• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

eveeeet arkadaşlar 3 mayıs itibariyle sinameki aram bitiyor. en son 17 nisanda bakım yaptım. 11 gün oldu yani. saçlarımda boya olduğu için uzamayı 'gözlemleyebilirdim'. ama ne yazık ki gözlemlenecek bir şey yok. uzama kaydedemedim. bir tur daha sinameki yapma konusunda da kararsız kaldım bu sebeple. hiç var mı ilk sinameki arasında cevap göremeyip,sonradan saçları uzamaya başlayan????

sorumu güncelleyeyim.

Herkeze Hayırlı Cumar.​
İnternette sorundan dolayı giremedim .kaldığım yerden okudum hepsini ama çok güldüm yaaaaaaa :1:
formu okumadan soru soranlara özellikle.
Armut piş ağzıma düş İsteniyo galiba.Eziyet valla.Formda bilgisi olan şeyler sorulmuş :1::1::1::1:

Herkeze Hayırlı Cumalar.​
İnternette sorundan dolayı giremedim .kaldığım yerden okudum hepsini ama çok güldüm yaaaaaaa :1:
Armut piş ağzıma düş İsteniyo galiba.Eziyet valla.Formda bilgisi olan şeyler sorulmuş :1::1::1::1:

Düzelteyeim cuma Yanlış olmuş :1:

Ben Yarın Zeytinyağı Bakımı yaıcam.Sinameki Çok kurutuyo Benim Saçlarımı yaaaaaa.Renginide matlaştırıyo:19:

Herkeze Hayırlı Cumar.​

gel kontes saçımı yol'u istiyor bence onlar ya neyse:23:

:1::1::1::1:
gel kontes saçımı yol'u istiyor bence onlar ya neyse:23:

Evet canım ya haklısın.
Canım bak ne dicem burayla alakasız.
Ben denedim fayda gördüm sen de faydalan İstemdim.
Yüzüm için Eczaneden Bebanten Krem Aldım.Akşamlara temiz cildime uyguladım.1 hafta oldu kullanalı faydası var.Sİvilceleri kurutuyo ve cilt rengini daha güzel yapıyor hemde nemlendiriyo[/COLOR

:1::1::1::1:

Evet canım ya haklısın.
Canım bak ne dicem burayla alakasız.
Ben denedim fayda gördüm sen de faydalan İstemdim.
Yüzüm için Eczaneden Bebanten Krem Aldım.Akşamlara temiz cildime uyguladım.1 hafta oldu kullanalı faydası var.Sİvilceleri kurutuyo ve cilt rengini daha güzel yapıyor hemde nemlendiriyo[/COLOR

onu çok duydum ama tüylenme yapabiliyor diye de duydum
o yüzden korkuyorum:18:

kızlarrrr.saçınıza bepantenin solüsyonunu kullanıyosunuz deillmi baktım yorumlara ama göremedim..

Back