• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

uzuyordur da belki sen anlamıyorsundur canım.hele bi 2 hafta aranı verde ondan sonra tekrar bak bakalım uzamış mı uzamamış mı diye.eğer o zamanda uzama yoksa saç yapından kaynaklanıyordur.normalde de yavaş uzuyor eralde saçların.

normalde ne kadar uzadıysa o kadar uzadı canım.saçlarım benim normalde bir ayda 2-3cm uzar :/ yine öyle oldu bir bucuk ayda 10 cm diyordu bir buçuk ayı geçti bir fark yok :( yapısıyla ilgili herhalde ama normelde de dedgim gibi ayda 2-3cm uzardı.

normalde ne kadar uzadıysa o kadar uzadı canım.saçlarım benim normalde bir ayda 2-3cm uzar :/ yine öyle oldu bir bucuk ayda 10 cm diyordu bir buçuk ayı geçti bir fark yok :( yapısıyla ilgili herhalde ama normelde de dedgim gibi ayda 2-3cm uzardı.

ayda bile 2-3 santim normal uzaması süperrr,,, bence başka da bir şey yapmana gerek yok ki zaten. ben bu kürle bile ancak 2 cm uzatabildim.

kokudan şikayetçi çok oldu ama sayfalarda hiç karanfil atan okuduğumu hatırlamıyorum...
belki bi etkisi olabilir saç kuruyunca pek koku kalmıyo aslında ya da sprey sıkınca

yok kokudan şikayetçi değilim aslında ama saçlarımın güzel kokmasını istiyorum da :23:
bişi olmaz canım ama menekşe yağı ya da yasemin yağı koyarsan daha güzel kokabilir hem de saçına faysası olur :34:

Ya cnm zaten badem yağını zor arındırıyorum saçımdan bir de başka yağlar karıştırınca naparım bilmiyorum :30:

ayda bile 2-3 santim normal uzaması süperrr,,, bence başka da bir şey yapmana gerek yok ki zaten. ben bu kürle bile ancak 2 cm uzatabildim.

evet ama çok da kırılıyor her ay kırıkları aldırıyorum zaten 3-4 cm gidiyor. yani bi şekilde daha fazla uzatmalıyım ki kırıklar gidincede uzun kalsın

bende de bitki dermanın menengiç sabunu var onu kullanıyorum ama en son şampuan yapıyorum saç alışkın olmadığı için biraz sert oluyo ama en azından ben şöle düşünüyorum şampuanın için bir çok kimyasal madde var ve bunlarda eğer şampuan çok kaliteli değilse uzun zamanda saça zarar veriyor özellikle silikon baya zarar veriyormuş saça bi yerde okumuştum sen de en son şampuan yaparsan bi sorun çıkarmaz sanırım :34::34:

canım öyle diyorsun da ben tırstım birazcık ya saçlarım odun gibi olurda toparlayamazsam sonra.öyle ya şampuanlar saç kremleri silikonlu silikonlu zarar veriyor saçlara şimdilerde ısırgan otlu şampuan kullanıyorum da bakalım sağol yine de canım :61:

eveeeet arkadaşlar 3 mayıs itibariyle sinameki aram bitiyor. en son 17 nisanda bakım yaptım. 11 gün oldu yani. saçlarımda boya olduğu için uzamayı 'gözlemleyebilirdim'. ama ne yazık ki gözlemlenecek bir şey yok. uzama kaydedemedim. bir tur daha sinameki yapma konusunda da kararsız kaldım bu sebeple. hiç var mı ilk sinameki arasında cevap göremeyip,sonradan saçları uzamaya başlayan????

:3:Bu ilk mesajım ama konuyu çok uzun zamandır takip ediyorum. Sinamekiyi 8 kür uyguladım 3. kürümden sonra farkedilir bi uzama oldu ama ara verdiğim dönemde hiç uzamadı üstelik 1-1.5 ay kadar ara verdim. Yine de bir umut diyerek yeniden başladım ve daha ilk kürümde yeniden uzama gördüm canım bence yeniden başlamalısın orchidea :24::24:

Son düzenleme:
canım öyle diyorsun da ben tırstım birazcık ya saçlarım odun gibi olurda toparlayamazsam sonra.öyle ya şampuanlar saç kremleri silikonlu silikonlu zarar veriyor saçlara şimdilerde ısırgan otlu şampuan kullanıyorum da bakalım sağol yine de canım :61:

bişi değil canım:69: benim saçımda da boya var ama ben bir kere yaptığım öle bi sorunla karşılaşmadım tabi sen saçını daha iyi tanıyosundur:34::34:

:3:Bu ilk mesajım ama konuyu çok uzun zamandır takip ediyorum. Sinamekiyi 8 kür uyguladım 3. kürümden sonra farkedilir bi uzama oldu ama ara verdiğim dönemde hiç uzamadı üstelik 1-1.5 ay kadar ara verdim. Yine de bir umut diyerek yeniden başladım ve daha ilk kürümde yeniden uzama gördüm canım bence yeniden başlamalısın orchidea :24::24:

öyle mi dersin??? ben de belki bana etki etmesi uzun sürüyordur düşüncesiyle devam etmek istiyorum. bi tur daha döneyim.inşallah şifa olur.

yok kokudan şikayetçi değilim aslında ama saçlarımın güzel kokmasını istiyorum da :23:

Ya cnm zaten badem yağını zor arındırıyorum saçımdan bir de başka yağlar karıştırınca naparım bilmiyorum :30:

canım saçını nasıl yıkıyorsun bilmiyorum ama ben saçımı ıslatmadan önce şampuanlıyorum masaj yapıyorum sonra azar azar su değdiriyorum saçıma yoksa birden ıslatıp yıkamaya çalışırsam baya zor oluyo arındırması :34:

ilk ve son sayfayı okuyabildim.arada neler yazıyor biri özet geçse keşke:))

önerenler iyi sonuç alanlar çoğunluktamı bende denemek istiyorum işe yarıyorsa tabi :5:

canım saçını nasıl yıkıyorsun bilmiyorum ama ben saçımı ıslatmadan önce şampuanlıyorum masaj yapıyorum sonra azar azar su değdiriyorum saçıma yoksa birden ıslatıp yıkamaya çalışırsam baya zor oluyo arındırması :34:

Ben önce ıslatıyorum canım sonra şampuanlıyorum

Back