hastayım ve bunalımdayımsempatiksalakcinni emin misn kaydirigubbakcemile3hangisinden istersen bebemmkaydirigubbakcemile3
şaka bea maksat muhabbetopuyorumnanaktan
sinamekili kürü bunlarlada yapabilir miyim yani canım
kusura bakma çok soru soruyor olabilirim
ama sen bununla ilgili biiiiiiiiiiiiiiiiiiir sürü şey biliyorsun :) kaydirigubbakcemile5:kedi:
hastayım ve bunalımdayımsempatiksalakcinni emin misn kaydirigubbakcemile3
sesim çıkmıyor yahu.çok acaipkafamçokkarıştı konuşmak için ağzımı açıyorum ama kelimenin yarısı çıkıo dier yarısı vıyk vıyk diye çıkıyo ya da hiç çıkmıyoeyvahedigeldismilekaydirigubbakcemile3
damarıma bastın bebemmaklinialirimsmile
eminim son kararım cevap veriyorum o nay lı yorumzemuszemus
önemli deil de sorunu anlamadm ki kuşum.badem yağı yerine bu karışımı mı ekliceksin sinameki kürüne?
sesim çıkmıyor yahu.çok acaipkafamçokkarıştı konuşmak için ağzımı açıyorum ama kelimenin yarısı çıkıo dier yarısı vıyk vıyk diye çıkıyo ya da hiç çıkmıyoeyvahedigeldismile
yumurta sarısı iç mi diceksin eyvahedigeldismileooyyy aşkumm geçmiş olsun
bi tavsiye de bulunurdum ama
yapmazsınki biraz kötüü:sinifsinif:
bilemedim ki kuşum.ben o şekilde kullanmadğm için şimdi ne desem yalan olurbilmiyorumkismile ama bi dene bakalım.o yağlar da saça baya faydalı.olumsuz etki olacağını sanmıyorumevet hayatım. sinameki+ badem yağı+ bemix yerine sinameki+ çörekotu yağı+ bemix yapacağım .yada sinameki+ ısırganotu yağı+ bemix
yumurta sarısı iç mi diceksin eyvahedigeldismile
ah canım kıyamam sana Şeniz çok mutlu oldum faydasını gördüğün içinhihoyyyt daha da güsel olsunlar inşallaahhhh:Saruboceq:kkontes sarımsaklı şampuanı 2 hafatdır yapmaya basladım saçlarım yüsündne oakadr bunalımdaydım ki çok iyi geldi.. sinemakili kürede bugun basladım saoL yaa seni allah gönderdi :)
papatya çayı önerdiler çok,ondan içiyom bol bol.yumurta son çare olsa,olmaz mı eyvahedigeldismileaynen kuşum
ben denemiştim ses kısıklığım gitmişti
ama tadı iğrenç:sinifsinif:
burnunu tıkayıp yuvarla gitsinkaydirigubbakcemile3
papatya çayı önerdiler çok,ondan içiyom bol bol.yumurta son çare olsa,olmaz mı eyvahedigeldismile
olur bebem neden olmasın
dene bakalım papatya çayını
inşallah fayda eder de :Saruboceq:yumurtaya kalmazsın:sinifsinif:
inşallah yawrum.sen nabıosun,saçlar ne alemdee?:asigim:
aa geçmiş olsun kuşummbilmiyorumkismile saçlara da maşallahhhh,hızlarına kimse yetişemiorrraklinialirimsmileii valla aşkum malum şahısla uğraşmaya devam
babam bugün namazdayken fenalaşmış acile kaldırmışlar
çok şükür önemli bişeyi yokmuş:Saruboceq:
saçlar da süper 1,5 cm oldu gibi:lepi:
aa geçmiş olsun kuşummbilmiyorumkismile saçlara da maşallahhhh,hızlarına kimse yetişemiorrraklinialirimsmile
ayh çok sıkldım,sabahtan beri film izliyorum yatar durumda,öhö öhööö:bbo:
inşallah bebemmm:Saruboceq:
dinlen dinlen sıkılsan da kalkmayasakkelime
yarına bişiciğin kalmaz bebemzemuszemus