Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

kızlar nasıl tembellik yapıo anlamadım ben :s

yani öyle kötü bir özelliği var canım.mesela yanılmıyorsam kabızlık için kullanılıyor sinameki bir de.çay şeklinde içiyorsun.ama çok içtin mi bağırsak tembelliği yapıyo. müshil etkisinde kendisi yani.bir süre sonra bağırsaklar görevini tam yapamıyor.aynı mantığı saç kökü için düşündüğümüzde de,bir süre sonra , saç köklerinin uzama görevini yerine getirmediği düşünülebilir.lakin 2aylık kür sonrasında uzamada yavaşlama oluyor

dogru diuosun canımcım çok kullanım da tembellik yaptıgını bende duydum..ozaman napıyoruz haftada 1 yapıyoruz ve sabrediyoruz
canım saçla ilgili en güzel paylaşım bu olsa gerek
ellerine emegine saglık dadlum benimaklinialirimsmile

eed canım bence de haftada 1 uygulama + sabır gerek kaydirigubbakcemile5 teşekkür ederim :kedi:

Herkes saçı çabuk uzasın ister,ben de uzamasın istiyorum.Çok hızlı uzuyor saçlarım.Yaptığım bir şey de yok.senağlama ıki ayda bir saçımın katları bozuluyor hızlı uzadığı için.:dilcikar:

Herkes saçı çabuk uzasın ister,ben de uzamasın istiyorum.Çok hızlı uzuyor saçlarım.Yaptığım bir şey de yok.senağlama İki ayda bir saçımın katları bozuluyor hızlı uzadığı için.:dilcikar:

wuhuuuu karşıyakalı opuyorumnanaktan aşığım ben karşıyaka'ya zemuszemuszemuszemus Allah başka dert vermesin bebişim,ne diyeyim bilemedim wallahi kaydirigubbakcemile3

yani öyle kötü bir özelliği var canım.mesela yanılmıyorsam kabızlık için kullanılıyor sinameki bir de.çay şeklinde içiyorsun.ama çok içtin mi bağırsak tembelliği yapıyo. müshil etkisinde kendisi yani.bir süre sonra bağırsaklar görevini tam yapamıyor.aynı mantığı saç kökü için düşündüğümüzde de,bir süre sonra , saç köklerinin uzama görevini yerine getirmediği düşünülebilir.lakin 2aylık kür sonrasında uzamada yavaşlama oluyor

hmm saol tatlım ee ne kadar süre kullanalım peki

wuhuuuu karşıyakalı opuyorumnanaktan aşığım ben karşıyaka'ya zemuszemuszemuszemus Allah başka dert vermesin bebişim,ne diyeyim bilemedim wallahi kaydirigubbakcemile3

Ben de aşığım.opuyorumnanaktan :roflol: Okudum yazdıklarımı tekrar da bayağı bir dertlenmişim.sempatiksalakcinni N'apayım kuaföre kesim parası vermekten bıktım artık.kaydirigubbakcemile3
Babe'in şampuanını kullanıyorum ,üzerinde de saçın hızla uzamasını sağlar diyor,ama sanmıyorum ondan olsun.sempatiksalakcinni

ben 8.uygulamadan sonra 1 hafta ara vermiştim.geçenlerde 12. uygulamamı yaptım.şuan yine ara verdim mart ortasında başlıycam:lepi:

oo canım o saçlar belini geçicek yaniii az kalmıss daha nekadar uygulucaksın yeter :KK70:

Son düzenleme:
tama jeliyycim..artık uzasınlar yaa saçlarım önceden hızlı uzardı bu ara durdu belime 1 karış var ama kesimi çok düzensiz uzasın ilk işim kestrmek olucak ...
herkese uzun saglıklı saçlar

Kızlar bende bugün pirinçli zeytinyağlı saç maskemi yaptım
tabiki bunu sinamekiye ek olarak kullanıyorummm boshayallersmile

kızlar bence 8. haftadan sonra ara verilmeli bi süre. 9. yu yaptım ben ara vermeden, ilk başlardaki gibi tepki vermedi saçım...
ben de bu hafta ara veriyorum artık yasakkelime

sema kızlarrr ben boyıcaktım saçımı önce bir kuaförüme uğrayım sorayım dedim tam içime sinsin diye ama kesinlikle yarım boyama dedi...yarın gitcem saçlarımın kırıklarını aldırcam sağlıklı uzaması açısından uzadıkça gel az az keselim dedi en iyisi öyle kurtulcam ..yarın hem 3 parmak kestiririm hemde güzel bi fön çektiririm...aylar var ki fön çekilmedi saçıma..

benimde kiriklar var ben bemixlerim bitsin hemen yagli bakimlara gecicem yoksa iyice kirilcak kuru sacim anneannemin sac uzatma yöntemine gecicem

kontes ben 5 hafta uyguladım bunu sonra bepanten bitince bar hafta ara verdim:KK70: sonraki hafta da tekrar bir kere uyguladım yani 6 kere uguladım toplam.saç tipim seninki gibi sanırım.ama öyle çoook bi uzama göremiyorum ben.ya da uzadı anlayamıyorum o da olabilir:/ ölçmedim ama azcık uzadı sanki...daha sonraki uygulamalarda yazmaya devam edicem kızlar

X