Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yanlış bişi yapmamışsın ama keşke sarımsakları rendelemeseydin ben de aynı şeyi yaptım banyado elime döktüğüm şampuandaki sarımsakları temizlemekten gına gelmiştibi daha ki sefere sadece bi kaç parçaya bölüp öle attım şampuanın içine
![]()
ohh sinameekkiim kafammmdaaaa
önümüzdeki haftadan soonaa derslerim yoğunlaşıcak ve baya bi süre yapamıcam sinamekimi şimdiden kederliyimm a dostlaarrmayıs sonuna doğruu sahalara geri dönüceeemm
sağol bebişimpeki bu nasıl işe yarıyor şampuana suyunu mu bırakıyor nasıl oluyor :s çnkü ben rendelerken hiç suyu cıkmadı :)
benim de haftaya akşam seminerlerim başlayacak. zaten işten 3'te geliyorum,bir de 18.30-21.30 seminerim olacak,cumartesi 09.00-16.00 dahil. ben de ancak pazardan pazara yaparım gayri.
saçı çok yormayın derim kızlar
haklısın aslında..bi de alışır dimi saç?? annem öyle der önce hızlanır sonra durur die..=)
yaaa ben sarımsağı rendeleyip koydum daha etkili olur diekeşke 2 3 e bölseydim..
bi sorum olucak çam terebentin de kullanmak istiyorum da sizce bu sarımsaklı şampuana mı koymalıyım üstüne yıkıycağıma mı? çam terebentin de kokan bişey ya bari bi şampuanım temiz olsun demiştim:)
arkadaşlar sarmısağı şampuanın içine rendelediyseniz, elinize parça parça geliyosa, şampuanın kafasına paket lastiğiyle ufak bir tül parçası gerebilirsiniz :))