aynı şekilde yaptım cnm sreçleyip tülbentle başladım ama çok üşüdüm neden bilmem gece yaptım ondanmı acaba.
hmmm vallahi bilemicemki canım. kaç kere uyguladın sen kürü her seferinde üşüdünmü?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynı şekilde yaptım cnm sreçleyip tülbentle başladım ama çok üşüdüm neden bilmem gece yaptım ondanmı acaba.
woooow kesinlikle bellii. yani görmemek imkansız. çok uzamış hemde öyle böyle değil. yani omzuna değmiyor birinde, birinde geçmiş bile.Arkadaşlar Tekrar Merhaba , kürümü uyguluyorum ama dayanamadm resim çektim
İlk resim mart ayında çekilmişti , o gunden kürü uygulamaya başladığım zamana dek bir tutam uzatamamıştım saçlarımı aksine birde kırılıp dökülüyorlardı ..
Şimdi dökülme yok gb ( bunu şampuanıma koydugum sarımsağa borcluyum )
neyse resmi ekliyim uzama var mı yokmu siz karar verin
Eki Görüntüle 197798
30-04-2011 tarihinde ilk kürümü yaptım , ama ben haftada 2 kere uyguladım kürü ve hemen hemen 3 hafta oldu hatta geçiyor şimdilik sonuç bu
kesinlikle belli maşallah darısı banada olsun diğer arkadaşlarada.benimde 10 gün falan oldu ama henüz hareket yok.:26:Arkadaşlar Tekrar Merhaba , kürümü uyguluyorum ama dayanamadm resim çektim
İlk resim mart ayında çekilmişti , o gunden kürü uygulamaya başladığım zamana dek bir tutam uzatamamıştım saçlarımı aksine birde kırılıp dökülüyorlardı ..
Şimdi dökülme yok gb ( bunu şampuanıma koydugum sarımsağa borcluyum )
neyse resmi ekliyim uzama var mı yokmu siz karar verin
Eki Görüntüle 197798
30-04-2011 tarihinde ilk kürümü yaptım , ama ben haftada 2 kere uyguladım kürü ve hemen hemen 3 hafta oldu hatta geçiyor şimdilik sonuç bu
3.hafta ne kadarlık bir uzama oldu canım benimde 2.hafta oluyor fark yok anlayamıyorum.Benim 3. haftam ılk 2 hafta pek bir uzama görülmedi ama son hafta uzama gözle gorulmeye başladı. 7. haftaya kadar dvm edip 1 hafta ara vericem istikrarlı bir şeklide dvm ediyorum bakalım ne olacak:) Gelişmelerden haberdan ederim:)
bu habere sevindim haftada 2 kez yapıyorum bende saçlarımı geçen hafta boyadım ama bir kıpırdama yok demekki hemen etki göstermiyor.teşekkür ederim3. haftamda hemen hemen 2,5 cm uzadı benım saçım normaldede hızlı uzuyordu ama bununda etkisi var. Saçım sarı hem dibimin gelmesini beklediğim için uzamayı dipten çıkan saçlarımla daha ıyı görebiliyorum. İlk 2 hafta bende de çok etki göstermemişti.
tamam canım saol.ben 2 kez yapıyorum çünkü saçlarım hiç uzamaz desem yalan olmaz. yılda en çok 10 cm uzar oda kırıkları falan kestirirsem kalır 5/6 cm.çok istiyorum uzasın.Ben haftada 1 gün yapıyorum. Çünkü tarifin orjinalindede oyle yazıyordu sanırım. Sarımsaklı şampuanı kullanmayıda unutma. Ben saçımı 1. kez onunla yıkıyorum köpüklü halıyle 1-2 dk sacımda bekletiyorum sonra kokmasın diye normal şampuanla yıkıyorum.
Selam arkadaşlar bende saçlarımın aşırı derece dökülmesinden şikayetciyim bu kürü uygulamak istiyorum ama sarımsaklı şampuanın kokusunu normal şampuan alıyor mu*?kullanan arkadaşların eşlerinin veya annelerinin bu koku konusunda şikayetleri var mı? deneyimleinizi yazarsanız sevinirim....haa ben de bu arada karanfil suyuna başladım saçlarıma onu sürüyorum ..ama sanki sarımsaklı şampuan kürü daha etkili gibi ..ama koku konusunda endişelerim var....
kızlar yorumlarınızı hep okuyorum dahada hevesleniyorum. resimlerimi gördünüz zaten daha 1 ayda uzadı sizdede uzama varmış 2 ay sonra birbirimize inanamıcaz
benim sarmısaklı şampuanı kullanan arkadaşlara sorum olcak.
elidor kullanıyorum ben 700ml filan icine 5 diş sarmısak rendeledim karıştırdım güzelce. 2-3 hafta olcak oda ilk zamanlar bukadar değildi ya yıkanırken midem çok fena oluyor kokusundan durdukça ağırlaşmış. ALLAHA BİN ŞÜKÜR yıkayıp çıktıktan sonra sarmısak kokusundan eser yok ama yıkama anında sanki samrisaklı yemek sürüyüroum saçıma.. bozulurmuki sarmısak?
selam canım.
sarmısaklı şampuannın kesinlikle etkisi var kesin. benimde düz ince telli çok az saçım var ama bunu uygulayalı baya kabardı saçlarım diplerinden ince ince saç çıkıyor.
bikere sarmısaklı sampuanla yıkıyoruz sonra normal şampuanla kokusunu alsın diye. ve ben her yıkamadan sonra hemen eşime soruyorum koku varmı diye arkadaşlara filanda sordum hepsi hiç kokmuyor diyor. bende almıyorum zaten kokusunu. sadece yıkarken çoook fena oluyor..
Canım bozulmaz ama durdukça özünü şampuana bırakıyor...Kkontes bu yüzden bir anda 400 veya 700 ml yapmak yerine azar azar hazırlayın demişti ama olsun neticede işe yarıyor