Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

ben beğendim kuşumm.boya olayını takmana da gerek yok bence hoş duruyor,değişik bir hava a.s.

Kontes harika saçların canım aman nazar değmesin:nazar:
maşayı kendin mi yapıyorsun tatlım,çok yakışmış gerçekten.

Ben şimdi şampuanı ve sinemakiyi aldırıyorum kızlar.Saçlarımı yıkadıktan sonra bu karışımı yaparım fakat tam olara ne kadar bekleteceğim saçımda?Ve de sarımsaklı şampuanla kaç kez yıkayayım banyoda saçlarımı,1 mi 2 mi?

Ben şimdi şampuanı ve sinemakiyi aldırıyorum kızlar.Saçlarımı yıkadıktan sonra bu karışımı yaparım fakat tam olara ne kadar bekleteceğim saçımda?Ve de sarımsaklı şampuanla kaç kez yıkayayım banyoda saçlarımı,1 mi 2 mi?

5 saat tutmanı tavsiye ederim canım..
1 kez sarımsaklıyla 1 kez normal şampuanla yıkıyolar sanırım :)

2v8hg95.jpg
1zd2mpg.jpg

9 HAFTA VAR 2 FOTOĞRAF ARASINDA...

benim kontess kadar uzamam olmadı malesef. zaten saçım çok çok yavaş uzardı normalde. 5 CM civarı bir uzamam ve daha sağlıklı saçlarım oldu..
en azından bana öyle geliyolar :))

dove canım maşallah senin saçlarında uzunmuş:nazar: ama şekilsiz duruyorlar. uçlarından az şekil verdiririsen harika olur bence:lepi:

dove canım maşallah senin saçlarında uzunmuş:nazar: ama şekilsiz duruyorlar. uçlarından az şekil verdiririsen harika olur bence:lepi:

canım yataktan kalktığım halleri onlar :)))
evet haklısın, alt ve üst katları arasında uzunluk farkı var :KK43: azcık daha uzasınlar kestirip eşit boya getiricem
sağol yorumun için opuyorumnanaktan

kontes canım bende saç maşası almak istiyrum. sen hangisini kullanıyrsun. buklelerin çok güzel görünüyordelikafadulden

saçlarını sıcak makasla kestiren var mı ince telli saçlar için öneriyorlarda
kestrimişken öyle kestrym diorm elacm resmlerini bekliorm cnm =)

Son düzenleme:
Dove saÇlarındakı uzama Çok fazla gÖze Çarpmıyor ama gerÇekten parlak ve canlı duruyor bu karıŞımlar saÇları canlandırıyor galıba kontes ın saÇıda canlı duruyordu
arkadaŞlar sarımsaklı sampuanı hemen yıkıyıp duruluyormusunuz yoksa bıraz bekletıyor musunuz

X