e gerek duyma canım sen saçların daha hızlı uzarsa suikaste kurban gitmen işten olmaz hani
baktım şimdi evet e o zaman yağı bulamazsam kendim yapayım gerçi orda da sarımsak yağını da kendiniz çıkarın demişsiniz ama bilemedim şimdi
bir gece ansızın gelebilirim* diyorsun he
e sarımsağı da dulavratı da aynı zamanda yapıp kullanayım o vakit
bir gece ansızın gelebilirim* diyorsun he
aycangülle beraber nihahha
aboooo ittifak kurdularEn güzeli...Bu arada sarımsak yapacağın kavanozun kapağına bir delik aç :)
Beni unutmayın
En güzeli...Bu arada sarımsak yapacağın kavanozun kapağına bir delik aç :)
Beni unutmayın
aboooo ittifak kurdular
Kıskanç cadılar iş başındaaboooo ittifak kurdular
kapağa delik hımm tamam yaparım daha az üşengeç olduğum bi zamanda tabi
oooooooooo daha kaç kişi toplarım biliyo musuuun
Kıskanç cadılar iş başında
Ohooo 3 dakikanı alır hazırlamak haha üşenme üşenme bahar geldi gül açıldı, gönlüme neşe saçıldı hadi hopp :) Bu arada insan üye olur değil mi :)
Aferin kuzuma ahanda kupan
ay teşekkür ettim tacını takan dünya güzeli misali ağlamaklı oldum ilk kupam
Hahaha hayırlı olsun canımBak bende çok duygulandım şimdi
gece yarısını geçince hepten zıvıtıyorum sanırım her şeyi şarkı sözlerine bağlıyorum
şimdi de sıradaaa
sen ağlama dayanamam ağlama göz bebeğim sana kıyamaaam
parçamız var adını hatırlamasak da sözleri hazırda
Haha yaz yaz sen birazdan konuyu dağıtmaktan dolayı ceza alırsak o zaman göreceğiz gözyaşlarını
ops sustum saygılar sevgiler herkese okuyacak olanlardan özür diliyorum şimdiden gerçi okumaya üşenip yine sorarlar hepsini mi kaynatcaz kaç saat bekletcez haftada iki kez yapsam olmaz mı diye ya neyse
Kız sussss şimdi biri ağzının ortasına terlikle vuracak o olacakVallaih bak kötü içerik butonuna basıverirler alimallah, dost var düşman var
Kıskanç cadılar iş başında
Ohooo 3 dakikanı alır hazırlamak haha üşenme üşenme bahar geldi gül açıldı, gönlüme neşe saçıldı hadi hopp :) Bu arada insan üye olur değil mi :)
saclarım he m cok dokuluyor, hem de uzamiyor. ilk firsatta bu kure baslamayi dusunuyorum. Ama simdi bir sabun aldım. Satıcı oldukca iddiali sekilde sac cikardigindan vs. bahsetti. Bakalim ondan da fayda gorecek miyim?
hahahahahhaha
saclarım he m cok dokuluyor, hem de uzamiyor. ilk firsatta bu kure baslamayi dusunuyorum. Ama simdi bir sabun aldım. Satıcı oldukca iddiali sekilde sac cikardigindan vs. bahsetti. Bakalim ondan da fayda gorecek miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?