Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar sinamekinin içine güzel kokması açısında biraz karanfil atsak b zararı olmaz değilmi ?:26:
cevap verebilecek olan yokmu ?
uzuyordur da belki sen anlamıyorsundur canım.hele bi 2 hafta aranı verde ondan sonra tekrar bak bakalım uzamış mı uzamamış mı diye.eğer o zamanda uzama yoksa saç yapından kaynaklanıyordur.normalde de yavaş uzuyor eralde saçların.
normalde ne kadar uzadıysa o kadar uzadı canım.saçlarım benim normalde bir ayda 2-3cm uzar :/ yine öyle oldu bir bucuk ayda 10 cm diyordu bir buçuk ayı geçti bir fark yokyapısıyla ilgili herhalde ama normelde de dedgim gibi ayda 2-3cm uzardı.
kokudan şikayetçi çok oldu ama sayfalarda hiç karanfil atan okuduğumu hatırlamıyorum...
belki bi etkisi olabilir saç kuruyunca pek koku kalmıyo aslında ya da sprey sıkınca
bişi olmaz canım ama menekşe yağı ya da yasemin yağı koyarsan daha güzel kokabilir hem de saçına faysası olur![]()
ayda bile 2-3 santim normal uzaması süperrr,,, bence başka da bir şey yapmana gerek yok ki zaten. ben bu kürle bile ancak 2 cm uzatabildim.
bende de bitki dermanın menengiç sabunu var onu kullanıyorum ama en son şampuan yapıyorum saç alışkın olmadığı için biraz sert oluyo ama en azından ben şöle düşünüyorum şampuanın için bir çok kimyasal madde var ve bunlarda eğer şampuan çok kaliteli değilse uzun zamanda saça zarar veriyor özellikle silikon baya zarar veriyormuş saça bi yerde okumuştum sen de en son şampuan yaparsan bi sorun çıkarmaz sanırım![]()
denemediğim ve deneyeni de görmediğim bi konuda yorum yapamıyorum canım:26:
canım öyle diyorsun da ben tırstım birazcık ya saçlarım odun gibi olurda toparlayamazsam sonra.öyle ya şampuanlar saç kremleri silikonlu silikonlu zarar veriyor saçlara şimdilerde ısırgan otlu şampuan kullanıyorum da bakalım sağol yine de canım![]()
Bu ilk mesajım ama konuyu çok uzun zamandır takip ediyorum. Sinamekiyi 8 kür uyguladım 3. kürümden sonra farkedilir bi uzama oldu ama ara verdiğim dönemde hiç uzamadı üstelik 1-1.5 ay kadar ara verdim. Yine de bir umut diyerek yeniden başladım ve daha ilk kürümde yeniden uzama gördüm canım bence yeniden başlamalısın orchidea
![]()
yok kokudan şikayetçi değilim aslında ama saçlarımın güzel kokmasını istiyorum da
Ya cnm zaten badem yağını zor arındırıyorum saçımdan bir de başka yağlar karıştırınca naparım bilmiyorum![]()
canım saçını nasıl yıkıyorsun bilmiyorum ama ben saçımı ıslatmadan önce şampuanlıyorum masaj yapıyorum sonra azar azar su değdiriyorum saçıma yoksa birden ıslatıp yıkamaya çalışırsam baya zor oluyo arındırması![]()