papattyya sarımsaklı şampuan ile yıkayıp sonra kürü sürüp 4-5 saat bekliyoruz sonra durulayıp saçları kremliyoruz..sırasını doğru mu anladım. herşey hazır da ah 4-5 saatlik fırsatı bulamıyorum işten
tamamen yanlış anlamışsın canım.sinamekili tarifi haftada 1 kere yapıyorsun,4-5 saat bekleyip yıkıyorsun.kuru saça uyguluyorsun yani sinamekili tarifi.onun dışındaki rutin saç yıkamanı da sarımsaklı şampuan ile yapıyorsun.papattyya sarımsaklı şampuan ile yıkayıp sonra kürü sürüp 4-5 saat bekliyoruz sonra durulayıp saçları kremliyoruz..sırasını doğru mu anladım. herşey hazır da ah 4-5 saatlik fırsatı bulamıyorum işten
ben 1 kere sarımsaklı şampuan ile 1kere de sarımsaksız şampuan ile yıkıyorum.havlu ile suyunu alıp gliss saç bakım spreyi fıslıyorum.sonra da tarayıp kurutuyorum.koku kalmıyo:kedi:Papatya sağol tatlım anladım şimdi.ama ben okula gidiyorum ya korkuyorum açıkcası kötü kokcak diye o yüzden sarımsaklı şampuan 1 kere sürdükten sonra 2 kerede nrmal şampuanlayıp kremliycem mecbur..
kkontess bunu daha önce cvplamıştın gerçi ama :kedi:
bebem gliss'in hangi rengini kullanıyosun senbilmiyorumkismile
ben sarısını aldım ama pek sevemedim
ben 1 kere sarımsaklı şampuan ile 1kere de sarımsaksız şampuan ile yıkıyorum.havlu ile suyunu alıp gliss saç bakım spreyi fıslıyorum.sonra da tarayıp kurutuyorum.koku kalmıyo:kedi:
kkontess bunu daha önce cvplamıştın gerçi ama :kedi:
bebem gliss'in hangi rengini kullanıyosun senbilmiyorumkismile
ben sarısını aldım ama pek sevemedim
hımm neden hoşlaşmadınben 3 aydan fazladır sarıyı kullanıyorum ve çok sevdim bayanssulusmile
ben cevaplıyım canım kontes pembesini kullanıyor çok memnun bildiğim kadarıyla bende pembesini kullanıyorum valla bende çok memnunum kokusu cok hoşbayanssulusmile
canım sanki sertleştiriyor gibime geldi biraz
bir de rahat rahat tararım falan diyodum ama
beklentimmi çok fazlaydı acababilmiyorumkismile
tamamen yanlış anlamışsın canım.sinamekili tarifi haftada 1 kere yapıyorsun,4-5 saat bekleyip yıkıyorsun.kuru saça uyguluyorsun yani sinamekili tarifi.onun dışındaki rutin saç yıkamanı da sarımsaklı şampuan ile yapıyorsun.[/QUOTE
yok tatlım haftada 1 yapıldığını anladım zaten.sorun o haftada 1 yaparken kürü uyguluyoruz ya sonra duruluyoruz dimi onda aklımda karışmıştı ama durulamamız lazım tabi :kedi:
bende böyle olmadı galiba. zaten saçım fazla yumuşak, keşke biraz sertleştirse :)))
canım bence senin saçına uygun gelmemiştir. sonuçta her ürün her saça uygun olmuyor...
cevabı arkadaşım verdimi bilmiyorum ama kuru maya canım bu tarifi ben verdim arkadaşalarıma merak ettiklerinizi cevaplarımmerhaba canım
yaş mayamı kuru mayamı
komik oldu biraz sanki pasta tarifi gibi olduD
merak attim çünkü yaş maya feci ağır okuyor
tamamen yanlış anlamışsın canım.sinamekili tarifi haftada 1 kere yapıyorsun,4-5 saat bekleyip yıkıyorsun.kuru saça uyguluyorsun yani sinamekili tarifi.onun dışındaki rutin saç yıkamanı da sarımsaklı şampuan ile yapıyorsun.[/QUOTE
yok tatlım haftada 1 yapıldığını anladım zaten.sorun o haftada 1 yaparken kürü uyguluyoruz ya sonra duruluyoruz dimi onda aklımda karışmıştı ama durulamamız lazım tabi :kedi:
tabiki duruluyoruz hayatım. içine yağ koyuyoruz yani durulamamız lazım mutlaka.
asahcakir09 cevabı vermemiştim tatlımsen hergünmü içiyorsun bu karışımı ? suna dumankaya haftada 1 için demişti ama ben 2-3 gün falan içiyorum. bende kilo aldırmasından korktuğum için hergün içmiyordum.
bu arada kızlar alnımda sivilce çıkmıştı sanıyorum bu yağlar yüzündendi herhalde ama şimdi alıştılar sanırımo sivilceler geçti zaten sivilcede sayılmazdı pütür pütür bir şeylerdi vücudum şuan başka bir reaksiyon göstermedi :sm_cool:
papattyyam sağol bebemm
bende bunu bitmesini bekleyemiycem
pembesinden alayım hemenopuyorumnanaktan