Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

yaklaşık on gün sonra ablamın kınası ve düğünü var:) iyi ki uygulamışım bu formülü, saçlarım hem sağlıklı, canlı hem de uzunlar:)

ablamsa fazla inanmayıp azıcık da tembellik yaptı ve şimdi "herkes seni gelin sanaaacakk" modunda bana trip atıyor ve postiş peşinde koşuyor:)

teşekkürler kontescim:) senin sayende aşka gelip yaptım:)

:54::54::54::54::54::71::71::71::71::71:

ayyy hep yapmak istediğim ama cesaret edemediğim bi tarif..açık sarı saç kullanıyorum cesaret edemiyorum renkte bozulma olur mu diyee aman bacılar yaa var mı sarışın olup yapan söyleyin bakalım......:68:

Son düzenleme:
kızlar az önce ne yaptım :1::1::1::1::1: ay iyice taktım ben bu saç uzatmaya .:1::1::1::1::1::1: hala gülüyorum kendime .multivitamin hapını beze sarıp ezdim iyice toz haline getirip bu küre kattım :1::1::1::1::1::1: yararı olmasada zararı olmaz en azından ne dersiniz:27::92:

uzun zamndır takip ederim bu topiği yeri gelmişken kontes saclarına masallah :nazar:

yaklasık 1 aydır uyguluyorum bu kürü sarımsaklı sampuanla birlikte saclaaıma iyi geldi cok sükür ama benım derdim başka :2:

yüzümde tüylenme problemi var 2 yıldır düzenli olarak lazer yaptırıyorum gecen hafta son gidişimde lazer yapan arkadas "yüzünde sanki daha bir artmış birsey mı kullandın 1dedi bende sasırdım ve üzüldüm :2: belki size cok sacma gelecek ama benım aklıma sarımsaklı sampuan geldi hanı banyo yaparken sampuanndan yüzüme değmiş ve etkilemiş olabilir mi diye cekmeyen bilmez bu dert olunca insan sundan mıdır bundan mıdır diyo malesef aklıma geldi bir fikri oolan yada bu durumla karsılaşan var mı diye sormak istedim ben cok okudum ve göremedim ama yardımcı olcak biri var mı acaba :5:

uzun zamndır takip ederim bu topiği yeri gelmişken kontes saclarına masallah :nazar:

yaklasık 1 aydır uyguluyorum bu kürü sarımsaklı sampuanla birlikte saclaaıma iyi geldi cok sükür ama benım derdim başka :2:

yüzümde tüylenme problemi var 2 yıldır düzenli olarak lazer yaptırıyorum gecen hafta son gidişimde lazer yapan arkadas "yüzünde sanki daha bir artmış birsey mı kullandın 1dedi bende sasırdım ve üzüldüm :2: belki size cok sacma gelecek ama benım aklıma sarımsaklı sampuan geldi hanı banyo yaparken sampuanndan yüzüme değmiş ve etkilemiş olabilir mi diye cekmeyen bilmez bu dert olunca insan sundan mıdır bundan mıdır diyo malesef aklıma geldi bir fikri oolan yada bu durumla karsılaşan var mı diye sormak istedim ben cok okudum ve göremedim ama yardımcı olcak biri var mı acaba :5:

canım saçma neden gelsin fakat sadece banyoda yüzüne değmesiyle bu kadar olacağını sanmam.öyle olsa saçlar tavan yapardı bizde.bence lazeri yapan arkadaş yanıldı tesadüf etti .sanmıyorum ben.

Merak edenler icin , kontes arkadasimizin hepinize selami var , ban yedi siteye üc ay girme yasagi var , dondugunde hepiniz birer rapunzel olursunuz insallah dileklerini sunuyor .. .:71: :71: :71:

uwwww aman Allah korusun canım yaaa. olabilirmikiiii:18: benim kaşlarım stresten dökülüyoda babada sarmısak sür demişlerdi ama banyoda sadece saçı durularken temas ediyor yüzümüzle onuda hemen yıkıyoz yani demii :44:

mb sen kaç saat bekletiyorsun canım.ben baş ağrısı yaşıyorum kafam üşüyor çok bekletemiyorum 2.5 saat dayanabildim bu akşam.2 saat yeterli değil mi acaba.

ya ben bu kürü 5 haftadır uyguluyodum hatta salı günü 6.yı yapcam amaaaaaaaaaaaaaaaa bi bakayım dedim tamamen yanlış yapıyomuşum 1 çaybardagı suda 1 tutam sinemakiyi kaynatıyrm ılıyınca içine 1 bemiks 1 tatlı kaıgıda badem yağı ama su yarımbardak yağda 1 çorba kaşıgı diyo çorba kaşıgı derken yemek kaşıgımı 5 haftam boşuna mı gitti yani şimdi yaaa çok üzüldüm bak

mb sen kaç saat bekletiyorsun canım.ben baş ağrısı yaşıyorum kafam üşüyor çok bekletemiyorum 2.5 saat dayanabildim bu akşam.2 saat yeterli değil mi acaba.

canım eeen az 3 saat bekletiyorum kürü oda işim varsa. yoksa 5 6 saat bekletmeye çalışıyorum. güzelce streçle sarıp üzerinede tülbent bağlıyorum. sımsıkı oluyor üşütmenin aksine terletiyor bile. sen nasıl sarıyorsun canım? ona dikkat et.

ya ben bu kürü 5 haftadır uyguluyodum hatta salı günü 6.yı yapcam amaaaaaaaaaaaaaaaa bi bakayım dedim tamamen yanlış yapıyomuşum 1 çaybardagı suda 1 tutam sinemakiyi kaynatıyrm ılıyınca içine 1 bemiks 1 tatlı kaıgıda badem yağı ama su yarımbardak yağda 1 çorba kaşıgı diyo çorba kaşıgı derken yemek kaşıgımı 5 haftam boşuna mı gitti yani şimdi yaaa çok üzüldüm bak

:1: :1: merak etme bende aaaynı senin gibi bi çay bardağı su bide tatlı kaşığı yağ kullandım ilk kürlerimde sonra farkettim yanlış olduğunu ama gördüğün gibi sonuç güzel.

Ben de bir ara bir tatli kasigi badem yagiyla yapiyordum ama bunun bir önemi yok. Bu kürde asil önemli olan sinameki ve bemiks. Bosa gitmedi canim merak etme. :34:

canım eeen az 3 saat bekletiyorum kürü oda işim varsa. yoksa 5 6 saat bekletmeye çalışıyorum. güzelce streçle sarıp üzerinede tülbent bağlıyorum. sımsıkı oluyor üşütmenin aksine terletiyor bile. sen nasıl sarıyorsun canım? ona dikkat et.
aynı şekilde yaptım cnm sreçleyip tülbentle başladım ama çok üşüdüm neden bilmem gece yaptım ondanmı acaba.

Ben de bir ara bir tatli kasigi badem yagiyla yapiyordum ama bunun bir önemi yok. Bu kürde asil önemli olan sinameki ve bemiks. Bosa gitmedi canim merak etme. :34:

Nasıl gidiyor canım çalışmalar :1:
Ben 10 kür yapıp bırakmıştım, ara verdim de aram hayli uzun oldu, şimdi yeniden başlayacağım, 6-7 cm uzadı saçım, şuan kırığım yok, yeniden başlayıp bir tur daha deneyeceğim.

Kızçeler ben ara zamanımı bitirdim ama fotoğraf çekmeyi unuttum.
Ve bugünde gittim saçlarımı 3 cm kestirdim.
hoş neredeyse hiç uzamadı saçlarım
çünkü acaip derecede kırıklarım vardı.
yarın yeniden başlıycam küre de bemiksi alamadım eczane kapalıydı
bemiksi koymadan yapıcam 1 seferlik
ama içine aktarcının yoğun isteği üzerine aldığım yılan yağındanda koyucam
bakalımm daha bir etkili olur kür umarım:61:
Bu arada sizin saçlar ne alemde?
Son 1 ay kaldı yazın tamamen gelmesinee:16:

serum deyınce bepanten serumu tavsıye edıyorum hemen uzuyoru gozle gorulur sekılde sampuana ekletyın o kadar tabı enjektör lazım:3:

Back