Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

deydey cim kontescim hepinize çok çok geçmiş olsun canlarım.
kontescim hastasın sende sanırım kısa zamanda sağlığına kavuşursun inşallah.
deydeycim babanada çok geçmiş olsun.

ben 2 ay kadar badem yağını yapıyımda kontescim sonrasında diğer yağlarım bitene kadarda onlarla yaparım. zaten elimde şuan bephantene ve evigene de var. sinameki+badem yağı+ bemix 2 ay bunlar ,sonrasında sinameki+çörekotu yağı+ bephantene 1 ay, sinameki+ ısırganotu yağı+ evigene 1 ay yaparım sonrasında rapunzel gibi olurummmmmmmmmmmmmmmmmm

tatlım sağol fisnecimopuyorumnanaktan

bu arada bende ilk dönemimde( 1 hafta vermeden önceki 2 aylık uygulamamda)
mecitefendi saç bakım yağıyla uygulamıştım, sana da faydası olur inş canım:Saruboceq:

ii valla aşkum malum şahısla uğraşmaya devam
babam bugün namazdayken fenalaşmış acile kaldırmışlar
çok şükür önemli bişeyi yokmuş:Saruboceq:
saçlar da süper 1,5 cm oldu gibi:lepi:

canım geçmiş olsun..aman dikkat edin..kış günü ii bakmak lazım... :1hug:

tatlım sağol fisnecimopuyorumnanaktan

bu arada bende ilk dönemimde( 1 hafta vermeden önceki 2 aylık uygulamamda)
mecitefendi saç bakım yağıyla uygulamıştım, sana da faydası olur inş canım:Saruboceq:

inşallah hayatım
ben sizin tavsiyelerinizi uygulayınca okuyunca sizle sohbet edince çok çok çok mutlu oluyorum a.s.

inşallah bebemm çok teşekkür ederim :Saruboceq: eed dönüşümlü bakım kürlerin kulağıma hoş geldi vallaaklinialirimsmile hepsinin faydasından kapmış olursun,işe yarıyacak gibi bir his doğdu içime:Saruboceqpuyorumnanaktan

aynen öyle deydeycim kontescim
haklısın kontescim hepsinin faydalarından kapmış olurum
iyiki varsınız vallahi sizde olmasanız şimdi bu saçlarla kafayı yerdim heralde birbirimize destek ve moral veriyoruz motive ediyoruz böylece strese girmiyoruz
HARıKASINIZ HARıKASINIZ HARıKASINIZ !
neyse kızlar ben saçımı yıkamıştım bu sefer 3.5 saat tuttum şimdide kurutayım örüp yatayım
haydi size iyi geceler iyi muhabbetler :ÇD görüşmek üzereeeeeeeeee

evet canım klasik bi sözdür hani başında olsun yeter :sinifsinif: bunu en iyi ben bilirm...aman gözün gibi bak onlara olur mu

bakmam mı canım ya yeni yeni anlıyorum kıymetlerini
Allah başımızdan eksik etmesin:Saruboceq:
iyi dileklerin için sağolopuyorumnanaktan

arkadaşlar bu tarif çok güzel aynı zamanda saçlarınızı içtende beslemek ve gene hızlı uzamasını sağlamak için mayalı tarif var bunuda deneyin isterseniz yanında saçları uzamanyanlar burada da bulabilirsiniz bu tarifle beraber mükemmel olur hepimize sağlıklı saçlar:)

onu ben de okudum bebem,hatta uygulayan arkadaşlarımız da vardı yanılmıyorsam.ben uygulamadım,kilo aldırabilir diye korktum :kedi:

he bu arada,konusu geçmedi ama belki kaynak saç olayını düşünenler vardır aramızda diye söyleyeyim dedim.kuaförüme son gidişimde bir hatun vardı orda. saçının üst katları + perçemleri kızıl,kalan kısımlar kumral.o kumral kısımların en en uçları(saç bitimindeki 3-4 cm'lik kısım) ise sarıydı.belini geçiyordu saçları.hatun gittikten sonra kuaförüme sordum.boya mı yaptırdı bu bayan,acayip bi saç rengi var hatta renkleri var :roflol: dedim.fön çektirdi ama saatlerdir onla uğraşıyoruz pofff dedi kuaförüm.kadının alttaki kumral +sarı yerleri kaynakmış meğersem.aslında onlar da kızılmış en başta ama akmış gitmiş,doğru düzgün boya tutmuyormuş kaynak saçlar.orjinal saça eklenen yeri de çok yıpratıyorlarmış ve çok zor şekil alıyormuş saç.fön çekmekte bile zorlanmışlar yani düşünün.tabi parası da çok...

aaa canım bende kaynak yaptırmayı düşünüyodum saçı yıprattığını biliyodum ama bu kadar uğraş gerektirdiğini bilmiyodum söylediğin çok iyi oldu.Ben çıtçıt kullanıyorum 1 senedir ama kmse çıtçıt olduğunu anlamıyo herkes kendi saçım sanıyo çok doğal duruyo gerçekten (Bazılarında bariz belli oluyo çünkü) Ama çıkartıp takmak beni sinir ediyo:umursamaz:... Bu arada bu sarımsaklı şampuanın kokusunu gidermek için napıyosunuz? Önce kürü yapıp 3-4 saat beklettkten sonra sarımsaklı şampuanla yıkayıp peşine normal şampuanla mı yıkıyosunuz koku kalıyo mu:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…