• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

kızlar oku oku bitmiyo allahtan bende 2.kürümü bugün yaptıgım için keyifli oluyo :))) saçları uzayan arkadaşlar nerelerdeler 2011 fazla yorum yapan olmamış kontescimm yeni konu aç istersen burdan bilgi almak çok hoşşşşş,ben saçıma brezilya fönüde yaptırdım bu kürede başladım,,,teşekkürlerrr bütün arkadaşlara

neden yeni konu açmalıyım anlamadım canım:26:

canım kızmazsan 1 şey soracagım onceden takıp edıyordum topiğini ama şimdi bayağı sayfa var bu ampül yerine bepanten krem koyabiliyor muyduk ??

canım kızmazsan 1 şey soracagım onceden takıp edıyordum topiğini ama şimdi bayağı sayfa var bu ampül yerine bepanten krem koyabiliyor muyduk ??

canım kızmam,sadece ilk mesajda yazdığım halde aynısını soranlara sinirleniyorum:29:
bepanten krem hiç bi şekilde kullanmadık:50:
bepanten ampül kullananlar oldu ama bemiks'le olduğu kadar uzama elde etmediler.
bepanten onarıcı,bemiks uzatmak için:93:

hımm yardımın için sağol canım o zaman senin yöntemi uygulayacağım + sarımsaklı şampuan
sıcak zeytinyağını daha sık yapacağım umarım etkili olur. bu arada ilki okumayanlara kızmakta haklısın zaten

hımm yardımın için sağol canım o zaman senin yöntemi uygulayacağım + sarımsaklı şampuan
sıcak zeytinyağını daha sık yapacağım umarım etkili olur. bu arada ilki okumayanlara kızmakta haklısın zaten

teşekkürler canım:71:
hadi bakalım olumlu sonuçlarını bekliyoruz:29:

oooooooof of bi sabah uyansam saçlarım kontesinki kadar olsa ne güzel olurdu ya :59: ama zahmetsiz de rahmet olmuyo heralde di mi kızlarr:68::68:

Kontess zeytinyağlı sabun kullansak saçı uzatmaya yardımcı olur mu? herhangi bir bilgin varmı bu konu hakkında

ben denemiştim zeytinyağlı sabun ve bıttım sabunu. annem çocukken de bu ikisiyle yıkardı saçlarımı. tabii o zaman çocuk saçı,güzel olurdu. ancak şu anda boya olduğu için resmen mahvetti. demem ki saçların boyalıysa tavsiye etmem.

ben denemiştim zeytinyağlı sabun ve bıttım sabunu. annem çocukken de bu ikisiyle yıkardı saçlarımı. tabii o zaman çocuk saçı,güzel olurdu. ancak şu anda boya olduğu için resmen mahvetti. demem ki saçların boyalıysa tavsiye etmem.

evet malesef saçlarım boyalı demek ki zeytinyağlı sabunu saçıma hiç hiç sürmemeliyim.çok teşekkürler bilgi için

arkadaşlar 7 kere yaptım ve hiçbir uzama yok. gerçekten. neden uzamıyor :(:5:

uzuyordur da belki sen anlamıyorsundur canım.hele bi 2 hafta aranı verde ondan sonra tekrar bak bakalım uzamış mı uzamamış mı diye.eğer o zamanda uzama yoksa saç yapından kaynaklanıyordur.normalde de yavaş uzuyor eralde saçların.

Kontess zeytinyağlı sabun kullansak saçı uzatmaya yardımcı olur mu? herhangi bir bilgin varmı bu konu hakkında

bende de bitki dermanın menengiç sabunu var onu kullanıyorum ama en son şampuan yapıyorum saç alışkın olmadığı için biraz sert oluyo ama en azından ben şöle düşünüyorum şampuanın için bir çok kimyasal madde var ve bunlarda eğer şampuan çok kaliteli değilse uzun zamanda saça zarar veriyor özellikle silikon baya zarar veriyormuş saça bi yerde okumuştum sen de en son şampuan yaparsan bi sorun çıkarmaz sanırım :34::34:

Back