Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oo canım o saçlar belini geçicek yaniii az kalmıss daha nekadar uygulucaksın yeter
bepanten kullanan arkadaşlarımız da var.ben kullanmadım onu,o yüzden bi şey diyemiycemBemiks yerine bepanten nasıl olur kızlar?
kendin farketmiyor olabilirsin kuzum.insan gözü aşinalık yaptığından,bir süre sonra farkedemeyebiliyorkontes ben 5 hafta uyguladım bunu sonra bepanten bitince bar hafta ara verdim sonraki hafta da tekrar bir kere uyguladım yani 6 kere uguladım toplam.saç tipim seninki gibi sanırım.ama öyle çoook bi uzama göremiyorum ben.ya da uzadı anlayamıyorum o da olabilir:/ ölçmedim ama azcık uzadı sanki...daha sonraki uygulamalarda yazmaya devam edicem kızlar
rica ederim canım=) saç rengimi bilmiyorum çünkü netten bir foto götürmüştüm kuaförüme,bu olsun demiştim.o şekilde boyatmıştım.ismen bilemiyorumbilmiyorumkismileyaa kontes sağol yazılarını görünce insan şevke geliyor :)) bugün ilk uygulamamı yaptım ama bemiks koymadım. haftayada bemiks alıp yapıcam :) umarım saçlarım uzar. seninki kadar olmasada katlarımdan kurtulmayı hedefliyorum..
bua rada saç rengine bittim. boya sanırım? hangi renk söylermisin?=
kendin farketmiyor olabilirsin kuzum.insan gözü aşinalık yaptığından,bir süre sonra farkedemeyebiliyor
kontes saçında hiç kırık yokmu senin hı:dilcikar:
yaa bu arada bende sarımsaklı şampuan yaptım, ikinci yıkamam bugn, normalden biraz fazla dökülüyor. normal midir?
benim 5-6 teli geçmiyor dökülme şeysi.kırığım var tabi ayol,olmaz mı kaydirigubbakcemile3
ilk yıkamalarımı hatrlamıyorum vallahi kafamçokkarıştı ama zararı olmaz onun,devam et sen opuyorumnanaktankuşum ama ilk yıkamalarım ya, hani öle oluodu sonra yenileri çıkıodu falan. uydurmuşta olabilirmkaydirigubbakcemile3
yaa kızlar bugün saçlarıma baktım kırılmaya başlamışş uçlarında kestirsemm mi acaba
ben bugün kuaförümden randevu aldım 3 -4 parmak kestircem röflelerimden başka türlü kurtulamam ama saçı kestirmek hem canlandırıyor hemde daha bir gürleştiriyor..fönde çektiricem belki resim eklerim...
selamlar herkesea.s.
nasıl herkes, umarım herşey yolundadıropuyorumnanaktan
beni sorarsanız, ben de iyiyim,
küçüklerin gözlerinden, büyüklerin ellerinden öperimdelikafadulden