Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

e gerek duyma canım sen saçların daha hızlı uzarsa suikaste kurban gitmen işten olmaz hani :60::60::60:

baktım şimdi evet e o zaman yağı bulamazsam kendim yapayım gerçi orda da sarımsak yağını da kendiniz çıkarın demişsiniz ama bilemedim şimdi

bir gece ansızın gelebilirim* diyorsun he:27:

aboooo ittifak kurdular:53:
Kıskanç cadılar iş başında:1::1::1:

kapağa delik hımm tamam yaparım daha az üşengeç olduğum bi zamanda tabi :1:
oooooooooo daha kaç kişi toplarım biliyo musuuun :60::60::60:

Ohooo 3 dakikanı alır hazırlamak haha üşenme üşenme bahar geldi gül açıldı, gönlüme neşe saçıldı hadi hopp :) Bu arada insan üye olur değil mi :)

Hahaha hayırlı olsun canım:60::60::60: Bak bende çok duygulandım şimdi:43:

gece yarısını geçince hepten zıvıtıyorum sanırım her şeyi şarkı sözlerine bağlıyorum
şimdi de sıradaaa
sen ağlama dayanamam ağlama göz bebeğim sana kıyamaaam
parçamız var adını hatırlamasak da sözleri hazırda :60:

gece yarısını geçince hepten zıvıtıyorum sanırım her şeyi şarkı sözlerine bağlıyorum
şimdi de sıradaaa
sen ağlama dayanamam ağlama göz bebeğim sana kıyamaaam
parçamız var adını hatırlamasak da sözleri hazırda :60:

Haha yaz yaz sen birazdan konuyu dağıtmaktan dolayı ceza alırsak o zaman göreceğiz gözyaşlarını :1::1::1:

Haha yaz yaz sen birazdan konuyu dağıtmaktan dolayı ceza alırsak o zaman göreceğiz gözyaşlarını :1::1::1:

ops sustum saygılar sevgiler herkese okuyacak olanlardan özür diliyorum şimdiden gerçi okumaya üşenip yine sorarlar hepsini mi kaynatcaz kaç saat bekletcez haftada iki kez yapsam olmaz mı diye ya neyse :60::60::60:

ops sustum saygılar sevgiler herkese okuyacak olanlardan özür diliyorum şimdiden gerçi okumaya üşenip yine sorarlar hepsini mi kaynatcaz kaç saat bekletcez haftada iki kez yapsam olmaz mı diye ya neyse :60::60::60:

Kız sussss şimdi biri ağzının ortasına terlikle vuracak o olacak :1::1::1: Vallaih bak kötü içerik butonuna basıverirler alimallah, dost var düşman var :60:

saclarım he m cok dokuluyor, hem de uzamiyor. ilk firsatta bu kure baslamayi dusunuyorum. Ama simdi bir sabun aldım. Satıcı oldukca iddiali sekilde sac cikardigindan vs. bahsetti. Bakalim ondan da fayda gorecek miyim?

:46::46::46::46::46:

saclarım he m cok dokuluyor, hem de uzamiyor. ilk firsatta bu kure baslamayi dusunuyorum. Ama simdi bir sabun aldım. Satıcı oldukca iddiali sekilde sac cikardigindan vs. bahsetti. Bakalim ondan da fayda gorecek miyim?

Ben 3 ay sabun kullandım canım hiç bir işe yaramadı, inşallah senin ki yarar canım...

Back