Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

o uğraşırken ben çaktırmadan o karışımı yazsam sonra üstüne bissürü yorum yapsak kaynasa arada olmaz mı
merak ettim işe yarar mı bi sorayım dedim size

Sen şimdilik bana özelden yaz, Kkontes gelince ok derse paylaşırsın

allah iyiliğini versin :)
tüy perisi de bari :) daha sevimli durur :)

şu tarifi bana et sen en iyisi özelden..tüh büyüyen ay fazı da geçti..

Son düzenleme:
allah iyiliğini versin :)
şu tarifi bana et sen en iyisi özelden..tüh büyüyen ay fazı da geçti..

amin amin hepimize versin üff bi de şu proje ödevini yapacak gayreti versin finaller geldi hala başlamadım bölüm başkanı çapayla kovalayacak beni okulda
atıyorum sana da o zaman

izin isteyen üyeye can kurban :86: bıyır yavru paylaşş:89:

bende 10 dakika geçsin de özelden mesaj atabileyim diye dakika sayıyodum iyi oldu
Badem yağı
vitamin E
vitamin A
sarımsak yağı
dulavrat otu yağı
hint yağı
bunları hepsinden 1 tatlı kaşığı alip karıştırıyoruz. daha sonra saçımıza uyguluyoruz. 2 saat bekletip yıkıyoruz .
demiş kkda nazli kod adlı bi üye fakat kendisi azarbaycanda imiş ve orda a vitamini e vitamini yağ olarak eczanelerde mevcutmuş ve dulavrat otu yağı da aynı şekilde
ama bizde ampül var bi de dulavrat otu yağı yok sanırım ama 15 günde 4 cm e kadar uzattığını idda etmiş kendisi kullanmış arkadaşları kullanmış ve sonuç görmüş hepsi de biz de denesek mi?

Bak ben şimdi sana bir link atıyorum bakalım tanıyacak mısın o tarifi...Sende bana buradaki linkini at lütfen canım...

Son düzenleme:
evet yapılabiliyomuş 6 haftalık bi süreç gerekliymiş gerçi

:) Sadece 15 gün bu otun özünün yağa çıkması için yeterli 6 haftaya luzum yok...Verdiğim linkte nasıl yapacağını tarif etmiştim :)

ben onla kesinlikle uğraşamam :18:
kendi kürümle mutluyum , yeni arayışa gerek görmedim
e gerek duyma canım sen saçların daha hızlı uzarsa suikaste kurban gitmen işten olmaz hani

:) Sadece 15 gün bu otun özünün yağa çıkması için yeterli 6 haftaya luzum yok...Verdiğim linkte nasıl yapacağını tarif etmiştim :)

baktım şimdi evet e o zaman yağı bulamazsam kendim yapayım gerçi orda da sarımsak yağını da kendiniz çıkarın demişsiniz ama bilemedim şimdi

Evet canım çünkü aktarda satılan sarımsak yağı uçucu yağdır, , kafa derini yakar bu yüzden kendin yaparsan daha iyi olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…