• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Benim de ilk kürüm saçlarımdaa:62:
Birazdan sarımsaklı şampuanımı da hazırlicamm:66:
Bemiks belki koku yapar diye bepanten kullandım, bir de evde hint yağı vardı onu da koydum.
Bakalım kaç kür dayanabilcem:1:

yanlış bişi yapmamışsın ama keşke sarımsakları rendelemeseydin ben de aynı şeyi yaptım banyado elime döktüğüm şampuandaki sarımsakları temizlemekten gına gelmişti:47: bi daha ki sefere sadece bi kaç parçaya bölüp öle attım şampuanın içine :34:

sağol bebişim :69: peki bu nasıl işe yarıyor şampuana suyunu mu bırakıyor nasıl oluyor :s çnkü ben rendelerken hiç suyu cıkmadı :)

ohh sinameekkiim kafammmdaaaa:21:
önümüzdeki haftadan soonaa derslerim yoğunlaşıcak ve baya bi süre yapamıcam sinamekimi şimdiden kederliyimm a dostlaarr :59: mayıs sonuna doğruu sahalara geri dönüceeemm

ohh sinameekkiim kafammmdaaaa:21:
önümüzdeki haftadan soonaa derslerim yoğunlaşıcak ve baya bi süre yapamıcam sinamekimi şimdiden kederliyimm a dostlaarr :59: mayıs sonuna doğruu sahalara geri dönüceeemm

benim de haftaya akşam seminerlerim başlayacak. zaten işten 3'te geliyorum,bir de 18.30-21.30 seminerim olacak,cumartesi 09.00-16.00 dahil. ben de ancak pazardan pazara yaparım gayri.

selam herkeze... bende çarşamba günü 5. kürümü yapıcam.. bugun fark ettim ve arkadaşlarım uzama olduğunu söylediler.. sarımsaklı şampuanda yapıuorum ve kokmuyor,normal şampuanla yıkıyorum sonradan gayet güzel.. ama ben en çok 8 hafta sonunda ne olacak onu merak edıyorum..diplerim çıktı fark var yani mutlaka..pes etmeyin bence

benim de haftaya akşam seminerlerim başlayacak. zaten işten 3'te geliyorum,bir de 18.30-21.30 seminerim olacak,cumartesi 09.00-16.00 dahil. ben de ancak pazardan pazara yaparım gayri.

yorgunluktan fırsat bulursam bende arada yaparım diyorum ama önümdeki haftaları düşünürken bile yoruluyorum:59:

yaaa ben sarımsağı rendeleyip koydum daha etkili olur die:( keşke 2 3 e bölseydim..:( bi sorum olucak çam terebentin de kullanmak istiyorum da sizce bu sarımsaklı şampuana mı koymalıyım üstüne yıkıycağıma mı? çam terebentin de kokan bişey ya bari bi şampuanım temiz olsun demiştim:)

yaa bi de altı yıldır uzamıyo saçım boyadan fönden maşadan mahfoldu zaten=(( bu kes hırs yaptım:Dhaftada bi gün turplu su bigün sinameki yapıyorum yeni başladım buna=)bi yandan sarımsaklı şampuan ve kuru mayayla süt karışımı=) abarttım galba..uzamıyo ama:(

sağlıklı saçlar için beslenmeniz önemli biliosun dimi ne kadar vitamin alırsan o kadar etki edermiş. doktorlar böle söler. ama yinede siz bilirsiniz. uzatıyım derken saçı küstürmyin derim.

yaaa ben sarımsağı rendeleyip koydum daha etkili olur die:( keşke 2 3 e bölseydim..:( bi sorum olucak çam terebentin de kullanmak istiyorum da sizce bu sarımsaklı şampuana mı koymalıyım üstüne yıkıycağıma mı? çam terebentin de kokan bişey ya bari bi şampuanım temiz olsun demiştim:)

Bende rendeleyerek koydum, neticede sarımsaklı şampuanı beklettikten sonra normal şampuanlada yıkıyoruz...Ben çam terebentini her ikisinede koydum bir çam terebentin aşığı olarak:1::1::1:

arkadaşlar sarmısağı şampuanın içine rendelediyseniz, elinize parça parça geliyosa, şampuanın kafasına paket lastiğiyle ufak bir tül parçası gerebilirsiniz :))

arkadaşlar sarmısağı şampuanın içine rendelediyseniz, elinize parça parça geliyosa, şampuanın kafasına paket lastiğiyle ufak bir tül parçası gerebilirsiniz :))

benim elime gelmişti parçası bende atmadım sürdüm kafama sonrası buram burak koku :D geçiricem diye canım çıktı =)

valla saçlara bakım yapıcaz diye cacık gibi dolaşıyoruz ya hayırlısı :))

Back