Sinameki kafamda ama bugün saat 20:58 den sonran uygunmuş ben 11:00e kadar bekleyeceğim bi sorun olurmu acaba :26:
olmaz canım
ben de o şekilde yapacağım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sinameki kafamda ama bugün saat 20:58 den sonran uygunmuş ben 11:00e kadar bekleyeceğim bi sorun olurmu acaba :26:
özel tarihler var evet,ayın etkisi ile ilgili...bugünün bi özellliğimi var kızlar anlayamadım ya ben ilk kez salı günü yaptım önümzdeki salıyı bekliyorum haftada 2 kere yapsak oluyomu acaba yoksa zarar mı verir
Benimde kafamdaBen geç saate kadar bekleyemeceğim için erkenden yaptım kürü.ama yağ bakım tarihi geçmeden tekrar yapıcam salı günü falan yani
özel tarihler var evet,ayın etkisi ile ilgili...
o kadar bakım yapıyoruz neden sonuç alamıyoruz, topiğinden ulaşabilrsiniz o konuya...
diğer sorunuzun cevabını 5 sayfada bir cevapladım hep:83::84:
Aynen cnm bnde öyle planlıyorum
Kontescim bu arada hazır buradayken sormak istiyorum yoğurtlu karışımın ne gibi etkilerini gördün paylaşırmıısın acaba :26:
5. sayfadamı 5 sayfa öncesinde mi çok fazla sayfa varda gerçi bi ara okumuştumtum uzun uzun ama unutmuşum. birde ben 1 çay bardağı suda bir tutam sinemakiyi kaynattım ılıyınca digerlerini koydum ama bir çay bardağı çok fazla geldi asıl sormak istediğim bu değildi siz kaynatıyormusunuz yoksa demliyormusunuz onu merak ettim
daha 1 kere yaptım onu canım
haliyle muhteşem bi değişim olmadı
ilk izlenim olarak sadece dökülen saç miktarım 10 tel civarıydı![]()
bak burda benim problemim sana bilgin varmı die msj attım ama 10 arayla msj atılıomuş
ben saç rengi deiştircem bu linke bak konuyu yeniaçtım zaten bi önerin varmı
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...bislerrr-bi-bakarmisinizz-2.html#post18860080
istediğim saç rengi ilk eklemiş oldugum ikinci eklenmiş olan siyah saçlı bnm o istediğim renk bana olurmu
ilk izlenimde güzel bi sonuç diye düşünüyorum
Uygun olduğum bi vakit bende deniyim bakalım :125:
yarım çay bardağı su kullanıyorum ben
1-2 taşım kaynatıyorum sonra demlenmeye bırakıyorum
hemen hemen her 5 sayfada 1 cevapladım demek istemiştim ama bir daha yazayım,her şeyin fazlası zarar
kuaför açma işleminde saça çok zarar verio kuaför kendinden soğutuo öle yaparak
e sen kendi kendine açarken daha mı başarılı olacaksın:26:
hımm teşekkür ederim canım kusura bakma sayfalar o kadar çok fazla ilerlemişki hepsini okumak mümkün olmuyor somuşmuydum yoksa sorsam mı kararsız kaldım bak şimdi ne kadar bekletiyorsunuz şaçınızda yarım saat mi yoksa daha fazlamı çok soru sordum dimi:44:
hımm teşekkür ederim canım kusura bakma sayfalar o kadar çok fazla ilerlemişki hepsini okumak mümkün olmuyor somuşmuydum yoksa sorsam mı kararsız kaldım bak şimdi ne kadar bekletiyorsunuz şaçınızda yarım saat mi yoksa daha fazlamı çok soru sordum dimi:44: