onu çok duydum ama tüylenme yapabiliyor diye de duydum
o yüzden korkuyorum:18:
bende kullanıyodum ama tüylenme yapınca bıraktım...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
onu çok duydum ama tüylenme yapabiliyor diye de duydum
o yüzden korkuyorum:18:
bende kullanıyodum ama tüylenme yapınca bıraktım...
kızlar saçlarımı karamel rengine bıyoyatmayı düşünüyorum yada röfle Bişey sorucam.
boyadan sonra sinameki kürüne başlarsam rengim bozulur mu ki???
Akma oluyo birazda olsa canım ama dahada doğallaşıyo benimki öle oldu en azından şimdiki halini daha çok sevdim![]()
Hangi Renk anım senin saçın.Bİde benim şuan kahve altında bakır karamel vardı .Senin boya geçişleri nasıl oldu
Benim saçlarım 1 bucuk sene boyunca sarıydı hatta en son bembeyazdı birden kahve yapıverdik, annem bayan kuaförü ve o dönemde ona cok güzel siyah çıtçıt takımı gelmişti onlarla uyumlu olsun dıye en son siyah yaptım ama benim saçlarım orta küllü olduğu için dipten gelen saçlar daha açık durdu seyreklik var gibi oldu annemde saçımı kusturdu dinlenmek için bikaç gün gene sarımsı bişi bıraktık üstüne bal kumrala boyadık bikaç denize girdim çıktım baya aktı gene bal kumral boyadık uçlarada sarı balyaj yaptık . ay ne kadar işlem görmüş saççıklarım ve bu sarıdan sonra olanlar 2 ay ıcınde olduşimdi sarı ve bal kumral bölüm cok guzel karıstı bırbırınee
Daha öncedende eklemiştim fotoyu kür boyunca olan değişim bölee
Eki Görüntüle 187572
maşallah canım ay kafam karışık.Saçımın rengi .boyu.kesimi ofyaaa hiç memnun değilim.uzatmak istediğim içinde kırık yok kestirmiyeceğim.
ama senin saçların çok güzel kalın kalın benimki ince :97::97::97:
bence sabret canım kırıgın falanda yok madem uzadıktan sonra istedigin rengi yaparsın. malesef cogu kuaför artık saçı guzellestırmıyo berbat edıyo bıde memnun kalmassan daha cok uzulursuunn
Bilmiyorum canımya.Uasa ah keşke.5.kürümü yapıcam bende ..ama bu kür saçlarımı çok mat yapıyor.
şekle de girmiyo
kürden sonra zeytinyağı yapmasam çok kötü duyu .
topluyorum sürekli oda dökme yapıyo napıcam ben yaaaaaaaa
ühüüüüüüüüü hüüüüü![]()
güzelim gür ve uzun saçlarını kestıren , ıncelsın dıye makas attıran sonrada duzlestırıcılerl mahveden ben 1 yıldır sacımı uzatmaya calısıyorum. bu yazıyı okuyunca bırde resımlerı gorunce hemen kostum malzemelerı aldım ve suan sacıma uyguladım oyle beklıyorum :) ılk kurumu bugun uyguladım bakalım inş benım saçlarım da kontesınkı gb uzar guzellesır .
kıslar bısey sorucam bu kür çok sulu ya saçlarınıza nasıl uyguladınız ya ben cok zorlandım hep dusakabın surup gb boyandı :)) allahtan cıkıyor rengı
İnş bian önce eski saçlarına kavusursun canım, cogunluk fısfıslı şişeyle sürüyo saçlarına ben dip boya yapar gibi fırçayla sürüyorum bana bölesi daha kolay oluyoo
ayh cnım cok tşk ederım fısfıs olayı aklıma gelmedı hıc . bende boya yapr gb surdum işte ama cok damlattım becerıkszlıgımden .. fısfıs olayı cok hosuma gıttı 2.denemem daha kolay olcak cok saol
bişi sormak istiyorum bu kür yaklaşık 2 saattir kafamda en fazla ne kadar tutmalıyım vee gece böyle yatsam bi zararı olur mu yani 5 saati hatta 12 saati geçse bi zararı olur mu ltfn acil cvp ???
çok sağol canım ins bisi olmaz yani bitlenmem filan :) yayaz süper uzun saçlarla girmek istiyorum yeter yıllardır kısaçık Olduğu5-6 saat tutanlar var öle yatsanda bi sıkıntı olmaz hatta bence daha ii olur...ben saatlerce tutabıldıgım kadar tutuyorum..