Ben kürü 5.kez uyguladım 2 gün önce.Ama hep ara verdim çok düzenli olmadı.Ona rağmen saçımdaki uzamayı arkadaşlarım fark ettiler ayrıca geçen gün düğüne giderken saçıma fön çekmiştim kendim,eşim saçlarımdaki parlaklığı ve uzamayı fark etti.Saçlarına ne yapıyorsan devam et diye yüreklendirdi sağolsun.Hatta ampullerim bitti diyince ben alırım bile dedi o derece beğendi yani saçımı
![KK66 :66: :66:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
Bakımlardan sonra resimlerimi de çekmiştim hepsini bir koyacaktım güya bilgisayar bir format yedi taa bilgisayarımın içindeki D dosyalarım bile gitmiş
![KK58 :58: :58:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk58.gif)
olmazsa şu düşündeki resmimi ve son bakımdan sonraki hallerini koyarım siteye.
Bu formül için çok teşekkürler kontes.Bir de yeni bir bakım ekliycem ben haftada bir artık bu bakıma ek.Saçlarım çok seyrek ve ince dökülüyorlarda.Ablam yapmaya başlamış Ebru Şallı doğumdan sonra dökülen saçlarını toparlamış o bakımla.Duyan oldu mu ya da kullanan acaba içinizde özellikle sen Kontes? BAKIM : 2 çorba kaşığı bal-2 çorba kaşığı çam terebentin-2 çorba kaşığı badem yağı ve e vitamini ampulü.Ben 1 er kaşık olarak yapcam ama çünkü saçlarım hem kısa hem az o kadar malzemeye gerek yok.Ayrıca saçım için priorin şampuna ve medobiotine başladım 1 aydır.Umarım hepimizin saçalrı mükemmel uzar ve parlar...Teşekkürler kontessss...
(Resimdeki saçlarının son haline maşallah demeden gidemedim MAŞALLAHH 41 KERE MAŞALLAH)