• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Yok canım iyiyim bende.Akşam saçımı taradım :18::18:Saçlarım döküldü tararken sinirlerim bozuldu ondan.Saymadın 20 -30 tel kadar vardı Ühüüüüüüüüüüüü ühüüüüüüüüüüüüüü

akşam 1.kürümü uyguladım sabah yıkadım saçlarım daha yoğun gibi duruyo hoşuma gitti. Teşekkürler..
Kötü yanı ilaç kokuyorum.:(

Merhaba kızlar, bi şey sorucaktım ben. Özellikle Kontess arkadaşım ve bilenler :16:

Bende bu küre başladım, inşalllah iyi olur; ama aklıma sinemakiyi ısırgan otu ile birlikte kaynatmak geldi... Acaba ters tepki yapar mı ki ? :74:

Merhaba kızlar, bi şey sorucaktım ben. Özellikle Kontess arkadaşım ve bilenler :16:

Bende bu küre başladım, inşalllah iyi olur; ama aklıma sinemakiyi ısırgan otu ile birlikte kaynatmak geldi... Acaba ters tepki yapar mı ki ? :74:

bugun aktardan senemika otu badem yagı ve bemix ampul aldım ama nasıl yapacam bılmıyorum hepsını bırden kaynatacakmıyım rica etsem bana tarıfını yazar mısın ???

bugun aktardan senemika otu badem yagı ve bemix ampul aldım ama nasıl yapacam bılmıyorum hepsını bırden kaynatacakmıyım rica etsem bana tarıfını yazar mısın ???

Hayır canım öyle olmaz :9:

Önce yarım çay bardağı su ile sinemaki otunu birazcık kaynat sonra süz... Süzdüğün otun posasını çöpe at :1: Sonracığıma sinemakinin suyunun içine bi tatlı kaşığı badem bağı koy ve bi ampul bemix kırıp dök. Sonra saçlarına masaja yaparak iyice yedir, özellikle diplere... Fısfıslı şişeye koyup çalkalayıp çalkalayıp saç diplerine sıkarsan daha rahat olur :64: Haftada bi kere uygularsın :64:

Umarım faydalı olur tatlım, ilk sayfaya bak bi orda bu işin üstadı açıklamış her bişiyi :9:

Önce yarım çay bardağı su ile sinemaki otunu birazcık kaynat sonra süz... Süzdüğün otun posasını çöpe at :1: Sonracığıma sinemakinin suyunun içine bi tatlı kaşığı badem bağı koy ve bi ampul bemix kırıp dök. Sonra saçlarına masaja yaparak iyice yedir, özellikle diplere... Fısfıslı şişeye koyup çalkalayıp çalkalayıp saç diplerine sıkarsan daha rahat olur :64: Haftada bi kere uygularsın :64
Umarım faydalı olur tatlım, ilk sayfaya bak bi orda bu işin üstadı açıklamış her bişiyi :9:

çok ama çok teskkür ederım ben az kalsın kaynayıyodum hepsını bi yapayım bakalım ıns ıse yarar :1::1:

Önce yarım çay bardağı su ile sinemaki otunu birazcık kaynat sonra süz... Süzdüğün otun posasını çöpe at :1: Sonracığıma sinemakinin suyunun içine bi tatlı kaşığı badem bağı koy ve bi ampul bemix kırıp dök. Sonra saçlarına masaja yaparak iyice yedir, özellikle diplere... Fısfıslı şişeye koyup çalkalayıp çalkalayıp saç diplerine sıkarsan daha rahat olur :64: Haftada bi kere uygularsın :64:

ya bişey daha sorsam bu sınemaki otundan ne kadar koycam ben epey bi fazla aldım bi avuc yetere mi ki ???

tmm son soru bıde cok az bı su cıktı bundan saclarım kısa ama yetmez ki bu bana sadece dıplerıne mı surcem[/QUOT
evet cicim diplerine sürüceksin çünkü saç uzatma kürü olduğu için uçlarda pek işe yaramaz gibime geliyor az olduğuna bakma sen badem yağıyla bemiksi de kat içe sür diplerine tam geliyo ben de fazla bile geldiği oluyo:61:

kızlar oku oku bitmiyo allahtan bende 2.kürümü bugün yaptıgım için keyifli oluyo :))) saçları uzayan arkadaşlar nerelerdeler 2011 fazla yorum yapan olmamış kontescimm yeni konu aç istersen burdan bilgi almak çok hoşşşşş,ben saçıma brezilya fönüde yaptırdım bu kürede başladım,,,teşekkürlerrr bütün arkadaşlara

Back