• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

7. kürümü yaptım bugün 2 kür kaldı geriye
Ama nedense bana bu sefer pek uzamadı gibi geldi
Birde aramı vereyim bakalım o zaman birden uzıycak belkide
Daha sonra tekrar başlıycam ama bu sefer saçlarımın uclarından kestiricem biraz(kuaföre:50:)
Az kaldı yazaa kıızzzçeleerrr birazcık daha hırslanıp bakımlarımızı yapalımda yaza upuzuunnn saçlarımızı savura savura giriceezzz:21::21:

7. kürümü yaptım bugün 2 kür kaldı geriye
Ama nedense bana bu sefer pek uzamadı gibi geldi
Birde aramı vereyim bakalım o zaman birden uzıycak belkide
Daha sonra tekrar başlıycam ama bu sefer saçlarımın uclarından kestiricem biraz(kuaföre:50:)
Az kaldı yazaa kıızzzçeleerrr birazcık daha hırslanıp bakımlarımızı yapalımda yaza upuzuunnn saçlarımızı savura savura giriceezzz:21::21:

kontes ile acı gerçekler : o bunaltıcı yaz sıcağında hiç de savrulmuyor be güselim:18:

son kür kafamda ara başlıyo yarın ama bende gerçekten de çok uzama oldu ve baya gürleşti saçlarım ikinci kez yapıyorum üçüncü seferde istediğim kadar olur umarım :69:

Hayırlı olsun canım
o zaman senden bir foto bekliyoruz
:61:

teşekkür ederimmm
ımm nasıl eklendiğini bilmiyorum
bi de türbanlıyım ben o yüzden eklemeyi pek düşünmüyorum misafirlerde görebiliyo çünkü resimleri sanırım

Son düzenleme:
teşekkür ederimmm
bi de türbanlıyım ben o yüzden eklemeyi pek düşünmüyorum misafirlerde görebiliyo çünkü resimleri sanırım

cevap yazdığın yerin altında eklenti ekle yazıyor canım ordan yükleniyor
yüzümüzü göstermiyoruz ki arkadan foto çektiğimize ama yine de sen blirsin

kızlar son kur dıyorsunuz ya kac defa yapıpta son kur dedınız o kısmı anlamadım hafta da bir defa yapmıycakmıyız ?

yarın sinameki sahalarına geri dönüyorummmmmmmm... maalesef benim arada pek saçım uzamadı. ancak yine de bir şans daha vermek istiyorum sinamekiye. pek uzamasa da saçlarımın fotolarını paylaşacağım yarın.

teşekkür ederimmm

eğer öncesi ve sonrası fotolar varsa şöyle yapabilirsin benim naçizane fikrim,paintte püskürtme butonu var onu saçının üstünü kapatacak şekilde boyarsın,bunu iki resime de yaparsın,peruk gibi düşün. olabilir mi???

yurt dışında monistat diye vajina mantarları için kullanılan bir kremin ayda 4 cm saç uzattığını keşfetmişler,bununla ilgili bi kaç video da izledim gözle görülür değişme var 8-10 günde inanılmaz uzamalar görülüyor.ilacı aradım fakat bulamadım onun yerine türkiyede fungucit %2 pomad krem öneriyorlar,aldım bugün başladım.fiyatıda 3 lira o kadar çok şeyler denedimki bu içlerinde en inandırıcı olanı..gelişmeleri sizlerle paylaşacağım...

yurt dışında monistat diye vajina mantarları için kullanılan bir kremin ayda 4 cm saç uzattığını keşfetmişler,bununla ilgili bi kaç video da izledim gözle görülür değişme var 8-10 günde inanılmaz uzamalar görülüyor.ilacı aradım fakat bulamadım onun yerine türkiyede fungucit %2 pomad krem öneriyorlar,aldım bugün başladım.fiyatıda 3 lira o kadar çok şeyler denedimki bu içlerinde en inandırıcı olanı..gelişmeleri sizlerle paylaşacağım...

etken maddesi olan mikonazal nitrat sebebiyle saçları uzattığını muştum ama ne de olsa mantar ileacı deyip sürmeyi düşünmemiştim kafama. ancak yine de sonuçları merak ederim.

canım yanlış anlama ama paylaşmasan da olur çünkü burası sinameki topiği.
sinamekiden elde edilen sonuçlar paylaşılıyor :71:kusura bakma

etken maddesi olan mikonazal nitrat sebebiyle saçları uzattığını muştum ama ne de olsa mantar ileacı deyip sürmeyi düşünmemiştim kafama. ancak yine de sonuçları merak ederim.

evet içerisindeki nitrat saçı uzatıyormuş,you tube da videoları var,izleyebilirsin..

Back