- 15 Kasım 2009
- 2.161
- 5
saçlarını sıcak makasla kestiren var mı ince telli saçlar için öneriyorlarda
kestrimişken öyle kestrym diorm elacm resmlerini bekliorm cnm =)
resim mi bekliyosun canım anlayamadım ..yeni kestirdim onu soruyosun galiba...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saçlarını sıcak makasla kestiren var mı ince telli saçlar için öneriyorlarda
kestrimişken öyle kestrym diorm elacm resmlerini bekliorm cnm =)
evet var.başka bi topik daha var bu konuda..
Kızlar saçları daha hızlı uzayanların hepsi başlamadan önce kırıklarını aldırmışmıydı ..? bende çok kırık war kuafore geçenlerde bi kırık fön çektırdım o kadar ısı uyguladıkı mahfettı saçlarımı bide uçları berbat gözüküyor inceltmişti postiş kullandıgım için. pek uzunda degıl saçlarım omuzumun aşagısında etkili olması için kestirmem gerek mi
ben kırıklarımı aldırmıştım canım
onun çakması gibi olmuş burası.takip ettiğim kadarıyla.
çok kısalır diye kestirmeye cesaret edemedım ben gerçı postislerım war ama uçları bu haldeyken asla uzamaz dıye dusunuyorum
ben hiç kestrmedim hatta adını da ilk defa duyuyorum.ne faydası varmış ki acep bilmiyorumkismile
onun çakması gibi olmuş burası.takip ettiğim kadarıyla.
ben bugün kuaförümden randevu aldım 3 -4 parmak kestircem röflelerimden başka türlü kurtulamam ama saçı kestirmek hem canlandırıyor hemde daha bir gürleştiriyor..fönde çektiricem belki resim eklerim...
kontescim bende de kırıklar var ama kıyamıyorum yaaa
1.konu sahibiyle konuşuyorum
2.evet beğenmedim
3.konu sahibi saçlarını herkese göstermeye çalışıyor galiba anlamadım..
4.bi daha gelmem meraklısı değilim zaten..
çakma bi topik işte.gerçeği dururken burda duracak değilim.orda herşey var zaten
İnce saç yapısına sahip bayanlar artık istedikleri kadar uzun, gür ve sağlıklı bir şekilde saçlarını uzatabiliyorlar. Sıradan makaslar ve usturayla kesilen saçların problemleri artık sorun olmaktan çıkıyor. Özel Üretim Jaguar ısı makası ile kesilen saçların hem uçları kırılmıyor hem de bayanlar zamandan kazanıyor. Isı makasıyla saç uçlarına 170° ısı verilerek istenmeyen bölüm saçtan ayrılıyor.
Bilinen yöntemlerle kesilen saç uçları açık kalarak oksijenle direkt temasta olduğu için kırılmaya uğruyordu, ısı makası ise saç uçlarını keratinle kaplayarak içindeki nemi koruyor, oksijenle ve diğer etkenlerle buluşturmayarak kırılmaları önlüyor. Bu işlem sonucunda saç uçlarına özel bir bakımda yapıyor ve saç uçları tıpkı diş fırçalarındaki gibi yuvarlatılıyor.
işte canım farkı bu ben önceden araştırmıştım şimdide o siteyi buldum napsakki ya kaydirigubbakcemile
selametle...1.konu sahibiyle konuşuyorum
2.evet beğenmedim
3.konu sahibi saçlarını herkese göstermeye çalışıyor galiba anlamadım..
4.bi daha gelmem meraklısı değilim zaten..
çakma bi topik işte.gerçeği dururken burda duracak değilim.orda herşey var zaten
İnce saç yapısına sahip bayanlar artık istedikleri kadar uzun, gür ve sağlıklı bir şekilde saçlarını uzatabiliyorlar. Sıradan makaslar ve usturayla kesilen saçların problemleri artık sorun olmaktan çıkıyor. Özel Üretim Jaguar ısı makası ile kesilen saçların hem uçları kırılmıyor hem de bayanlar zamandan kazanıyor. Isı makasıyla saç uçlarına 170° ısı verilerek istenmeyen bölüm saçtan ayrılıyor.
Bilinen yöntemlerle kesilen saç uçları açık kalarak oksijenle direkt temasta olduğu için kırılmaya uğruyordu, ısı makası ise saç uçlarını keratinle kaplayarak içindeki nemi koruyor, oksijenle ve diğer etkenlerle buluşturmayarak kırılmaları önlüyor. Bu işlem sonucunda saç uçlarına özel bir bakımda yapıyor ve saç uçları tıpkı diş fırçalarındaki gibi yuvarlatılıyor.
işte canım farkı bu ben önceden araştırmıştım şimdide o siteyi buldum napsakki ya kaydirigubbakcemile