• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

bir süre ara vermiştim küre bugün yine başlıyorum
ama sanki hiç etki etmedi bana yaa çok mutsuzumm :25::25:

:61: canım balık çekti baş şimdiii :1:

:46::46::46:

sinamekim ocakta tıngırrr mıngır kaynar ikeennn
bemiksim badem yağım hazır asker gibi bekler ikeeenn:64::64::64:

Ohhhh yarasın miss misss:46::46::46:

Bu gün benim şımarıklığım mı üzerinde nedir :60:

bir süre ara vermiştim küre bugün yine başlıyorum
ama sanki hiç etki etmedi bana yaa çok mutsuzumm :25::25:

Aynı günde başlamışız canım...Bana da hiç uzamamış gibi gelmişti ama 2 fotoğrafı karşılaştırdığımda aradaki fark bariz belli oluyor...

kılıçcım sen iki fotoyu üst üste koyup hani uzamayı göstermiştin ya, o sinameki arasındaki uzama mıydı yoksa tüm kür boyunca uzama mıydı?

ben bu sinamekinin en çok uzatmadan sonra saç rengini açmasını sevdim ya diplerim gelmesine rağmen çok çikin durmuo çok belli olmuo:46::46: :80:

kılıçcım sen iki fotoyu üst üste koyup hani uzamayı göstermiştin ya, o sinameki arasındaki uzama mıydı yoksa tüm kür boyunca uzama mıydı?

Tüm kür canım ama 3 kere kestim :1::1::1:Üzerine 3 cm daha ekle...Yani kesmiş olmama rağmen uzadı...Yoksa halihazırda zaten bir insanın saçı 2.5 ayda bu kadar uzar...

:46::46::46:

Ohhhh yarasın miss misss:46::46::46:

Bu gün benim şımarıklığım mı üzerinde nedir :60:

Aynı günde başlamışız canım...Bana da hiç uzamamış gibi gelmişti ama 2 fotoğrafı karşılaştırdığımda aradaki fark bariz belli oluyor...

ben de fotolardan bakacam bundan sonra :)
ama benim çok kısa saçlar uzasa hemen belli olur heralde :))
eskisi gibi belime getirmek istiyorum :43:

Tüm kür canım ama 3 kere kestim :1::1::1:Üzerine 3 cm daha ekle...Yani kesmiş olmama rağmen uzadı...Yoksa halihazırda zaten bir insanın saçı 2.5 ayda bu kadar uzar...

ben de aradayım bakalım bende ne kadar uzama olacak. kür başlangıcı fotom yok,dipten takip ederim dedim ama saçımı boyadım sonradan. bir 4. kür fotom,bir de ara başlangıcı fotom var. 3 mayısta da ara sonu fotomu artık çekerim. uzama hissediyorum ama normalin üstünde bir uzama gibi gelmiyor bana.

ya kızlar hani biz sinemaki falan yapıyoruz ya onu kirpiğimize sürsek gözümüze sokmadan :) nasıl olur sizce. şimdi araştırdım hint yağı buğday yağı iyi geliyormuş. :32:

Son düzenleme:
ya kızlar hani biz sinemaki falan yapıyoruz ya onu kirpiğimize sürsek gözümüze sokmadan :) nasıl olur sizce. şimdi araştırdım hint yağı buğday yağı iyi geliyormuş. :32:

ben göz makyajından sonra badem yağı sürüyorum tüm göz etrafıma,hatta bazen makyajımı da badem yağı ile çıkarıyorum. ayrıca haftada bir yatmadan önce toz sürme çekiyorum gözlerime öyle uyuyorum. bademyağı göz etrafımı ve kirpiklerimi besleyip uzatıyor,sürme de kirpik diplerimi besleyip gürleştiriyor,ayrıca göze de faydalı. tavsiye ederim.

(kontess kusura bakma konu ile alakasız oldu ama faydalanan biri olur belki diye yazmak istedim.)

Back