum bu topikte belki resmini koymuşsundur da ben kaçırmışımdır,varsa resmin son ve ilk hallerini görsem olur mu :77:

evet o arkadas bi ilginclik yapmıs ama sanırım alıntı yapamadı diye ii düsüneyim dedim :51:
ayy maşş kız, askerinin dönmesine 3. kürü de bitirirsin nerdeyse :8::8:
saçlar artık gelsin bellere :87::87:

vardı minnakımın resimleri ama kaçıncı sayfada bilemedim. ekler bir daha belki senin için hem 3.kür sonunda 1.kür-2.kür-3.kür olarak öncesi sonrası resimlerine bakarız doya doya :10::10:

eklerimm tabikiii keske şimdide çekseymişim küre başlamadan neyse artık pek bi uzama yoktu son fotodan zaten.Efsunlu ben düzenli ve özel tarihlerde yaptım hatta uçlardan bol bolda kestiim. Koalam nerdeyse tam denk gelicek gelmesiyle kürün bitmesi 2 haftalık arada hem hasret gideririm hem kürü yapamadım diye vicdan azabı yaşamam:1:

$nnnnzzzzlll.jpg

Bu alttakide mayıstaymış sonra haziranda son kesimimi yapmıştımm şimdi baktımda kesime ragmeen uzamış genee

Eklentiler

• $190520111154.jpg
    $190520111154.jpg
    20,2 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:
Kızlar Sevgili Kkontesimizin bu gün doğum günü, her ne kadar foruma girme hakları şimdilik elinden alınsada belki kuşlar ekran görüntüsü alarak ona doğum günü mesajlarınızı ulaştırabilir ne dersiniz...

Ben başlıyorum, Doğum günün kutlu olsun Kontesim, başlığnı sahipsiz bırakmıyoruz, seni çok seviyoruz ve çok özledik...

Kontes'im iyiki tanımışız seni.. KK'da tanıdığım en samimi en içten ve dobra insanlardan birisi sensin.. İyilik meleğimizsin bizim. Çok özledik seni bian evvel gel.. Nice mutlu senelere:71::70:

Son düzenleme:

eklerimm tabikiii keske şimdide çekseymişim küre başlamadan neyse artık pek bi uzama yoktu son fotodan zaten.Efsunlu ben düzenli ve özel tarihlerde yaptım hatta uçlardan bol bolda kestiim. Koalam nerdeyse tam denk gelicek gelmesiyle kürün bitmesi 2 haftalık arada hem hasret gideririm hem kürü yapamadım diye vicdan azabı yaşamam:1:

Eki Görüntüle 217358

Bu alttakide mayıstaymış sonra haziranda son kesimimi yapmıştımm şimdi baktımda kesime ragmeen uzamış genee

ayy inanmıyorum, o mayısta dediğin fotoda fön fln mı var, diğerde dalgalı oldugundan sanırım aman Allaaahııım :52::52::52: nasıl da uzamış maşşş kız 6 aydaa:52::52:

ah canıııııııııııım teşekkür ederim :71:

protekten ala krem mi varmış canım :82:

eyvah eyvah kılıç kovalayacak beni aklını karıştırma insanların diye :9:
kokmayacağını karışımı bozmayacağını bilsem denerim zaten :63:

bu kadar ünlemi görünce kesin kızdı dedim :1:
sen de faydalanırsın inşallah canım aycangülün verdiği tarihlere göre yaparsan daha da çok fayda görürsün
kolay gelsin :75:

=) bağıracaktım böyle haykırasım geldi ünlemleri koydum arka arkaya. Tamam,çok sevindim,mutlaka bakıcam onu da uygulayacağım. Hatta resimleri de koyarım. Resimleri koyup,motive eden arkadaşlarımıza da teşekkür ederim. Moralim düzeldi ya benim takımtım var. Annem küçükken hep kısa saç kullandırdı bana ve erkek gibiydim. Nefret ederdim,arkadaşlarım uzun lüle saçlarla tokalarla dolaşırdı ama nedense annem uzatmama izin vermezdi. Düşünün,18 yaşıma kadar saçıma bile kendim karar veremiyordum. Annem ne derse o,o kısa derse kısa olacaktı. Hep omuzlarımda,hatta omuzlarıma zor deyerdi =(( sonra boşandı bizimkiler sorunlar ortadan kalktı. Şimdi kabus gibi saçımın kısalması beni delirtiyor sanki çok çirkinim sanki çok eksikmişim gibi çok üzülüyordum ama Kontes beni çok mutlu etti =)) çok teşekkür ederim!

İyiki doğdun,iyiki varsın Kontes=)) tanımasam da bu kadar kişiyle bilgini paylaşıp mutlu ettin. Çok iyisin =)

ayy inanmıyorum, o mayısta dediğin fotoda fön fln mı var, diğerde dalgalı oldugundan sanırım aman Allaaahııım :52::52::52: nasıl da uzamış maşşş kız 6 aydaa:52::52:

Eveeett bebişiim fönlüydü içe doğru fönletmiştiimm hatta :1:
ya gene bi depar atında ınsın su belımden aşayaa biraaazzz

Kızlar bemikste metil paraben ve propil paraben var diye yazıyor. Ben mi yanlış biliyorum acaba,paraben kansorojen riski yapmıyor mu?

Eki Görüntüle 217358

Tatlım 41 kere maşallah saçlarına :nazar: ilk resim var hani sırtında saçlar henüz o resimle diğer resimler arasında kaç aylık bir süre var acaba?Ayrıca içten veya dıştan başka bir bakım uyguladın mı canım? Buldum ya böyle güzel saç sahibini bırakmam sorarımda sorarım artık :1:

Tatlım 41 kere maşallah saçlarına :nazar: ilk resim var hani sırtında saçlar henüz o resimle diğer resimler arasında kaç aylık bir süre var acaba?Ayrıca içten veya dıştan başka bir bakım uyguladın mı canım? Buldum ya böyle güzel saç sahibini bırakmam sorarımda sorarım artık :1:

:1::1: Sor tatlım sor elimden geldiğince yardımcı olurum. İlk futuraf 15 ocakta canım onun yanındakı aslında 2 hafta oncesının fln ama sacımda jöle oldugundan bi garip durmuş. aşadaki resim mayıs ayına ait ondan sonra kestirdim biraz. ben düzenli olarak Aycangül'ün verdiği tarihlerde sinamekimi yaptım canım ek bakım olrak saç uçlarıma ılık zeytinyağı sürdüm ama sürekli değil tabi ayda 1 falan sadece uç kısmıma 2 kere kadar turplu su yaptım ama çok uğraştırıcı devam etmedim o yüzden. içten bi bakımım yok tatlımda ayırt etmem zaten herşeyi yerim obur bir minnakım yanii :1:

merhaba kızlar. bir şey sorcam.
Bayadır okuyorum yazdıklarınızı.bugun bende başlasam diyorum artık.bi kaç sorum olucak.
sarımsaklı şampuanı kullanmıycam.saçlarım zaten çok kalın teli ve gür.
saçımın uzaması için sinameki yi kullanıcam.
Şimdi ben roaccutane kullandım bir hafta oldu biteli. dolayısıyla vücudum çok kuru.aslında benim saçım çabuk uzar ama kafa derimdeki yağlar bile ilaç yüzünden kuruduğu için 6 aydır 1 cm anca uzamıştır. saçlarım :52: sinamekinin kafa derime bir zararı olurmu.bazılarınız çok kaşınıyor demiş doğrumu.birde kötü kokuyormuş kafayı mis gibi yıkayınca o kokusu geçiyormu.
cevaplarsanız çok sevinirim. :71::71::71:

merhaba kızlar. bir şey sorcam.
Bayadır okuyorum yazdıklarınızı.bugun bende başlasam diyorum artık.bi kaç sorum olucak.
sarımsaklı şampuanı kullanmıycam.saçlarım zaten çok kalın teli ve gür.
saçımın uzaması için sinameki yi kullanıcam.
Şimdi ben roaccutane kullandım bir hafta oldu biteli. dolayısıyla vücudum çok kuru.aslında benim saçım çabuk uzar ama kafa derimdeki yağlar bile ilaç yüzünden kuruduğu için 6 aydır 1 cm anca uzamıştır. saçlarım :52: sinamekinin kafa derime bir zararı olurmu.bazılarınız çok kaşınıyor demiş doğrumu.birde kötü kokuyormuş kafayı mis gibi yıkayınca o kokusu geçiyormu.
cevaplarsanız çok sevinirim. :71::71::71:

canım kokan sinameki değil öncelikle muzdarip oldugum konudan başlayayım. kokan şeey kırdığımız ampül: BEMIKS :77: ben geçiremedim kokusunu, arkadaslarımdan rahatsız olmayanlar, krem kullandıkları için kokmayanlar var...
yağlar saçına iyi gelecektir belki de yağ dengesini düzenler biraz daha. o ilacı kullanan biri olarak, 2 günde yağlanan saçlarımın 1 haftada yağlanmadıgını görmek beni cok mutlu etmişti :61: ama şu da var ki acaba yüzündeki hassaslık gibi (yani ki biliyorsundur ama o ilacı kullanınca deri biraz inceliyor, hatta o dönemde yüzde ağda kesinlikle yasak vs vs...) acaba saç derinde de böyle bir incelme olmus mudur :44: onu bilemedim... :68:
bana kalırsa bakımdan önce dr.'na sor, saçlarıma bakım yapmak için bemiks ve badem yağı kullanıcam sorun olur mu diye... (sinameki deme bence,bazı dr.ların alternatif tıp'a karşı alerjileri oluyor çünkü) aldıgın cevaba göre hareket et bence. roaccutane ilginç bir ilaç çünkü...

canım kokan sinameki değil öncelikle muzdarip oldugum konudan başlayayım. kokan şeey kırdığımız ampül: BEMIKS :77: ben geçiremedim kokusunu, arkadaslarımdan rahatsız olmayanlar, krem kullandıkları için kokmayanlar var...
yağlar saçına iyi gelecektir belki de yağ dengesini düzenler biraz daha. o ilacı kullanan biri olarak, 2 günde yağlanan saçlarımın 1 haftada yağlanmadıgını görmek beni cok mutlu etmişti :61: ama şu da var ki acaba yüzündeki hassaslık gibi (yani ki biliyorsundur ama o ilacı kullanınca deri biraz inceliyor, hatta o dönemde yüzde ağda kesinlikle yasak vs vs...) acaba saç derinde de böyle bir incelme olmus mudur :44: onu bilemedim... :68:
bana kalırsa bakımdan önce dr.'na sor, saçlarıma bakım yapmak için bemiks ve badem yağı kullanıcam sorun olur mu diye... (sinameki deme bence,bazı dr.ların alternatif tıp'a karşı alerjileri oluyor çünkü) aldıgın cevaba göre hareket et bence. roaccutane ilginç bir ilaç çünkü...

çok teşekkur ederim bi an heyecanlandım bugun hemen başlamam lazım diye ama başlamasam daha iyi.15 gün sonra doktora gidicem.ona sorup tekrar topiğinize uğrarım.ama badem yağı falan kullanıcam şimdilik haftada 1 . yağ saç kuruluğuma iyi gelir en azından. teşekkurler tekrardan :71::71:

merhaba arkadaşlar bu saç bakımları için özel günleri nasıl belirliyosunuz kim yardımcı oluyor?ben de bakım kürleri yapıyorum bu günlerden faydalanmak istiyorum ama nasıl ?yol gösterirseniz sevinirim....

merhaba arkadaşlar bu saç bakımları için özel günleri nasıl belirliyosunuz kim yardımcı oluyor?ben de bakım kürleri yapıyorum bu günlerden faydalanmak istiyorum ama nasıl ?yol gösterirseniz sevinirim....

Bu konuyu takip edebilirsin, ilk mesaj sürekli güncelleniyor, zaman geçtikçe aylık olarak yeni tarihleri veriyor arkadaş. Kolay gelsin.

Ya ama kızlar kimse cevap vermeyecek mi? Bimeksin içinde iki tür paraben var,bunlar zararlı değil mi? Bilgi verin =((

Ya ama kızlar kimse cevap vermeyecek mi? Bimeksin içinde iki tür paraben var,bunlar zararlı değil mi? Bilgi verin =((

bemixi öneren doktorlar da var,öyle olsa önermezlerdi sanırım..hem kullandığımız şampuanların içindeki kimyasallar da kanserojen..istersen bir doktora falan danış ya da bemix yerine bepanten falan kullan..

Ayrıca bemixi yine doktor önerisiyle ağız yoluyla da almıyorlar mı insanlar? kanserojen madde varsa çok zararlı değil mi ? bence zararlı bir sey yokk..

Açıkçası şaşkınlık içerisindeyim. Bemiksin içeriğini araştırdığım sitede içeriğinde iki tür paraben var diye yazarken,aynı siteye girip kaç oranda bulunuyor diye bakınca silinmiş olduğunu gördüm. Uzmanlar herhalde yüzde 1 oranında orda paraben olmasını sakıncalı görmemiş olabilir diye düşünüyorum. En azından kendimi bu şekilde inandırmayı çok istiyorum çünkü saçımı uzatmam lazım =(( diğer sitelere de baktım hiç birinde paraben içerdiği yazmıyor. Acaba ayakta mı uyudum,silindi mi yoksa yanlışlıkla mı yazmışlardı... Artık yapacak bir şey yok eczaneye gidip ambalajın üstünde kontrol edip alıcam.

Back