Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

bebemm günaydınnopuyorumnanaktan
hayatımda kaynak kadar kötü bişey kullanmadım :sinifsinif:
keratin kaynak yaptırmıştım
aman Allahım eyvahedigeldismileyazın havuz giriyorum topluyorum saçı
sudan çıkıyorum merinos gibi toplanıyor saçlar
saç kremiyle falan zor açıyodum yarısı da elimde kalıyodu
mahvetti saçlarımı da
o kadar çok döküldü ki anlatamam
o yüzden sakınnn derim:umursamaz:

eed cnm peşinden normal şampuan ile yıkıyorum.bir de gliss marka saç bakım spreyi kullanıyorum

günaydın aşkommmzemuszemus wallahi çok kötü anlattı kuaför de.ben düşünmemiştim hiç ama bu kadar kötü olduğunu da bilmiyordum:sm_confused:

kontescim şimdi bu karışımı hazırlıyorum da ya aktar kazaran aralara rezene karıştırmış bende kaynatırken kokusundan anlayıp baktımrezene var sorun olur mu gülüm ya çok fazla değil rezene miktarı
bide bu sinameki kına gibi mi kokuyo aktar öğütülmüş halde değil de yaprak halde vermiş parmak ucuyla bi tutam attım işte miktarı çok önemlimi ki
ancak 4 saat bekletebilirim yeterli olurmu acep:uhm:
bide şu sarmısak olayını hemen arkasına banyo yaparken uygulayayım mı yoksa onu başka günmü yapmak lazım ve sarmısağın kokusu kalıyormu saçlarda
ayy ne çok sordum ben bile bunaldım:roflol:

Off çok fena heyecanlandım şimdi
Sevdiceğimin askerden gelmesine 178 gün var, bu da 25 hafta eder.
O gelene kadar saçım 25 cm uzarsa belimden aşağı iner.
Hemen denemeye başlıyorum inşallah istediğim sonucu alırım :Saruboceq:

Peki bu sarımsakları 400 ml şampuana koyuyosun ya belli bi marka var mı yoksa evde hangisi varsa ona mı bilmiyorumkismile

kıslar bendde denicem bunu sonucu sizlere hafta hafta yazıcam takip eden varsa okusun arada...yazan arkadaşa teşekkürler şimdiden...

meraba kızlaaaaaaaar
mayalı sütü içiyorum ben 2 haftadır. haftada 2-3 gün içiyorum kilo aldırmadı. zaten suna dumankayada söylemişti bir programda haftada bir gün içerseniz saç dökülmesi azalır cildiniz ve saçlarınız daha sağlıklı olur diye.
buradada bir yerde okumuştum bir arkadaş 2-3 aydır kullanıyormuş sanırım cildide çok güzelleşmiş. yaza kadar yapabildiğim kadar yapacağım
bu arada tadınada alıştım ben :)
sağlıklı bir şey kızlar b vitamini var nasıl olsa deneyin derim ben

tamam tatlım sağol...1 kere yıkıyoruz sarımsaklı şampuanla dimi norml şampuan gibi 2 kere değil ? CADIARZU

sinemcim ben uzun zamandır kullanıyorum devamlı sarımsaklı şampuanla yıkıyorum normal şampuan hiç kullanmıyorum hem gürleşmesine hem uzamasına katkıda bulunuyor

onu ben de okudum bebem,hatta uygulayan arkadaşlarımız da vardı yanılmıyorsam.ben uygulamadım,kilo aldırabilir diye korktum :kedi:

yok ben aylardır kullanıyorum kardeş aynı kilodayım benyaklaşık 5 aydır belki daha uzun bir zmamndır kullanıyorum sarımsaklı tarifin yanına süper gider benim gibi saç maskesi yapmaya üşenen tembel tenekeler için süper şampuan ve maya

Son düzenleme:

merhaba canım
yaş mayamı kuru mayamı
komik oldu biraz sanki pasta tarifi gibi olduD
merak attim çünkü yaş maya feci ağır okuyor

Ben de yaptım bugün şu sinemakili kürü,şu an saçımda:)
ılk denememdi bakalım.
Saçımı yıkarken de sarımsaklı şampuanla yıkayacağım hazırladım şimdi tazecik:)
Gül özlü şampuan vardı yeni aldım.
Onun 200 ml bir şişeye koydum,içine de 3 diş sarımsak rendeledim.Bakalım nasıl olacak..

Saat 4te yıkayacağım saçlarımı,tam 5 saat kalmış olacak.
Yalnız merak ettiğim bir şey var,şimdi saçlarım yıkayınca nasıl olacak,sertleşecek mi acaba?

Ve bir de,ben illa ki krem kullanmak zorundayım yoksa saçlarım açılmaz.
Bir kez sarımsaklı şampuan ile yıkarım,bir kez normal şampuan ile.En son da kremler,tarar yıkar öyle çıkarım.Ohh misler gibi:)
Sorun yok değil mi kızlar?

zaten sinamekili karışım saçı yumuşatıyor saçların sertleşmez sarımsaklı şamouanın etkisini tam anlamıyla görmek istiyorsan bence sadece sarımsaklı şampuan kullan en sonunda kremlenirsinyerimseniben

Aa öyle mi tatlım,ama ben sarımsaklı şampuandan sonra bir kez de normal şampuan kullanılacak sanıyordum,öyle yazıyor ya o yüzden böyle düşünmüştüm.

Aa öyle mi tatlım,ama ben sarımsaklı şampuandan sonra bir kez de normal şampuan kullanılacak sanıyordum,öyle yazıyor ya o yüzden böyle düşünmüştüm.

ya öyle yapanlarda var ama ben uzun zamandır kullanan biri olarak sadece sarımsaklı şampuan kullanmanı öneririm yani özellikle saçların seyrekse gürleşmesini istiyorsan zaten en son olarak krem kullandığın zaman kokuda çok fazla kalmaz saçlarında iyice yumuşaropuyorumnanaktan

Hımm..Saçlarım seyrek değil aslında,tek istediğim uzaması.
3 ay sonra düğünüm var hala istediğim kadar uzamadı maalesef

Hımm..Saçlarım seyrek değil aslında,tek istediğim uzaması.
3 ay sonra düğünüm var hala istediğim kadar uzamadı maalesef

ozaman hem bu sinameki kürünü yap hemde 2 günde bir hatta bazen hergün sarımsaklı şampuanla yıka saçların uzar çünkü benim saçlarımd hiç uzamıyordu senelredir hep aynı boydaydı şimdi saçlarım uzuyor ve daha sağlıklı gürleşiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…