Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

sinamekili kürü bunlarlada yapabilir miyim yani canım :KK70::KK70:
kusura bakma çok soru soruyor olabilirim :KK70:
ama sen bununla ilgili biiiiiiiiiiiiiiiiiiir sürü şey biliyorsun :) kaydirigubbakcemile5:kedi:

önemli deil de sorunu anlamadm ki kuşum.badem yağı yerine bu karışımı mı ekliceksin sinameki kürüne?

kaydirigubbakcemile3
damarıma bastın bebemmaklinialirimsmile
eminim son kararım cevap veriyorum o nay lı yorumzemuszemus
sesim çıkmıyor yahu.çok acaipkafamçokkarıştı konuşmak için ağzımı açıyorum ama kelimenin yarısı çıkıo dier yarısı vıyk vıyk diye çıkıyo ya da hiç çıkmıyoeyvahedigeldismile

sesim çıkmıyor yahu.çok acaipkafamçokkarıştı konuşmak için ağzımı açıyorum ama kelimenin yarısı çıkıo dier yarısı vıyk vıyk diye çıkıyo ya da hiç çıkmıyoeyvahedigeldismile

ooyyy aşkumm geçmiş olsun
bi tavsiye de bulunurdum ama
yapmazsınki biraz kötüü:sinifsinif:

evet hayatım. sinameki+ badem yağı+ bemix yerine sinameki+ çörekotu yağı+ bemix yapacağım . :KK70: :emir_bebek: yada sinameki+ ısırganotu yağı+ bemix :KK70:
bilemedim ki kuşum.ben o şekilde kullanmadğm için şimdi ne desem yalan olurbilmiyorumkismile ama bi dene bakalım.o yağlar da saça baya faydalı.olumsuz etki olacağını sanmıyorum

kkontes sarımsaklı şampuanı 2 hafatdır yapmaya basladım saçlarım yüsündne oakadr bunalımdaydım ki çok iyi geldi.. sinemakili kürede bugun basladım saoL yaa seni allah gönderdi :)

kkontes sarımsaklı şampuanı 2 hafatdır yapmaya basladım saçlarım yüsündne oakadr bunalımdaydım ki çok iyi geldi.. sinemakili kürede bugun basladım saoL yaa seni allah gönderdi :)
ah canım kıyamam sana Şeniz çok mutlu oldum faydasını gördüğün içinhihoyyyt daha da güsel olsunlar inşallaahhhh:Saruboceq:

inşallah yawrum.sen nabıosun,saçlar ne alemdee?:asigim:

ii valla aşkum malum şahısla uğraşmaya devam
babam bugün namazdayken fenalaşmış acile kaldırmışlar
çok şükür önemli bişeyi yokmuş:Saruboceq:
saçlar da süper 1,5 cm oldu gibi:lepi:

ii valla aşkum malum şahısla uğraşmaya devam
babam bugün namazdayken fenalaşmış acile kaldırmışlar
çok şükür önemli bişeyi yokmuş:Saruboceq:
saçlar da süper 1,5 cm oldu gibi:lepi:
aa geçmiş olsun kuşummbilmiyorumkismile saçlara da maşallahhhh,hızlarına kimse yetişemiorrraklinialirimsmile:nazar:

X