• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

ben göz makyajından sonra badem yağı sürüyorum tüm göz etrafıma,hatta bazen makyajımı da badem yağı ile çıkarıyorum. ayrıca haftada bir yatmadan önce toz sürme çekiyorum gözlerime öyle uyuyorum. bademyağı göz etrafımı ve kirpiklerimi besleyip uzatıyor,sürme de kirpik diplerimi besleyip gürleştiriyor,ayrıca göze de faydalı. tavsiye ederim.

(kontess kusura bakma konu ile alakasız oldu ama faydalanan biri olur belki diye yazmak istedim.)

tşk ederim şekerim. Yasak mı bu ben anlamadım saç konuşurken araya kaş sıkıştırmak?

Uzun zamandir bakim yapmiyorum saclarima hatta dogru düzgün taramiyorum desem yeridir. Yikiyorum banyodan banyoya tariyorum o kadar. Artik sIkILdm bu durumdan bir seyler yapmaya karar verdim. Kilicbaliginin sac uclari icin gliserinli bir formülü vardi onu hazirladim sürüp taradim saclarimi. Iyi geldi kolay acildi saclarim. Yagli görünüm de vermedi. Simdi sinamekiyi hazirliyorum. Özel tarihlerde yapacagim artik. Bugün sac uzatma tarihine denk geliyor (yanlissa düzeltin), bakalim etkisi nasil olacak. Bu arada en son yaptigim kürde verdigim aranin pek etkisi olmamisti, sinamekiyi yaptigim zamanlar uzamisti o kadar. O yüzden hayal kirikligina ugradim saldim kendimi, hevesim kacti iyice. Umarim bu özel tarihler ise yarar da istedigim saclara kavusurum bir an önce... :97:

Uzun zamandir bakim yapmiyorum saclarima hatta dogru düzgün taramiyorum desem yeridir. Yikiyorum banyodan banyoya tariyorum o kadar. Artik sIkILdm bu durumdan bir seyler yapmaya karar verdim. Kilicbaliginin sac uclari icin gliserinli bir formülü vardi onu hazirladim sürüp taradim saclarimi. Iyi geldi kolay acildi saclarim. Yagli görünüm de vermedi. Simdi sinamekiyi hazirliyorum. Özel tarihlerde yapacagim artik. Bugün sac uzatma tarihine denk geliyor (yanlissa düzeltin), bakalim etkisi nasil olacak. Bu arada en son yaptigim kürde verdigim aranin pek etkisi olmamisti, sinamekiyi yaptigim zamanlar uzamisti o kadar. O yüzden hayal kirikligina ugradim saldim kendimi, hevesim kacti iyice. Umarim bu özel tarihler ise yarar da istedigim saclara kavusurum bir an önce... :97:

bugün yağ bakım günü canım evet:86:

ben de aradayım bakalım bende ne kadar uzama olacak. kür başlangıcı fotom yok,dipten takip ederim dedim ama saçımı boyadım sonradan. bir 4. kür fotom,bir de ara başlangıcı fotom var. 3 mayısta da ara sonu fotomu artık çekerim. uzama hissediyorum ama normalin üstünde bir uzama gibi gelmiyor bana.

Ben birde kaş kirpik boyası ile minik bir kısmı boyayarak işaret koymuştum saçıma:1::1::1: Aslında en iyisi kökten uca santimetre ile alıp ölçmek...

tşk ederim şekerim. Yasak mı bu ben anlamadım saç konuşurken araya kaş sıkıştırmak?

konu dışına çıkmak yasak tabi ama ben yasak olmasından ziyade insanlar bu başlığa sinameki bakımı hakkında bilgi almak için geliyor,sonra konu ile alakasız mesajlar içinde kalıyorlar,ayrıca konu sahibinin de mağdur olması gibi sonuçlar ortaya çıkabiliyor. ben bu ihtimallere karşı o parantez içindeki kısmı yazmıştım.

cevap için sagoll salı olsun biran önce tekrar yapayımm bu arada kaç santm uzadığını nasıl anlıyorsunz benim saçım dalgalı joleyi ne kadar çok sürersem dalgalıdan kıvırcıga geçiyo ve saç kısalıyo da

Aynen benim saçlarımda kıvırcık küre başlamadan önce vve bittikten sonra düzleştirip foto çekiyorum sonrada karşılaştırıyorum :66:

Kuzu o tarifin aslı mesaj yazdığın bu konunun sahibesi Kkontes ve sonrasında Amonra olur, ben kendime göre değiştirdim:1::1::1: Sabretmekte yarar var umudunu kaybetme ve toparlan...:54:

cumartesi sinameki yaptım ama günü uygun değildi şimdi tekrar yapsam hafta sonu da yapıp 2 hafta ara versem olur mu ki????

bu hafta 7. kürü uyguluycam..saçlarım çok inatçı halen bir uzama yok.biraz ümidim kırılmadı da değil aslında normalde de hiç uzamaz çünkü..ama bu kürün saçıma iyi geldiği bir gerçek..ışıl ışıl ve yumuşacık oldu..9 u tamamlıycam..2 haftalık arada uzarsa yine yorum yazıcam, kontesinkiler zaten coşmuş ama genel olarak diğer arkadaşların da saçında bariz bir uzama olduğunu görüyorum..umarım bende de olur :))

buarada keşke küre başlamadan önce fotoğraf çekseydim..neyse bitiminden sonra gözle görülür fark olursa eskilerden bi tane bulup önce-sonra yaparım.. :)

Son düzenleme:
Sinameki bakimi su anda saclarimda 3. Olcak :) bide simdi sarımsaklı sampuan hazırlıyorum. Saclarim zor sekil aliyor kisa oldugu icin sampuanin icine bunun icin baska bisi karistirabilirmiyim? Mesela dolgunlassn falan diye bal. Baska neler olabilir mesela :):69:

cumartesi sinameki yaptım ama günü uygun değildi şimdi tekrar yapsam hafta sonu da yapıp 2 hafta ara versem olur mu ki????

bence olur canım

Sinameki bakimi su anda saclarimda 3. Olcak :) bide simdi sarımsaklı sampuan hazırlıyorum. Saclarim zor sekil aliyor kisa oldugu icin sampuanin icine bunun icin baska bisi karistirabilirmiyim? Mesela dolgunlassn falan diye bal. Baska neler olabilir mesela :):69:

valla normalde bal ekleyenler de var ama sarımsak + bal hiç görmedim duymadım bilmiyorum:96:

Hmm tsk ederim. Peki senin onerebilcegin bisi var mi? Kolay sekil almasi yumusamasi icin falan

Son düzenleme:
bence olur canım

valla normalde bal ekleyenler de var ama sarımsak + bal hiç görmedim duymadım bilmiyorum:96:

oh oh sarımsaklı şampuanımda hazır :) valla çok teşekkür ederim. Şeffaf bir şişeye 200 ml lık sampuan koydum üstünede 3 diş sarımsağı önce sütte kaynatıp rendeliyip koydum. Ama rendeliyince suyu falan cıkmadı sarımsağın öyle minnacık parçalar halinde attım şampuana görüyorum hatta :) onlar muhtemelen saçımada gelcek yıkarken :) şimdi suyu cıkmadı dedim ya sampuanda o suyunu salar herhalde önemli olan suyu demi? yoksa bi yerde yanlış mı yaptım? :69: çok soru soruyorum sanırım kusura bakmayın kızlar :18:

oh oh sarımsaklı şampuanımda hazır :) valla çok teşekkür ederim. Şeffaf bir şişeye 200 ml lık sampuan koydum üstünede 3 diş sarımsağı önce sütte kaynatıp rendeliyip koydum. Ama rendeliyince suyu falan cıkmadı sarımsağın öyle minnacık parçalar halinde attım şampuana görüyorum hatta :) onlar muhtemelen saçımada gelcek yıkarken :) şimdi suyu cıkmadı dedim ya sampuanda o suyunu salar herhalde önemli olan suyu demi? yoksa bi yerde yanlış mı yaptım? :69: çok soru soruyorum sanırım kusura bakmayın kızlar :18:

yanlış bişi yapmamışsın ama keşke sarımsakları rendelemeseydin ben de aynı şeyi yaptım banyado elime döktüğüm şampuandaki sarımsakları temizlemekten gına gelmişti:47: bi daha ki sefere sadece bi kaç parçaya bölüp öle attım şampuanın içine :34:

Back