• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

teşekkür ederim canımm:72:
sonuç alabilmene sevindim:66:
bahsettiğin kürü kullanmadım ama içeriği saç için faydalı olan şeylerden oluşuyor.
dene derim:29:

Ptesi yani yarın deneyeceğim sonuçları sizlerle de paylaşırım canım.Ya kontes bu arada geçen minübüste aynı senin saçlarına benzeyen bir kız gördüm neredeyse sorcaktım :1:

evigen canım ismi.
evigen ampül dersen verirler

tamam teşekkür ettim evigen alayım o zaman başka kürlerde de geçmişti e vitamini

teşekkürler canım,darısı başına inşallah:31::71:
bence de yazık,ben sene oldu kullanmıyorum:78:
sadece önlere bazen...

inşallah inşallah sevgilim de uzun saç seviyo inşallah 3 sene sonra evlilik planı var ama kısmet tabi evlendiğimizde upuzuuun saçların olsun diyo şimdi göremediği için :1:

Ben kürü 5.kez uyguladım 2 gün önce.Ama hep ara verdim çok düzenli olmadı.Ona rağmen saçımdaki uzamayı arkadaşlarım fark ettiler ayrıca geçen gün düğüne giderken saçıma fön çekmiştim kendim,eşim saçlarımdaki parlaklığı ve uzamayı fark etti.Saçlarına ne yapıyorsan devam et diye yüreklendirdi sağolsun.Hatta ampullerim bitti diyince ben alırım bile dedi o derece beğendi yani saçımı :66: Bakımlardan sonra resimlerimi de çekmiştim hepsini bir koyacaktım güya bilgisayar bir format yedi taa bilgisayarımın içindeki D dosyalarım bile gitmiş :58: olmazsa şu düşündeki resmimi ve son bakımdan sonraki hallerini koyarım siteye.

Bu formül için çok teşekkürler kontes.Bir de yeni bir bakım ekliycem ben haftada bir artık bu bakıma ek.Saçlarım çok seyrek ve ince dökülüyorlarda.Ablam yapmaya başlamış Ebru Şallı doğumdan sonra dökülen saçlarını toparlamış o bakımla.Duyan oldu mu ya da kullanan acaba içinizde özellikle sen Kontes? BAKIM : 2 çorba kaşığı bal-2 çorba kaşığı çam terebentin-2 çorba kaşığı badem yağı ve e vitamini ampulü.Ben 1 er kaşık olarak yapcam ama çünkü saçlarım hem kısa hem az o kadar malzemeye gerek yok.Ayrıca saçım için priorin şampuna ve medobiotine başladım 1 aydır.Umarım hepimizin saçalrı mükemmel uzar ve parlar...Teşekkürler kontessss...

(Resimdeki saçlarının son haline maşallah demeden gidemedim MAŞALLAHH 41 KERE MAŞALLAH)

şimdi tekrar okudum da ebru şallının karışımı kaç saat bekletmek lazım saçta acaba?

2. kürümün ilk uygulamasıı hayırlı uğurlu olsun :9: ağustosa kadar uzasııınnnnnlaarr noluuuuu

şimdi tekrar okudum da ebru şallının karışımı kaç saat bekletmek lazım saçta acaba?

Ebru Şallı 20 dk kadar bekletiyormuş ama ben 1-2 saatten az bekletmem hiç bir bakımı kafamda.Sen de istersen 20 dk bekletirsin Ebru Şallı gibi istersen 1-2 saat.Ben yarın deniycem ama içine bepanthen ampulde koycam dökülme kürlerinde evigen ile iyi sonuçlar verdiğini biliyorum.Umarım iyi gelir saçlarımıza.Doğumgünüm olan eylüle kadar uzun ve bakımlı saçlara kavuşmak istiyorum inşallah.

Ben bir de bu sinameki kürünü yaparken bepanthene ile evigen ampulde eklemiştim ama şimdi diğer bakım için kullancağımdan gerek duymadım 5.bakımda bunları koymaya sadece bemix koydum.Bemixin kokusu konusunda da hiç şikayetim yok şaşırıyorum sorunu olanlara :61: burnumda oldukça hassastır bide.

tamam teşekkür ettim evigen alayım o zaman başka kürlerde de geçmişti e vitamini

inşallah inşallah sevgilim de uzun saç seviyo inşallah 3 sene sonra evlilik planı var ama kısmet tabi evlendiğimizde upuzuuun saçların olsun diyo şimdi göremediği için :1:

3 seneye kadar dize getiririz hehehe:27:

Ebru Şallı 20 dk kadar bekletiyormuş ama ben 1-2 saatten az bekletmem hiç bir bakımı kafamda.Sen de istersen 20 dk bekletirsin Ebru Şallı gibi istersen 1-2 saat.Ben yarın deniycem ama içine bepanthen ampulde koycam dökülme kürlerinde evigen ile iyi sonuçlar verdiğini biliyorum.Umarım iyi gelir saçlarımıza.Doğumgünüm olan eylüle kadar uzun ve bakımlı saçlara kavuşmak istiyorum inşallah.
20 dakika çok azmış yahu bende 2 saat kadar tutayım bari en azından teşekkür ettim cevap verdiğin için
3 seneye kadar dize getiririz hehehe:27:

oooooo ona kalsa dizde olmasını ister zaten uzun saçlı halimi görse korkar yahu samara gibi ahaha saçlar koyu yüz beyaz korkar da kaçar vallahi :1:

kızLar bemik ampül çoooooooook pis kokuyor :(( helede bugün burnumun direği kırıldı sıcaklar arttıkça daha pisleşio kokusu :(((((((((((((

kızLar bemik ampül çoooooooook pis kokuyor :(( helede bugün burnumun direği kırıldı sıcaklar arttıkça daha pisleşio kokusu :(((((((((((((

sıcaklarda kokusu daha çok çıkıyo evet ama saçı uzatma hızı düşünülünce çok da önemli değil sanki :52:

Yani doğal uzamasını hızlandırıyoruz ya nede olsa biraz olsun doğallığını bozuyoruz yine normal canlı parlak uzuyor değil mi :44:

cevabınızı 3-5 sayfa gerideki fotomda bulacaksınız.

ayrıca; bizim saçımız da sizinkiler kadar kıymetli:61:
doğallığını , güzelliğini bozacak şeyleri neden kullanalım?

adı üzerinde 'bakım'
neden çirkinleştirsin ki anlamadım valla.

cevabınızı 3-5 sayfa gerideki fotomda bulacaksınız.

ayrıca; bizim saçımız da sizinkiler kadar kıymetli:61:
doğallığını , güzelliğini bozacak şeyleri neden kullanalım?

adı üzerinde 'bakım'
neden çirkinleştirsin ki anlamadım valla.

Yanlış anladınız herkesin yapısı farklı değişir hani olumsuz birşeyle karşılaştınız mı anlamında sordum sizi kötülemek yada bakım kürünü kötü bulmak anlamında değil bende uzamasını çok istiyorum deniyeceğim tam bilgi almak için sordum.:59:

bende yılanyağını tavsiye ederim 2 ay snra sında sonucu farkedersınız cokta pahalı bırsey deıl zaten.10-15 tl cıvarında ama sahtelrı varmıs dıkkat etmek gerek

Back