• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Yanlış anladınız herkesin yapısı farklı değişir hani olumsuz birşeyle karşılaştınız mı anlamında sordum sizi kötülemek yada bakım kürünü kötü bulmak anlamında değil bende uzamasını çok istiyorum deniyeceğim tam bilgi almak için sordum.:59:

heh şimdi anlaşabildik :69:
kimisinde dökülme olabiliyor az miktarda ama bunu 'kürü saçta daha az bekleterek' çözümledik.
boyalıysanız,diplerde renk değişimi görülebiliyor.
bunun dışında saçın yapısına herhangi bir olumsuz etkisi söz konusu değil.
aksine canlılık veriyor,uzatıyor.saç kendine geliyor:52:

heh şimdi anlaşabildik :69:
kimisinde dökülme olabiliyor az miktarda ama bunu 'kürü saçta daha az bekleterek' çözümledik.
boyalıysanız,diplerde renk değişimi görülebiliyor.
bunun dışında saçın yapısına herhangi bir olumsuz etkisi söz konusu değil.
aksine canlılık veriyor,uzatıyor.saç kendine geliyor:52:

Peki teşekkürler :71:

Kızlar, ikinci küre başladım ancak yoğunluktan dolayı yalnızca bir kere sinamekili bakımı yapabildim fakat en son eklediğim foto ile şimdi ekleyeceğim foto arasındaki farka dikkatle bakın, bana mı öyle geliyor yoksa uzadılar mı şu kısacık sürede?

$Fotoğraf0118.jpg
Küre başladıktan sonra ki hali tarihi hatırlamıyorum
$Fotoğraf0119.jpg
17 Nisan'da çekildi(verdiğim ara bittikten sonra)
$1.jpg
Başlangıç ve aradan sonra saçımın ne kadar uzamış olabileceğine dair bir foto( kür boyunca saçımı 3 kere kestim)
Eki Görüntüle 195718 $Fotoğraf0119.jpg

Ne diyorsunuz? En kısa olan yerlerdeki saçlara bakılırsa bir ayda bir hayli uzamış, çok şaşırdım ve çok mutlu oldum:1::1::1:
16 Mayıs'da çekildi yani son hali...

Son düzenleme:
bende yılanyağını tavsiye ederim 2 ay snra sında sonucu farkedersınız cokta pahalı bırsey deıl zaten.10-15 tl cıvarında ama sahtelrı varmıs dıkkat etmek gerek

Canım burası Sinameki kürü uygulayanların paylaşım alanı, biz zaten saç uzatmak için bütün bunları denemiştik...

kızım göz var nizam var tabiki de uzamışşşş:52: bi de soruyon mu utanmadan :27::60:
ahanda sana kupacıkk:65::65::65::38:

Hahahahaha yalnız demek ki boyum uzun ya o yüzden kür geç etki etti bana :1::1::1:

Arap atı gibi sonradan açıldı mubarekler :60::60::60:

Kupa için teşekkür ederim, ben aynen küre devam:71::71::71:

Dün yaptim ikinci kürümü ama fotograf cekemedim fotograf makinesinin pilleri bozuldu. Ücüncü kür de cekerim artik. Gelsin artik su saclar bele, bi de saclari dogal yollarla koyulastiracak bir yöntem bulayim yok benden mutlusu. :66: Böyle dipler kumral uclar siyah hic hos görünmüyor. O kadar uzatmisim acip yipratmak da istemiyorum. Cayi denyecegim, biraz koyulassin yeter zaten. :51:

Özel tarihlerle ilgili topigi merak edenler icin; Sac uzatma yöntemleri bölümüne girin, o kadar bakim yapiyoruz neden sonuc alamiyoruz basligina bakin. Sabit konularda bulabilirsiniz.

çooooooooookk teşkkrler

çarşamba sinamekiye geri dönüyorummmm :) ne kadar şampuana ne kadar sarımsak koydun canım ?
Vallahi önce şelale süngerli aseton şişesinin yarısına şampuan ekleyip sonra üzerine 3 diş sarımsak rendeledim, sonra onu bir şampuan şişesina aktardım ve üzerine yarısına gelecek kadar şampuan ekledim yani 175 ml lik bir şampuan oldu onun üzerine 2 diş daha rendeledim toplam 5 diş oldu ama hesap şaştı tabii biraz abartılı bir durum söz konusu, buna göre uygulama yapmayın, Kkontesin verdiği tarife göre yapın ben sadece içimden o sırada öyle geçtiği için bu şekilde yaptım.

arap atı gibi demiş yaa:60::60::60::60::60:

:60::60::60:

Seviyorum seni :54:

deney tüpü gibi ondan al ona aktar baya uğraşmışsın :D
ben dün yeni bi karışım gördüm ama sanırım caaaanım ülkemde bunun için gerekli alt yapı yokmuş buraya yazsam da fikrinizi söyleseniz hem sinamekide ara verdiğimizde uygulayacak bi şey olur hemde sinamekiden aycangül gibi sonuç alamayan arkadaşlara alternatif olur hı?

Son düzenleme:
ben dün yeni bi karışım gördüm ama sanırım caaaanım ülkemde bunun için gerekli alt yapı yokmuş buraya yazsam da fikrinizi söyleseniz hem sinamekide ara verdiğimizde uygulayacak bi şey olur hemde sinamekiden aycangül gibi sonuç alamayan arkadaşlara alternatif olur hı?

Mantar kremi mi yoksa?

bir de o var dimi alıp deneyesim var da annem o kremin ne için olduğunu öğrenirse ibret olsun diye beni maltepe meydanda döver diye korkuyorum :60:

:60::60::60::60::60::60:

Kkontesimmm sen paylaş demeden paylaşmayacak Barro, kızcağızım saygısından senden izin bekliyor, nerdesinnnn duy sesimiziii:60::60::60:

beni de düşünürmüş barrocum :54: seviyorum sizi ben :71:

:60::60::60::60::60::60:

Kkontesimmm sen paylaş demeden paylaşmayacak Barro, kızcağızım saygısından senden izin bekliyor, nerdesinnnn duy sesimiziii:60::60::60:

canım saçlar süper evet..ben nasıl uzatsam ki :44:
şu kontes denen üye de koymuş benim topiğe saçları gözüme sokar gibi :47:

Son düzenleme:

düşünmez olur muyum sen bizi düşünüp tek tek tek takvimler çıkarıyoken hemde bizde seni seviyoruz ki :69:
kıl perisi aycangül :60:
kılsızlık perisi daha doğrusu :60:

kontese nazar yağıyo zaten sinameki en çok ona yarıyo :51:

Son düzenleme:

Hiç işte, ne ayıp şey :20::20::20:

Bizde seni seviyoruz :16::16::16:

hiç yani izin vermezse alıp başımı gideyim diye şeettim ama ses çıkarmıyo o da :1:

Kkontesin başına iş sardım onunla uğraşıyordur muhtemelen :1::1::1:

düşünmez olur muyum sen bizi düşünüp tek tek tek takvimler çıkarıyoken hemde bizde seni seviyoruz ki :69:
kıl perisi aycangül :60:
kılsızlık perisi daha doğrusu :60:

kontese nazar yağıyo zaten sinameki en çok ona yarıyo :51:

:1::1::1:

Back