Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

papattyya sarımsaklı şampuan ile yıkayıp sonra kürü sürüp 4-5 saat bekliyoruz sonra durulayıp saçları kremliyoruz..sırasını doğru mu anladım. herşey hazır da ah 4-5 saatlik fırsatı bulamıyorum işten :KK43:

papattyya sarımsaklı şampuan ile yıkayıp sonra kürü sürüp 4-5 saat bekliyoruz sonra durulayıp saçları kremliyoruz..sırasını doğru mu anladım. herşey hazır da ah 4-5 saatlik fırsatı bulamıyorum işten :KK43:

canım kafam karıştı ben seni yanlış anladım yada sen yanlış anlattın sarımsaklı şampuanı normal şampuanı nasıl kullanıyosan öyle kullanacaksın bu kadar bunun bir zorluğu yok zaten
sinamekili kürüde haftada bir uyguluyorsun 4 5 saat vaktin olmuyrsa sende nekadar vaktin varsa o kadar tut 1 saat 2 saat farketmez bu tarifi ilk veren japongülü arkadaşımız sadece yarım saat tutmanın yeterli olacağını söylemişti ama biz iyice saç derimize işlesn diye uzun tutuyoruzkaydirigubbakcemile3
sana nasıl kolay geliyorsa öyle yap canım saatlerce tutma gibi bir kural yok zatenopuyorumnanaktan

Papatya sağol tatlım anladım şimdi.ama ben okula gidiyorum ya korkuyorum açıkcası kötü kokcak diye o yüzden sarımsaklı şampuan 1 kere sürdükten sonra 2 kerede nrmal şampuanlayıp kremliycem mecbur..

selam kızlarr izmirde bir yağış var ki sormayın gitsin...
allah kısmet ederse salı günü 10.uygulamamı yapıcam sinemakide ama saçlar 6 cm kesildi tabi resminide çektim şimdi duraksız 1.5 ay yapıcam ve önce sonra resim koycam bakalım kaç cmcik uzucak...haziranda kuzenimin düğünü var hazirana kadar 7 cm uzatmayı bir başarayım yeter bana...

tamamen yanlış anlamışsın canım.sinamekili tarifi haftada 1 kere yapıyorsun,4-5 saat bekleyip yıkıyorsun.kuru saça uyguluyorsun yani sinamekili tarifi.onun dışındaki rutin saç yıkamanı da sarımsaklı şampuan ile yapıyorsun.

Papatya sağol tatlım anladım şimdi.ama ben okula gidiyorum ya korkuyorum açıkcası kötü kokcak diye o yüzden sarımsaklı şampuan 1 kere sürdükten sonra 2 kerede nrmal şampuanlayıp kremliycem mecbur..
ben 1 kere sarımsaklı şampuan ile 1kere de sarımsaksız şampuan ile yıkıyorum.havlu ile suyunu alıp gliss saç bakım spreyi fıslıyorum.sonra da tarayıp kurutuyorum.koku kalmıyo:kedi:

kkontess bunu daha önce cvplamıştın gerçi ama :kedi:
bebem gliss'in hangi rengini kullanıyosun senbilmiyorumkismile
ben sarısını aldım ama pek sevemedim

ben cevaplıyım canım kontes pembesini kullanıyor çok memnun bildiğim kadarıyla bende pembesini kullanıyorum valla bende çok memnunum kokusu cok hoşbayanssulusmile

ben 1 kere sarımsaklı şampuan ile 1kere de sarımsaksız şampuan ile yıkıyorum.havlu ile suyunu alıp gliss saç bakım spreyi fıslıyorum.sonra da tarayıp kurutuyorum.koku kalmıyo:kedi:

Bende aynen böyle yapim bari canım sağolalkisalkisalkis

hımm neden hoşlaşmadın :KK43: ben 3 aydan fazladır sarıyı kullanıyorum ve çok sevdim bayanssulusmile

hımm neden hoşlaşmadın :KK43: ben 3 aydan fazladır sarıyı kullanıyorum ve çok sevdim bayanssulusmile

canım sanki sertleştiriyor gibime geldi biraz
bir de rahat rahat tararım falan diyodum ama
beklentimmi çok fazlaydı acababilmiyorumkismile

Dalinin 100 ml lik şampuanına ne kadar sarımsak koymalıyım sizce? Bir de sarımsakları rendelicem mi kesicem mi bütün mü atıcam?

ben cevaplıyım canım kontes pembesini kullanıyor çok memnun bildiğim kadarıyla bende pembesini kullanıyorum valla bende çok memnunum kokusu cok hoşbayanssulusmile

papattyyam sağol bebemm
bende bunu bitmesini bekleyemiycem
pembesinden alayım hemenopuyorumnanaktan

canım sanki sertleştiriyor gibime geldi biraz
bir de rahat rahat tararım falan diyodum ama
beklentimmi çok fazlaydı acababilmiyorumkismile

bende böyle olmadı galiba. zaten saçım fazla yumuşak, keşke biraz sertleştirse :)))
canım bence senin saçına uygun gelmemiştir. sonuçta her ürün her saça uygun olmuyor...

tamamen yanlış anlamışsın canım.sinamekili tarifi haftada 1 kere yapıyorsun,4-5 saat bekleyip yıkıyorsun.kuru saça uyguluyorsun yani sinamekili tarifi.onun dışındaki rutin saç yıkamanı da sarımsaklı şampuan ile yapıyorsun.[/QUOTE

yok tatlım haftada 1 yapıldığını anladım zaten.sorun o haftada 1 yaparken kürü uyguluyoruz ya sonra duruluyoruz dimi onda aklımda karışmıştı ama durulamamız lazım tabi :kedi:

bende böyle olmadı galiba. zaten saçım fazla yumuşak, keşke biraz sertleştirse :)))
canım bence senin saçına uygun gelmemiştir. sonuçta her ürün her saça uygun olmuyor...

evet dove'cum benim saçlarım röfleli olduğu için
dediğin gibi sanırım saçıma uygun gelmedi fisfisfis

tamamen yanlış anlamışsın canım.sinamekili tarifi haftada 1 kere yapıyorsun,4-5 saat bekleyip yıkıyorsun.kuru saça uyguluyorsun yani sinamekili tarifi.onun dışındaki rutin saç yıkamanı da sarımsaklı şampuan ile yapıyorsun.[/QUOTE

yok tatlım haftada 1 yapıldığını anladım zaten.sorun o haftada 1 yaparken kürü uyguluyoruz ya sonra duruluyoruz dimi onda aklımda karışmıştı ama durulamamız lazım tabi :kedi:

tabiki duruluyoruz hayatım. içine yağ koyuyoruz yani durulamamız lazım mutlaka.

asahcakir09 cevabı vermemiştim tatlım :KK70: sen hergünmü içiyorsun bu karışımı ? suna dumankaya haftada 1 için demişti ama ben 2-3 gün falan içiyorum. bende kilo aldırmasından korktuğum için hergün içmiyordum.
bu arada kızlar alnımda sivilce çıkmıştı sanıyorum bu yağlar yüzündendi herhalde ama şimdi alıştılar sanırım :KK70: o sivilceler geçti zaten sivilcede sayılmazdı pütür pütür bir şeylerdi :KK70: :emir_bebek: vücudum şuan başka bir reaksiyon göstermedi :KK70: :sm_cool:

Ben de yıkadım şimdi saçlarımı.
Sinemakili sürümü yaptım.
5 saat falan beklettim.
Sonra sarımsaklı şampuanla yıkadım.
En sonda ipeğin saç kremini sürdüm güzelce taradım duruladım koku falan kalmadı.
bakalım umarım etkisini gösterir.

papattyyam sağol bebemm
bende bunu bitmesini bekleyemiycem
pembesinden alayım hemenopuyorumnanaktan

deydeycim senin saçlar röfleli keşke pembesini alsaydın zaten pembesinin özelliği saçlara ipeksi bir yumuşaklık vermesi ben şampuan olarakta pembesini kullanıyordum önceden sarımsaktan önce gerçi hala glisin pembe renkli şampuanına sarımsağı rendeliyorum..
şimdi ben banyodan sonra nemli saça fıs fıs yapıyorum azıcık,ymuşacık oluyor ve güzel kokuyor ve parlıyorboshayallersmile

X