Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün yağ bakım günü canım evet:86:
Kuzu o tarifin aslı mesaj yazdığın bu konunun sahibesi Kkontes ve sonrasında Amonra olur, ben kendime göre değiştirdimSabretmekte yarar var umudunu kaybetme ve toparlan...
![]()
kızlar sinamekinin içine güzel kokması açısında biraz karanfil atsak b zararı olmaz değilmi ?:26:
1 çaybardağı su
1 kapak gliserin
20 damla jojoba
4 damla fındık yağı(ben badem kullandım)
birkaç damla da hoş kokulu bir yağ(sandalağacı kullandım)
Bu ilk mesajım ama konuyu çok uzun zamandır takip ediyorum. Sinamekiyi 8 kür uyguladım 3. kürümden sonra farkedilir bi uzama oldu ama ara verdiğim dönemde hiç uzamadı üstelik 1-1.5 ay kadar ara verdim. Yine de bir umut diyerek yeniden başladım ve daha ilk kürümde yeniden uzama gördüm canım bence yeniden başlamalısın orchidea
![]()
teşekkür ederimmm
ımm nasıl eklendiğini bilmiyorum
bi de türbanlıyım ben o yüzden eklemeyi pek düşünmüyorum misafirlerde görebiliyo çünkü resimleri sanırım
bu konuyu o kadar çok zamandır takip ediyorum ki... geriye gide gide okuyabildiğim kadar da okudum...saçlarımı uçlarından hafif kestirerek (uzaması sağlıklı olsun diye..) başlamak istiyorum..ama kkontess'cim kızmanı gerektirecek bişey sormuyorum diye ümit ederek bikaç soru sormak istiyorum
*okuduklarıma göre sinameki saçın rengini açıyormuş. benim saçlarımda koyu kızıl boya var.. acaba sinamekiyi yapsam turuncu filan olur mu ki
*babama sinameki al dedim, toz şeklinde almış... suda eritilerek içilenlerdenmiş... acaba bu sinamekiyi ılık suda eritsem de uygulasam olur mu ne dersiniz? :26:
bu konuyu o kadar çok zamandır takip ediyorum ki... geriye gide gide okuyabildiğim kadar da okudum...saçlarımı uçlarından hafif kestirerek (uzaması sağlıklı olsun diye..) başlamak istiyorum..ama kkontess'cim kızmanı gerektirecek bişey sormuyorum diye ümit ederek bikaç soru sormak istiyorum
*okuduklarıma göre sinameki saçın rengini açıyormuş. benim saçlarımda koyu kızıl boya var.. acaba sinamekiyi yapsam turuncu filan olur mu ki
*babama sinameki al dedim, toz şeklinde almış... suda eritilerek içilenlerdenmiş... acaba bu sinamekiyi ılık suda eritsem de uygulasam olur mu ne dersiniz? :26:
her hafta düzenli mi yaptın yoksa özel günlerde mi yaptın canım:26:
kkontess konuyu en başından beri okudum ; halada okumaktayım şuan 353. sayfadayımher yorumu dikkate alarak okuyorum. malzemeleri aldım haftasonu başlicam. ama senin şu adım adım fotoğraflarının olduğu albümü çok merak ettim.beni eklermisin; bian önce incelemek istiyorum gaza gelmek açısındann
![]()
hadi yaa üzüldüm adına.. neyse artık farkı farkedip baslamak lazımm..![]()