Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

$23.04.jpg $10.05.jpg $19.05.jpg

dayanamadım arkadaşlar aslında 3 ayı bekleyipte resim paylaşcaktım ama inanamadım ya.
tarihleride yazayım ; 1. resim 23.04, 2. resim 10.05, 3. resim 19.05
daha bir ay oldu ve inanılmaz memnununum hayatımda bukadar çabuk uzamadı saçlarim ya. :62:

Eki Görüntüle 196720 Eki Görüntüle 196723 Eki Görüntüle 196721

dayanamadım arkadaşlar aslında 3 ayı bekleyipte resim paylaşcaktım ama inanamadım ya.
daha bir ay oldu ve inanılmaz memnununum hayatımda bukadar çabuk uzamadı saçlarim ya. :62:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: harika görünüyor inanılmaz 1 ayda.maaşallah.bende başlayalı 1 hafta oldu ilk haftadan oldumu uzama bende yok gibi sanki farkdemedim.

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: harika görünüyor inanılmaz 1 ayda.maaşallah.bende başlayalı 1 hafta oldu ilk haftadan oldumu uzama bende yok gibi sanki farkdemedim.

vallahi sakın pes etme. burdaki arkadaşlardan Allah razı olsun. kendi denemeden inanamıyor insan. 2. 3. haftadan sonra farkı görmeye başladım. kürü uyguladığım gün foto çektim hep. sende resmini çek farkı daha iyi anlarsın. şampuanıma sarımsakta rendeledim ben. pazartesileri turplu suyu perşembe günleride sinamekiyi uyguladım. eskiden şekillendirici kullanmadan çıkamazdım dışarı tiftik tiftik olurdu artık sadece kurutuyorum. uzamasa bile sağlıklı oluyor diyordum ama uzadıda. Darısı sizin başınıza İNŞALLAAAHHH :16:

vallahi sakın pes etme. burdaki arkadaşlardan Allah razı olsun. kendi denemeden inanamıyor insan. 2. 3. haftadan sonra farkı görmeye başladım. kürü uyguladığım gün foto çektim hep. sende resmini çek farkı daha iyi anlarsın. şampuanıma sarımsakta rendeledim ben. pazartesileri turplu suyu perşembe günleride sinamekiyi uyguladım. eskiden şekillendirici kullanmadan çıkamazdım dışarı tiftik tiftik olurdu artık sadece kurutuyorum. uzamasa bile sağlıklı oluyor diyordum ama uzadıda. Darısı sizin başınıza İNŞALLAAAHHH :16:
çok teşekkürler canım bende devam diyorum heyecanla bekliyorum resimde çektim :65:

kızlar bu kürü hafta 1 kez şampuanıda her saç yıkamanızda kullanıyosunuz dimi bende başladım bu hafta inşallahh uzarr inşallahhh :97::97:

kızlar bu kürü hafta 1 kez şampuanıda her saç yıkamanızda kullanıyosunuz dimi bende başladım bu hafta inşallahh uzarr inşallahhh :97::97:

evet canım ben öyle yaptım aynı bu başlığı açan arkadaşın tarif ettiği gibi uyguladım öyle yapın. inşallah hepimizin saçlari uzuuun uzuuun olur en kısa zamanda :)

Eki Görüntüle 196720 Eki Görüntüle 196723 Eki Görüntüle 196721

maşallah ne güzel uzamış saçların
ben fotoğraf çekmedim ilkinde de bu hafta başladığımda fotoğraf çekeyim bende tescilli rapunzel olayım sizin gibi :1::51:

resimleri gördükce acayip motive oluyorum bende bugün saçımı boyadım başlayalı 1 hafta oluyor özel günlerdede yapacağım takibi boya olduğu için daha kolay olacak çeker koyarım inş.uzarsa:):63::84::82:

teşekkür ederim hepinizeeeeee :16: :16:
kızlar benim saçlarım çooook zor uzar. en son küre başlamadan kesmiştim bıktığım için uzamıcak bunlar dedim. keşke kesmeden kürü uygulasaydım diyorum. ama olsuuuun 1 ayda bu sonuç mükemmel. sabredin pes etmeyiiiin düzenli uygulayın ve resimlerinizi paylaşın sizde :64: :64:

Back