Kkontesin başına iş sardım onunla uğraşıyordur muhtemelen
![]()
o uğraşırken ben çaktırmadan o karışımı yazsam sonra üstüne bissürü yorum yapsak kaynasa arada olmaz mı
![KK64 :64: :64:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk64.gif)
merak ettim işe yarar mı bi sorayım dedim size
![KK69 :69: :69:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk69.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kkontesin başına iş sardım onunla uğraşıyordur muhtemelen
![]()
o uğraşırken ben çaktırmadan o karışımı yazsam sonra üstüne bissürü yorum yapsak kaynasa arada olmaz mı
merak ettim işe yarar mı bi sorayım dedim size![]()
düşünmez olur muyum sen bizi düşünüp tek tek tek takvimler çıkarıyoken hemde bizde seni seviyoruz ki
kıl perisi aycangül
kılsızlık perisi daha doğrusu
kontese nazar yağıyo zaten sinameki en çok ona yarıyo![]()
Sen şimdilik bana özelden yaz, Kkontes gelince ok derse paylaşırsın![]()
allah iyiliğini versin :)
şu tarifi bana et sen en iyisi özelden..tüh büyüyen ay fazı da geçti..
beni de düşünürmüş barrocumseviyorum sizi ben
canım saçlar süper evet..ben nasıl uzatsam ki :44:
şu kontes denen üye de koymuş benim topiğe saçları gözüme sokar gibi![]()
abooo resmen kin güdecek:18::84:
ne izni ayol:26:başka alemlerdeyim ben şuan![]()
izin isteyen üyeye can kurban :86: bıyır yavru paylaşş:89:
izin isteyen üyeye can kurban :86: bıyır yavru paylaşş:89:
bende 10 dakika geçsin de özelden mesaj atabileyim diye dakika sayıyodum iyi oldu
Badem yağı
vitamin E
vitamin A
sarımsak yağı
dulavrat otu yağı
hint yağı
bunları hepsinden 1 tatlı kaşığı alip karıştırıyoruz. daha sonra saçımıza uyguluyoruz. 2 saat bekletip yıkıyoruz .
demiş kkda nazli kod adlı bi üye fakat kendisi azarbaycanda imiş ve orda a vitamini e vitamini yağ olarak eczanelerde mevcutmuş ve dulavrat otu yağı da aynı şekilde
ama bizde ampül var bi de dulavrat otu yağı yok sanırım ama 15 günde 4 cm e kadar uzattığını idda etmiş kendisi kullanmış arkadaşları kullanmış ve sonuç görmüş hepsi de biz de denesek mi?
Saygılı, sevgili insanın hali başka oluyor değil mi Kontesim:)
kesinlikle
dulavrat otu ne biçim isim be![]()
olsun ismi çok komik amaİşe yarar bir arkadaştır kendileri yalnız, gülmeyiniz...Merak edenler için arifoğlu baharatta var bu otu, yağını kendiniz yapabilirsiniz...
İşe yarar bir arkadaştır kendileri yalnız, gülmeyiniz...Merak edenler için arifoğlu baharatta var bu otu, yağını kendiniz yapabilirsiniz...
ben onla kesinlikle uğraşamam :18:evet yapılabiliyomuş 6 haftalık bi süreç gerekliymiş gerçi
evet yapılabiliyomuş 6 haftalık bi süreç gerekliymiş gerçi
e gerek duyma canım sen saçların daha hızlı uzarsa suikaste kurban gitmen işten olmaz haniben onla kesinlikle uğraşamam :18:
kendi kürümle mutluyum , yeni arayışa gerek görmedim![]()
:) Sadece 15 gün bu otun özünün yağa çıkması için yeterli 6 haftaya luzum yok...Verdiğim linkte nasıl yapacağını tarif etmiştim :)
e gerek duyma canım sen saçların daha hızlı uzarsa suikaste kurban gitmen işten olmaz hani
baktım şimdi evet e o zaman yağı bulamazsam kendim yapayım gerçi orda da sarımsak yağını da kendiniz çıkarın demişsiniz ama bilemedim şimdi
Evet canım çünkü aktarda satılan sarımsak yağı uçucu yağdır, , kafa derini yakar bu yüzden kendin yaparsan daha iyi olur...